folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Evdeki Sigara Kokusu Kısa Sürede Nasıl Giderilir,Yakalanınca Ne Yapmak Gerekir?

Evdeki Sigara Kokusu Kısa Sürede Nasıl Giderilir,Yakalanınca Ne Yapmak Gerekir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

içiyorum öyleyse varım şeklinde bi çıkış yap

baban otorite adamsa ..siktir çeker artık yoksun der..

3-5 gün arklarında kalırsın sora döner evine babalar gibi raat raat içersin ve harçlığına da ek olarak birde sigara payı eklenir.

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    ya hocam anlamışlardır.mesela ben 3 senedir gizli içtiğimi snaıyorum ama biliyolar.içme zamanımı bile biliyolar ( genelde reklam aralarında ).geçende dişçiye gittik.diş etlerimde sigara yüzünden morarmalar çıktı ( diş bozukluguda var tabi ) doktor dedi içiyosun büyük ihtimalle falan dedi.babamda ya azalt ya bırak dedi.belli bi yaştan sonra seni dövecek halleri yok dövselerde bırakıp bırakmıyacağın malum zaten.bunuda iyi biliyorlar.krallar gibi çık içiyorum de.ama eğer içmeye 3 aydır başladıysan s.ktiret bırak gitsin hiç bi boka yaramıyor.sitrese iyi geliyor falan hikaye.3 saatlik sınavın 1,5 saatinde sigara canım çekio,sabah uyandığımda ağzımda pis bi tat,cebimdeki paranın büyük bölümünü sigaraya veriyorum.harbi salağn önde gideniyim lan ben bırakıyım sınavdan sonra bari.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek

en iyi koku giderici : böcek öldürme spreyleri !!

her türlü parfüm, deodarant filan denedim, sinek ilacının verdiği kokuyu verebilen yok... sık, kokusu yayılsın, karışınca belli olmuyo :D soran olursa hamam böceği vardı sıktım dersin ;) yazda geldi zaten 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sumer
    sumer's avatar
    Erkek

bizim evdekiler -sen  sigaramı  içiyosun? yaşım 18

ben - ııııı yaa  tmm  saklıyamıcam evt  içiyom.

evdekiler - yapma güsel ewladım bırak

ben - inş.

(hala daha içiyom :D) yaşım 30

dogruyu sölemek  en iyisi.

Yazmış Oldugum Cevaplardan Dogacak Herhangi Bir Sorundan Sorumluluk Kabul Etmiyorum...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    evin bütün kapılarını aç , sucuk kızart ..

dont think twice its all right
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    Kokuyu geçirebilecek yöntemler anlatılmış zaten. Ayrıca da skilmiş g*tün davası da olmaz bırakma ayağına filan hiç girme; ama tavsiyemi tut ve adam gibi söyle. anne-baba arkasından iş çevirmek yakışmaz adama. Ha tabi söyledikten sonra da gidip gözlerinin içine bakıp bakıp da tüttürmeye kalkma ayıp edersin :D

kendinize ayığ olunuz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Lemuria bunu yazdı:
    -----------------------------

Puahuhasdfa güzel :D

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek

Lemuria bunu yazdı:

öyle yapsam sucuğa dalar sigarayı halıya düşürüp ewi yakabilitem var çok rikisli (: 

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek

sigara içsem ve annem babam duysa babam mutlu bile olabilir :| annem biras nasihat eder abilerim bişiler söyler ama alışırlar ve büyük tepkileri olmas ama asla ağzıma sürmeyeceğime eminim ve içenlerin ne anladıını çözemiorum her içene sorarım ne anlatıo size nasıl bi tat noluo içince vs die..soruna gelince açıkhavada iç elinde telefon vs olsun konuşur gibi yap dikkatleri başka yöne cek kokuyuda açık havada kaybediver yere at havayı dağıt vs işte

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

puahahaa :P

Hacı bak az önce ben kendi taktigimi uyguladım.balkonda 4 tane sigara tüttürdüm.evde kimse yok :D

malum haftasonu.dedim memleketimi özledim bi gidem biraz iyi olur felan diye.. :D

neyse bak cocuk stratejileri diye bir kitap vardı ; küçükken ben onu okumuştum sana bir kac taktik vereyim.

Başlıyoruz...

evde sgara içeceksen sakın odalarda birisinde içme...sen içerken farketmezsin ama emin ol o koku odaların hepsini dolaşır :) tecrübeyle sabit...

balkonda sigara sefası yapacaksın.Alacaksın sevgilini yanına.çıkacaksın hacı balkona.tabi istege göre yanına abur cubur,kahve-çay vsvs...ekstralarda iyi gider ben sevgilim oldugundan bunları söyledim.Artık kafana göre yap.Neyse...

yalnız içmek istiyorsan, kapıya bir tane ip bağla.ince iplerden.sonra bu ipi gerdirerek içecegin balkona kdar uzat ve balkonun demirlerinden bir tanesine bagla... :)

zuhaa ulan daha 15 dk önce yaptım ve bu konuyu görünce acayip güldüm :)

neyse birisi kapıyı açtıgında o ipin gerginliği gidecektir sen de farketmiş olacaksın.geldikleri zaman sigara izmaritini,kültablasını felan kaybedecegin bir yer ayarlayacaksın...sonra hiçbir şey olmamıs gibi  oturacaksın ve yanına gelecekler...Ağzını koklayacaklar sonra yakalanacaksın zuhaa :):):)

şaka şaka öyle işte bir şekilde bunu ilerletebilirsin.daha çok vardı ama aklımda degil şu an aklıma geldikçe yazarım...Hadi iyi içmeler sna yakalanma...

Yakalanırsan adam gibi de söyle evet anne veya baba içiyorum ama daha yeni bir tane felan...öyle işte... 

copy
Toplam Hit: 26173 Toplam Mesaj: 57