folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Evde Kütle Ağırlığınızla Yapabileceğiniz Kuvvet Antremanları [Video]

Evde Kütle Ağırlığınızla Yapabileceğiniz Kuvvet Antremanları [Video]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    Dark_Lord bunu yazdı

Kol kasları içinde tavsiyelerinizi bekliyorum(amaç şınavlarda can verecekmiş hissinden kurtulmak)

çok çeşitli şınav türleri var hocam.

Bildiğimiz normal şınav için diyorsan bildiğimiz normal şınava abanacan yani. Hergün dahada gelişir. 10 tane çekip bırakma. Kolların iyice yanana kadar çek. Gerekirse 1 saat dinlen sonra tekrar başla.

Tavsiyem parmak şınavda çek. Çekemiyorsan bile parmakların üstünde bekleyerek başla işe.

Ayriyeten duvarda tek ellede çekebilirsin yararı olur.

Balık şınavda tavsiye ederim.

Arka kol kaslarınıda ihmal etme. Çeviklik sağlar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

bi ara ciğeri güclendirmek için hareketler paylaşıcam diyordun o ne oldu

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı
    Dark_Lord bunu yazdı

Kol kasları içinde tavsiyelerinizi bekliyorum(amaç şınavlarda can verecekmiş hissinden kurtulmak)

çok çeşitli şınav türleri var hocam.

Bildiğimiz normal şınav için diyorsan bildiğimiz normal şınava abanacan yani. Hergün dahada gelişir. 10 tane çekip bırakma. Kolların iyice yanana kadar çek. Gerekirse 1 saat dinlen sonra tekrar başla.

Tavsiyem parmak şınavda çek. Çekemiyorsan bile parmakların üstünde bekleyerek başla işe.

Ayriyeten duvarda tek ellede çekebilirsin yararı olur.

Balık şınavda tavsiye ederim.

Arka kol kaslarınıda ihmal etme. Çeviklik sağlar.

hoca şu tek el şınavı nası yapıyolar anlamıyorum ben yapamıyorum :D ben de piramit(üçgen) şınav,ayak yüksekte şınav,el yüksekte şınav öneririm ve setler halinde tavsiyem 3/4/5 set halinde ve 60/90 saniye de ara vermen tabi 5 sete böleceksen o 45 saniye olsa da olur

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı

Günde 8 dk çalışarak karın kaslarını güçlendirebileceğiniz kombinasyonlu bir çalışma olmuş;

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=BfXkuRGwEJU&NR=1

hocam bunları 1 seferde yapmak ne kadar zor haberin var mı ? ben çalısıorm 1 haftadır halen karnım agrıo öldürüo.1 ay sonra fln anca bu kadar seri atabilirsin

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HacKeR_tr
    HacKeR_tr's avatar
    Erkek

Karın hareketleri baya zorluyor adamı pes etmeden sıkı sıkı sıkıya çalışmak lazım ilk 1 ay ağrılarla dolaşmayı gözel almalı

Bir aralar fena vücut yapmıştım evde ideal kilo karın kası gayet mevcuttu şimdi biraz göbek geldi üstüne işin acı tarafı hiç çalışmamış insanın göbek yapması ile çalışıpta bırakmış insanın göbek yapması arasında fark var

ve 

ne yazık ki çalışıp ta bırakınca normal insana göre daha çabuk yağ kaplıyor nedendir bilmem ama metabolizma ile alakalı sanırım

Neyse takipteyim bu aralar yeniden sahalara dönüş yapıcam inşallah :D

Hatalarımla varım, hatta hatasızlıkla gurur duyacak kadar alçalmadım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı

doğal yöntemlerle fizik yapmak için bir konu açmayı düşünüyorum ama..

Millet kolayı varken,body'e gitmek varken uğraşırmı bilmiyorum.

Tavsiyem elinize alet almamanız. İlerde zararı olur+ herhangi bir sporda yapmadığınızdan bu kasları(mesela boks,kick boks,wushu,taekwondo vs vs) bu kaslar esnekliği mahvedebilir. Sonuç olarakta spor hayatınız biter. + olarakta vücut yağları o şekilde yakmaya alıştığından bırakınca kilo alıp o kasların üstüne yağ binmesi sonucu felaket bir görüntüye sahip olabilirsiniz.

Doğal yöntemlerle(sadece şınav mekik barfisk) yapıldığındaysa bu sorunlarla karşılaşmazsınız. Yaptığınız kas size hantallık değil çeviklik kazandırır.

Ayriyeten kısa sürede seriye bağlamış gibi salona git 1 ayda şiş gel durumu olmaz. İçi boş olmaz yani. Çok sağlam şekilde güç kazandırır.

