Eve Akrep Dadandı Yardım
-
hacı bi ilaçlama firmasıyla görüş.. kendi çabanla kurtulamazsın. ilaçlarlar bi gün eve girmezsiniz.. he bide açık yerleri alçıyla kapatsan iyi edersin.. duvar dipleri vs.
-
bide akrebe değmediğin sürece o gelip seni sokmaz elbiselerin içine havlunun içine yatağın yorganın içine girmeyi sever .onun için ona değmemeye çalış sen ona değersen oda değer :) ha aklıma gelmişken kireç ten rahatsız olurlar toz kireçten bahçeden duvara tırmandıkalrını düşündüğün yerlere kireç dök .aklıma geldikçe yazarım:)
-
cursedcrow bunu yazdı:
-----------------------------
hacı bi ilaçlama firmasıyla görüş.. kendi çabanla kurtulamazsın. ilaçlarlar bi gün eve girmezsiniz.. he bide açık yerleri alçıyla kapatsan iyi edersin.. duvar dipleri vs.
ilaçlamanın işe yarayacağını pek sanmıyorum sonuçta ev bahçeli bi ev gündüzleri toprağın içine yada büyük taşların altına saklanırlar -
dostum ev tavan tahta yerler laminat yani ilaçladığımız zamada bunların zulasına fazla ulaşamıyacağız kanaatındayım zaten ilaç fayda etmiyor diyorlar örümcekler için derler ya deve kuşu yumurtası bulundurun örümceklerden kurtulun diye bununda böyle hal ve çaresi varmı acaba belgeselde izlemiştim bir fare türü var önüne gelen akrebi yiyordu valla bulabilsem onu alacam ama :) hayal işte sanırım son çare bir pazar günü evde operasyon yapacağım etnik katliam hesabı bakalım sonuç ne olacak ......... ilk akrebe rasladığımda komşulardan biri kemik koy odalara demişti ne alak ise koyduk ama işe yaramadı acaba bu deve kuşu yumurtası akreplerdede işe yararmı ki ?
-
proxy bunu yazdı:
-----------------------------bide akrebe değmediğin sürece o gelip seni sokmaz elbiselerin içine havlunun içine yatağın yorganın içine girmeyi sever .onun için ona değmemeye çalış sen ona değersen oda değer :) ha aklıma gelmişken kireç ten rahatsız olurlar toz kireçten bahçeden duvara tırmandıkalrını düşündüğün yerlere kireç dök .aklıma geldikçe yazarım:)
dostum ev 7. kat kireç olayı tutmaz sanırım :( -
bi köpek yada kedi al.. akrep yiyen bi hayvan al işte.. kedi veya köpek yer sanırım..
-
tavuk besle abi o zaman yer akrepleri al bihoroz bi tavuk bak keyfine : )
-
abi emirganın neresinde oturuon sen. Bende ordanımda :S
-
Genki bunu yazdı:
abi emirganın neresinde oturuon sen. Bende ordanımda :S
reşit paşa meydanının alt tarafında oturuyorum ben okulun ilerisinde hani sahile inen yol var ya ordaamele2 :) çok saol dostum deneyeceğim :)) (tabiki şaka )
-
amele_2 bunu yazdı:
tavuk besle abi o zaman yer akrepleri al bihoroz bi tavuk bak keyfine : )
amele tavuk akrebi gorur gormez arkasına bakmadan kacar bence koca akrebi neyiyle yesın tavuk