Evdeki Sigara Kokusu Kısa Sürede Nasıl Giderilir,Yakalanınca Ne Yapmak Gerekir?
-
ailen bilsin hiç kasma en başta uğraştırırlar ama sonra rahat karşılıklı tüttürürsün
-
SilenC3 bunu yazdı:
-----------------------------Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------
evin bütün kapılarını aç , sucuk kızart ..
-----------------------------öyle yapsam sucuğa dalar sigarayı halıya düşürüp ewi yakabilitem var çok rikisli (:
yawrucuğum o anda sigaraya yoğunlaş s**tir et sucuğu :D yumul sigaraya 2 nefeste biter boşver sucuğu salamı sana bişey olmasın :D -
hocam djorun black var nasıl yazıldıgını tam olarak bilmiyorum idare et. kullancaksan ondan kullan karanfilli ev paso karanfil kokar:D kimsede çakmaz;)
-
NapsteR bunu yazdı:
hocam djorun black var nasıl yazıldıgını tam olarak bilmiyorum idare et. kullancaksan ondan kullan karanfilli ev paso karanfil kokar:D kimsede çakmaz;)
-----------------------------kardeş bu dediğini yaparsa adam sarhoş olur yalnız :)
-
niye yav:) sarhoş olcak ne varki djarunda yani ben içmiyorum içen arkadaşım var kafa yapıyo mu ki bu?
-
NapsteR bunu yazdı:
niye yav:) sarhoş olcak ne varki djarunda yani ben içmiyorum içen arkadaşım var kafa yapıyo mu ki bu?
-----------------------------karanfil diyoruz burda :)
tabiki sarhoş olyon gözler falan kayıyo kafan bi dünya alışık olmayana iğrenç gelir hem o
zaten onu zevk için içenin ciğerini s2m
sadece koku için bide kafa bulmak için içerler :)
tabi benim dediğim puro seklinde sargılı ıslak puro selklinde
sigara şeklindekini denemedim hiç
-
En iyisi en az yakalanma riski olan yer balkon.Komşular bi ibnelik yapıp sölemezlerse en kral yer
-
siyanojen bunu yazdı:
-----------------------------NapsteR bunu yazdı:
-----------------------------karanfil diyoruz burda :)
tabiki sarhoş olyon gözler falan kayıyo kafan bi dünya alışık olmayana iğrenç gelir hem o
zaten onu zevk için içenin ciğerini s2m
sadece koku için bide kafa bulmak için içerler :)
tabi benim dediğim puro seklinde sargılı ıslak puro selklinde
sigara şeklindekini denemedim hiç
-----------------------------pardon ozaman hocam... :)
sen camı aç kapıyı kapat öyle içmeye devam et ozaman "affetmez"
-
Komşular ispikler , demedi deme .
-
Çoğu arkadaşın dediği gibi, ailede sigara içen yoksa ister balkon, ister wc de iç kokusu mutlaka duyulur :) Yakalanınca yapılacak en iyi şey itiraf etmek, bir daha yakalanma diye bi şey kalmaz :p
Ben de ayda yılda bir canım çeker içerim, ailem anlamaz ama ben sölerim nedense içtim diye :D