folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Eve Akrep Dadandı Yardım

Eve Akrep Dadandı Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek

arkadaslar fikirler için cok saolun civar komsularda bu güne kadar akrep tarafından sokulma veya ısırılma davası duymadım inşaalah bızdede olmaz lakin bir çaresini bulup köklerini kurutacagım ziraatcı bir arkdaş bir ilaç önerdi akrep bunu yiyormuş sonra ölüyormuş diğer ilaclar fayda etmez zırhları felan var dedi deneyceğiz bakalım ne olacak.

bu arada bizim taraflarda oturan arkadaşlar hiç buluşmalara katılmadım buluşmalar için biraz yaşlı sayılırım yaş 31:) beni görmüş olabilirmisiniz bilmiyorum sabbah 7 de cıkarım akşam 9 gibi gelirim fiat doblo var şu an bende beyaz renkte isterseniz bir pazar koruda buluşa biliriz :) bunun adıda tahribat akrep buluşması olur

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Leo69
    Leo69's avatar
    Erkek
    Alırsın eline maşa ve şiş'i maşayla tutarsın şiş ile başına batırdıktan sonra suyun için onu boğ gitsin daha ne uğraşacaksın ki
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

hajı akrepler mazotu asla sevmezler,kokuyu duyunca siktir olup giderler.

sen de evin bi yerlerine mazot dök bak nası kayboluyo ibneler:)eğer dışardan giriyolarsa evin etrafına yaparsın,eğer içerdelerse mazotla yaşamaya alışmalısın:)

tabi kokudan sen nası durursun bilmiyom,mazotu döktükten sonra kibriti çakıp çakmamak sana kalmış:)) 

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilmiom
    bilmiom's avatar
    Erkek
    hacı bak o ev akrepli sen neyapacan sat bana ne istiyon ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToRReSs
    ToRReSs's avatar
    Erkek

dai sakın öldürmek gibi saçma sapan bişe yapma bi da.

çünkü dierleri ölüyü bulmak için gene gelio.

yani sen öldürdükçe onlar gelmeye devam eder.

geldikleri yeri bulup kapayın sora öldürün. 

Toplam Hit: 5956 Toplam Mesaj: 36