folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Evdeki Sigara Kokusu Kısa Sürede Nasıl Giderilir,Yakalanınca Ne Yapmak Gerekir?

Evdeki Sigara Kokusu Kısa Sürede Nasıl Giderilir,Yakalanınca Ne Yapmak Gerekir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek
    sigaraların en kokusuzu hangisi ,mesela winstonun ağır bi kokusu var.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek
    affetmez bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam ağırı hafifi yok bu işin , anan baban içmiyorsa sigara anında uyanırlar davaya ;) 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    içmemi bırak içmesem bile :D bazen camı acıorm :D alt kattakiler veya üst kattakilerden birisinin içtigi sigaranın kokusu bile gelir eve o zaman kötü oluyorum ama kendim içerken bişi yok :D

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

hiç sigara içmeyen birisi 3 metreden kokusunu anlar.. Balkonda içicen gizli gizli baska yolu yok..

Not: Allahtan böle bir derdim yok..Rahat rahat tüttürüyorm..Sülalem bile bilyor :)

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    amca dayı hala teyze vırt cırt alayı gelsin odamda içerim sigaramı anasını sattiiim. kokuyo diolar gelmeyin diom odama hatta annem babam hiç odamın kapsından içeri gelmezler işleri düşmedikçe çünkü içeride sauna daymışsın gibi olabilio :) saten sülalede içmediğimi bilmeyende yoktur bilsinler TIN.

Living Death
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    affetmez bunu yazdı:

3 tane parlıament

2 tane marlboro

iç bunları kokusu az çıkıyo bunların

ama istediğin kadar az diyeyim

o kokuyu annen baban sıgara içmiyorsa diğer odadan alır 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    Captain Black ic kokusunu duyunca ne oldugunu anliyamasinlar.

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

Osiris bunu yazdı:
    Captain Black ic kokusunu duyunca ne oldugunu anliyamasinlar.

normal sigaradan hiç bir farkı yok hatta çok ağır marlboroyu rahatlıkla dikiyorum captaini yarım yarım çekiyorum sadece meyve çikolata tadı geliyo o kadar 

ab en iyisi nargile :D

sadece duman :D

koku nerdee :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

hocam herkes yattıktan sonra gece 1 gibi içeceksin.

aksi takdirde evde içilmez a.k

hadi diyelim ev 3-4 saat boş, evde içersen de sakın evde söndürme sigarayı, sönerken çıkarttığı o duman her yere izmarit kokusu salıyor, o koku yüzünden yakalanmıştım.

yakalandın mı da sonuna kadar inkar edeceksin, hatta elinde sigarayla yakalansan bile :D

beni bahçede yakalamıştı babam, ne lan o elindeki dedi, haa benim değil baba dedim, ee kimin falan dedi, dur bi dk falan filan geveledim, apartmana girdim, Allahtan memet abi çıktı karşıma da memet abi al şu sigaranı bi daha bana tutturma babam yanlış anladı dedim :D o da anladı durumu tamam kusra bakma bi işim vardı evde çocuk falan var die sigarayla girmek istemedim gibisinden bişey dedi, zar zor yırttım paçayı :D tabi sora evde içince yakalanmıştım o ayrı :D

ha 1den sonra iç demiştim, onu da şöyle yap, kapa odanın kapısını, çık cama, perdeyi de ört üstüne, sark aşşağı sarkabildiğin kadar, orada iç pöfür pöfür, içtikten sonra da bi 15-20 dakka havalandır odayı nolur nolmaz biri wcye kalkar da kokuyu alır falan, sonra yat uyu :) ama bir taneden fazla içme yakalanabiliten artar.

her gece uygularım bu seansı çok güzel oluyor :) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

walla ben 3-4 yıldır gizli  gizli içiyorum bir kaç defa yakalandım gibi oldu işte biraz nsihat ettiler tabi ben tınlarmıyım bizim ve geelde boş oluyor bende balkonun yanındaki oda geçiyorum balkonu kapsı açık kapnın dibinde içiyorum zaten bizim peder kahvehane işletiyo ama babam sigara içmiyor :D onun için almıyorlar

şimdi bir kaç anımı anlatayım arkdaşlar toplandık evde sigara ve  jb(wiski) içiyoruz neyse bizimkiler evde yoq olm dedim söndürelim bak gelirler se kötü olur filan tabi bizima arklar takmadı içtiler içtiler bizimkiler bir geldi tabi içerisi duman altı neyse ben hemden gittim banyoya agızma diş macunu filan attım öyle yırrtık ama biliyorlar benim içtigimi ben yöntemi çokk dan buldum şimdi gidiyorsun bir camsil alıyorsun sonra eve geliyorsun  camsilin yarısını boşaltıyorsun içine halı şampuanı öteki kokulu temizlik maddlerinden koyuyorsun ve çalkalıyorsun ben dış kapıya fotosel koymuştum kapı açılınca fotosel yanıyordu hemen kültablasını boşaltıyom o yaptıgım kokuyu sıkıyorum sonra direk odama geçiyorum gelselerde anlamıyor lar zaten ha bu içerideki koku ne derlerse tuvalet kokuyordu bende koku için sıktım de  3-4 yıldır öyle diyorum :D

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
Toplam Hit: 25600 Toplam Mesaj: 57