Evdeki Sigara Kokusu Kısa Sürede Nasıl Giderilir,Yakalanınca Ne Yapmak Gerekir?
-
dai banyoda veya tuvalette içmeni öneririm :)
alırsın yanına 1 veya 2 tane mumu yakarsın sigaran bittikten 5-10 dkka sona söndürürsün mumu olur biter ;)
-
sana ciddi ve net söyleyecem; içme!
yerine meyveli maden suyu iç. onun keyfini şeysini boşver.
-
Yaa devlet sigara ysağı koyuyor sigaraya zam yapıyor bizim toplum sigaraya başlıyor :)) Ama en önemlisi duygu sömürüsü ve sigaradan sonra elma yemeyi unutma
Geçenlerde önümde yürüyen denyonun teki sigara içiyordu. Arkada 50 metrelik yolda nefes darlığı gerçirdim. Adam yüzünden dünyanın günahına girdim.
Neymiş yolda sigara içmiycekmişsin. Otur bi yere üstü açık olsun orda iç :))
-
tuvalette sigara mı içilir bea. koku anında olduğu gibi bütün odalara gider !
-
mum yak
-
dayı mutfakta iç içerken aç aspiritörü aç hiç bişey kalmıyor
-
melechesh bunu yazdı:
-----------------------------kokusuz bir sigara icat eden olursa ellerinden öpecem...
----------------------------
elektronik neyine yetmiyo bacım..
vallaha onu bunu bırakın da harbiden de bırakmak lazım önceden az içerdim milletten otlanır geçinir giderdim şimi iyice sardı gece ikilere üçlere kadar çalışınca yanımdan eksik olmuyo sabaha kadar 1 paket bitiyor a.q meredini kim icad ettiyse harbidende yatacak yeri yok bence...hiç araştıran oldumu sigarayı kimin icad ettiğini?
bu arada arkadaşım hemen olacak bir çözüm değil ama evin bir yerine ıslak sünger vs. konulursa devamlı sigara içilen ortamların o sigara isini topladığını duymuştum ama ne kadar doğrudur bilmem... en güzeli şu otomatik elektronik çalışan spreyler var ya onların güzel kokanlarından almak lazım koy mekana evdekilere de dersin alet aldım böl böle çalışıyo hani sigarada içsen basıtırı yani devamlı oda parfümü sıkmak zorunda kalmazsın ve o bu durmda da çok dikkat çekmezsin...
-
melechesh bunu yazdı:
-----------------------------
ricin bunu yazdı:
melechesh bunu yazdı:
-----------------------------kokusuz bir sigara icat eden olursa ellerinden öpecem...
-----------------------------elektronik neyine yetmiyo bacım..
elektronik derken???
-----------------------------elektronik sigaralar var içine su koyuyorlar oda özel bir rezistans saysine suyu buhara çeviriyor sende o su buharını mı ne çekiyorsun sanırım sistemi tam incelemedim..ama sağlıklı ve güzel bir alet hiç olmazsa zehir çekmezsin içine...
-
melechesh bunu yazdı:
elektronik derken???
-----------------------------elektronik sigaralar var ya onu diyo ama salak bişey. Hem dudak tiryakileri için zaten.
Çekince ucunda kırmızı lamba yanıyo :) nikotin kartuşları içeriyo bittikte kartuşu değiştiriyon. 1-2 ayda bıraktırıyomuş diyolar.
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------hoca sigara içince mum yakacan yanında koku olmaz + baktın yakalandın duygu sömürüsü ile işte ilk defa yok moralim
bozuktu bir deneyeyeim dedim gibi sözlerle min hasarla atlatmalısın
-----------------------------Ne güzel akıl vermişin :)