Eve Akrep Dadandı Yardım
-
yok ciddi ciddi o ipne hayvan akrebin a.qor.
bide şurayı bi oku istersen abi
http://www.otas.com.tr/Akrepler.htm
-
fmk bunu yazdı:
-----------------------------
mehmetalievran bunu yazdı:
-----------------------------buna bak bakalim www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4196353
dostum bu kesin çözümmüki ? boştan yere kazıklanmayalım .amele2 dostum ilac fayda etmiyormuş direk üzerlerine sıkınca ançak etkili oluyormuş ben zaten gördüğüm yerde öldürüyorum mühüm olan kökünü kurutmak lavukların
-----------------------------bilmiom kardeşim araştirmiştim ben sadece salla ozmn:D kaziklanma özellikleri falan yazio ama bilmiom
-
yeni bi eve taşın
-
koylerde akrep oldugundan suphe edilen odaya tavuk koyarlar :) tavuk denilen hayvanat ne kadar sunepe bir mahlukat olarak gorulsede akrebin en buyuk dusmanidir. birde oldurulmus bir akrebi kuyrugundan tavana asarlar.2 tanesini salladiracaksin bak bakalim bir daha geliyorlarmi diye dusunuyorlar sanirim, onu goren akrepler bir daha girmez o odaya :) ciddiyim cok gordum boyle yaptiklarini ise yararmi? galiba yariyor ki asiyorlar :)
-
fmk bunu yazdı:
-----------------------------Genki bunu yazdı:
abi emirganın neresinde oturuon sen. Bende ordanımda :S
reşit paşa meydanının alt tarafında oturuyorum ben okulun ilerisinde hani sahile inen yol var ya ordaamele2 :) çok saol dostum deneyeceğim :)) (tabiki şaka )
ilk okulu osman sacmacıda okudum liseyi özdemirde okuom mutlaka görmüşümdür seni xD -
a.qm allahtan samsunda yoq küçücük örümcekten korkuom akrep görsem :D ...
-
xtlan bunu yazdı:
koylerde akrep oldugundan suphe edilen odaya tavuk koyarlar :) tavuk denilen hayvanat ne kadar sunepe bir mahlukat olarak gorulsede akrebin en buyuk dusmanidir. birde oldurulmus bir akrebi kuyrugundan tavana asarlar.2 tanesini salladiracaksin bak bakalim bir daha geliyorlarmi diye dusunuyorlar sanirim, onu goren akrepler bir daha girmez o odaya :) ciddiyim cok gordum boyle yaptiklarini ise yararmi? galiba yariyor ki asiyorlar :)
akrebin gözleri görmezki . çok az bi bulanıklık olarak görür bunun içinde kör kabul edilirEDİT:)
ama şöyle olabilir hani ölen akrep mutlaka az bişide olsa kokuyordur ve diğer canlı akrepler bu kokuyu kendileri için tehlike gibi algılayıp o bölgeden uzak duruyor olabilir . dene istersen ama şansınada öldürdüğün akrebin anası babası bacısı seni intikam için de sokarsa güme gidersin :) hatta kan davası başlar :)
-
Bi iletişim yeri göz değil ki; etinden sütünden kokusundan tanıyorlardır belki birbirlerini :) Yılan pesle hocam sen :D Hem çocuğun falan da hoşuna gider :D
-
1 aya yakın tarlada yatıp kalktım.her gece ihtiyaç gidermeye filan çktığımda yorganı bi çırpıyodum 2 3 tane düşüyodu.
Sen bişey yapmassan dokunmuyolar.
Ama çoluk çocuk var diyosan direk evi boşalt derim.Riske girme.
Allah muhafaza.:)
-
Genki bunu yazdı:
fmk bunu yazdı:
-----------------------------Genki bunu yazdı:
abi emirganın neresinde oturuon sen. Bende ordanımda :S
reşit paşa meydanının alt tarafında oturuyorum ben okulun ilerisinde hani sahile inen yol var ya ordaamele2 :) çok saol dostum deneyeceğim :)) (tabiki şaka )
ilk okulu osman sacmacıda okudum liseyi özdemirde okuom mutlaka görmüşümdür seni xD
aynen Aha bu Genki : Denilen kocakafayla okula gidioruk :) Bulusmalara falan hiç gittin mi?