Hocam kabalık etmek için demiyorum öncelikle yanlış anlama ama salona giderek 1 ayda şişilebileceğini düşünen birisi doğal yöntemlerle vücut hakkında ne kadar bilgi sahibidir endişeliyim açıkcası.

since 2005 // tbt
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    manyaki bunu yazdı
    pcdoktor636 bunu yazdı

doğal yöntemlerle fizik yapmak için bir konu açmayı düşünüyorum ama..

Millet kolayı varken,body'e gitmek varken uğraşırmı bilmiyorum.

Tavsiyem elinize alet almamanız. İlerde zararı olur+ herhangi bir sporda yapmadığınızdan bu kasları(mesela boks,kick boks,wushu,taekwondo vs vs) bu kaslar esnekliği mahvedebilir. Sonuç olarakta spor hayatınız biter. + olarakta vücut yağları o şekilde yakmaya alıştığından bırakınca kilo alıp o kasların üstüne yağ binmesi sonucu felaket bir görüntüye sahip olabilirsiniz.

Doğal yöntemlerle(sadece şınav mekik barfisk) yapıldığındaysa bu sorunlarla karşılaşmazsınız. Yaptığınız kas size hantallık değil çeviklik kazandırır.

Ayriyeten kısa sürede seriye bağlamış gibi salona git 1 ayda şiş gel durumu olmaz. İçi boş olmaz yani. Çok sağlam şekilde güç kazandırır.

Hocam kabalık etmek için demiyorum öncelikle yanlış anlama ama salona giderek 1 ayda şişilebileceğini düşünen birisi doğal yöntemlerle vücut hakkında ne kadar bilgi sahibidir endişeliyim açıkcası.

body yapmak,hiçbir şekilde doğal yöntemlerle karşılaştırılamaz..

Body yapıpta spor hayatını bitirmeye gerekte yok. 

Şahsen body'ide gereksiz buluyorum. Ki evet 1-2 ay gibi kısa sürelerde ciddi manada şişebiliyorsun body'de.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    Bak bunlar güzel oldu,denemek lazım.

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    u235 bunu yazdı

bi ara ciğeri güclendirmek için hareketler paylaşıcam diyordun o ne oldu

Başlangıç evresinden itibaren şu ana kadar 4-5 seviye akciğer egzersizleri belirledik ama henüz uygulanabilecek kadar stabil edilmiş veya halka uyarlanmış değil. Herkesin evinde oksijen maskesi yok malum. Patlayıcı kuvvet egzersizleri yaptıramayız ama kademeli kuvvet arttırımına ve kardiyoya yer verebiliriz. Kendi kafama göre de hareket etmiyorum. İzmir Göğüs Hastalıkları Hastanesinden doktorlarından da bilgi alışverişi içindeyim. Hazırlayıp gönderdiğim programlara henüz bir geri dönüş veya ekle-çıkar yapmadılar. O iş bitince yayınlayacağım. Hatta animasyon hazırlamaktan anlayan olursa videoya dökmeyi de planlıyorum.

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek
    HacKeR_tr bunu yazdı

Karın hareketleri baya zorluyor adamı pes etmeden sıkı sıkı sıkıya çalışmak lazım ilk 1 ay ağrılarla dolaşmayı gözel almalı

Bir aralar fena vücut yapmıştım evde ideal kilo karın kası gayet mevcuttu şimdi biraz göbek geldi üstüne işin acı tarafı hiç çalışmamış insanın göbek yapması ile çalışıpta bırakmış insanın göbek yapması arasında fark var

ve 

ne yazık ki çalışıp ta bırakınca normal insana göre daha çabuk yağ kaplıyor nedendir bilmem ama metabolizma ile alakalı sanırım

Neyse takipteyim bu aralar yeniden sahalara dönüş yapıcam inşallah :D

götümden uydurucam ama sanırım metabolizmayı daha yüksek çalışma seviyesine çıkartıyorsun herhangi şekilde vucut çalışırken. yeme-içme alışkanlığın da bir üst seviyeye cıkıyor tabi doğal olarak. calısmayı bırakınca metabolizma eskiye dönüş yapıyor ama yeme alışkanlıkları o kadar kolay eskiye dönmüyor. sebebi bu olabilir.

bi salona tıkanıp haldır haldır ağırlık kaldırmayı çok itici buluyorum. kendi ağırlığınla çalışarak, koşarak vücut geliştirmek hem daha eğlenceli geliyor hem de oluşan vücut daha doğal oluyor. kaslar emanet gibi durmuyor. ramazan girdi araya ramazandan sonra tekrar hızlı bir giriş yapmayı düşünüyorum. :D

şöyle bir site vardı geçen yıl sınav için bu programı kullanıyordum epey faydalı. http://hundredpushups.com

Toplam Hit: 10170 Toplam Mesaj: 64