folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Eve Giren Devasa Böceğin İçinden Akrep Yavruları Döküldü

Eve Giren Devasa Böceğin İçinden Akrep Yavruları Döküldü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

Anne akrep büyük bocegi yakalamis tam ziyafete kendini hazirlarken, acliktan agizlari kokan akrep yavrulari taze etin kokusunu alarak annelerinin sicak sirtini birakip koşmuşlar sıcak avın üstüne.

O sirada buyuk bocek akrebin hafif doz zehrine maruz kalmis durumdayken, olum bunlar yicek lan galiba beni diye meselenin ciddiyetini az bucuk idrak edebilmistir. anne akrebin bir anlik dalginligindan faydalanarak can havliyle kendini yukari atip ucmaya ziplamaya baslamistir. 

İnce doz akrep zehrinden kafasi guzel olan buyuk bocegin vakti kisitlidir. Zaten akrep yavrularini da beraberinde götürmüştür. Surekli kıt kıt diye götünü basini kemiriyor yavrular durmadan, ama yarı felçli büyük böcek neredeyse hissizlesmistir.

Agrisiz sızısız bir sekilde halüsinasyonlara dalip gitmisken,  bedeni kendinden sonra onlarca yavru akrebin hayatini kurtaracakken ,

Derken o da ne ?   İnsan.

Bir insan ile yalniz kalan buyuk bocek yedigi onca akrep zehri ve onca ısırığın izdirabini bir anda unutarak çığlık çığlığa yardim dilenmis. Ordan oraya kosusturmaya baslamistir. Kan ter ve heyecan icinde.

Vucudunda gizlenen akrep yavrulari ise korkudan gozlerini kapatmislardir. Anne diye haykirmislardir.

Derken insan buyuk bir nefretle uzerlerine asit atmistir.

Buyuk böceği hapsedip kacan akrep yavrularini ise tereddütsüz öldürmüştür.

Saklanabilen akrep yavrulari uzerlerindeki yakıcı asit ile çığlık çığlığa tutusurken kardeslerinin öldürülüşünü izlemek zorunda kalmışlardır.

Sicaktan ölmüş bir sinegin cesedi ile beslenen yavru akrepler aylar boyunca evde surekli yer degistirerek gizlenip intikam yemini etmislerdir. 

tabi lan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    korkarabatak bunu yazdı

https://galeri14.uludagsozluk.com/855/agustos-bocegi-ile-karinca_1133984.jpg

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

@Zalimadam kankam o büyük böcek elektronik trap tan elektrik mi çarpılıyor ne yapıyor?

Zulm be olm bu sekil olmuyor da sanki? Ya fırlat-birak güvenli bir yeşilliğe ya al oradan bir kap a kapat ki belki toparlar.

Kurtlar tasma takmaz....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

evet. büyük olduğu için ölmedi. hemen ölür diye düşündüm ama yeşil yol filmindeki adam gibi yandı ama ölmedi.

işin gıcık tarafı elektriği verdiğimde küçük akrepler çarpılmadılar. çok küçükler diye sanırım.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

Aaa işkence resmen la böcükçüğe. Yazık değil mi kankam oluyor mu böyle. Onlarda can. Bi Böcük Hakları konsepti lazım artık vakti geldiydi samkim

anca gidersin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Elektrikli raketin üstünde işkenceyle böcek öldürmek. Değişik fantazilerin var. 

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

Aynen ben de üzüldüm ondan sordum, olmuyor çünkü hayvancagiz (:

Kurtlar tasma takmaz....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

ozaman Mostar 20sp ile  Bayer K-Othrine alayım. fısfıs bidonu var zaten bende. 2 litrelik sanırım.

geçen sene kardeşim evi için ziraatçiden alman malı bir ilaç almıştım adam onu önermişti. basınçlı fısfıs ilaçlama bideonuna bir kapak dök gerisini sulandır gerisine karışma demişti.

cidden evi ilaçladım. ertesi günü savaş alanı gibi birsürü böcek karınca örümcek balkonda ölmüştü.

ama ilacın adını hatırlamıyorum bugün bu önerdiklerinizi sorayım yok derse kargo beklememk için o alman malı ilaçtan alayım.

ama bu yavruların akrep mi değilmi çözmek istiyorum eğer akrep ise evi karantinaya alıp 50 şişe ilaç alıp öyle ilaçlayacam.

K-Othrine

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

Dinime kufreden musluman olsa diye bi tabir var ya, entry + person uyumu :D

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

o yavru kac günde olgunlasiyor..

o evde yasayamazdim bir haftalığına bir yere gidin evi ilaclatin

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
Toplam Hit: 6825 Toplam Mesaj: 40
böcek akrep ilaç