Eve Giren Devasa Böceğin İçinden Akrep Yavruları Döküldü
-
zalimadam bunu yazdı
evet kanatlı. kanatlarının altında çürümüş gazete parçaları gibi şeyler vardı. akreplerin yaşam alanı gibi.
işin enteresan tarafı ben akrep yavrularını çakmakla ezerken çakmağı yaklaştırdığımda kıskaçlarını açıp tepki veriyorlardı. çakmakla yakmadım direk çakmağın dibini yaklaştırırken saldırıyordular.
keşke videoya alsaydım.
hiçbirşeyden habersiz böcek gibi davranmıyorlardı. akıllı yaratıklar gibi koordineli kaçıştılar sonradan farkettim. elektrikli sinek öldürücü küçük oldukarı için yakalayamadı.
böcek filan umrumda değil inanın. yavru şeylerin kaçışması ve enteresan tepki vermeleri filan delirdim.
üstüne birde bu işle uğraşırken en titiz oldğum şey hamam böceği gördüm mutfak köşesinde . raid max böcek öldürücüsü bir fıst ile halletti.
benim evimde hamam böceği olması imkansızdı. lavabo,banyo,mutfak, tuvalet, kkanalzisyon hattında bile yaylı kapak taktırmıştım. sınırdan kaçan suriyeliler gibi evimi basan canlılar var şu anda.
ülkenin yaşadığı mağduriyeti evimde yaşıyorum.
Dostum geçmiş olsun olaydan daha çok betimlemene hayran kaldım :)
-
end bunu yazdıRETRET bunu yazdı
Elektrikli raketin üstünde işkenceyle böcek öldürmek. Değişik fantazilerin var.
Dinime kufreden musluman olsa diye bi tabir var ya, entry + person uyumu :D
bu daha başlangıç. evdeki böceklerle hesaplaşmam farklı olacak.
bugün başıma yine bir cünüplük geldi elektrikli motorun aküsü çabucak bitmeye başladı iş çıkışı servise gittim akü direnç testi yaptılar 3 akü bozuk gibi zayıflamış.
değiştirecekler ama motoru brak diyorlar 10 gün. ana bayyi aradım illa aküleri gönderin bir şekilde diyorlar. neyse akü bulup geçici takacam. garantiden gelene kadar.
eğer bugün zirratçiden bu tavsiye edilen ilacı alabilseydim norman gibi giriş yapacaktım evin içine, elimde ilaçlama bidonu ile.
https://www.youtube.com/watch?v=gKjJKbgqf2A
-
Klimayı aç ev soğusun sinekler uyuşsun eşit boyda on sineği not kağıdına cımbız kullanarak ayaklarından japonla yapıştır, klimayı kapat, dikey kalkışı izle.
-
cuneyd bunu yazdı
Ne ilginçmiş. Çok geçmiş olsun.
Bizim evde de yıllar yıllar önce bir sürü böcek çıkıyordu, piyasadaki ilaçları aldık ama nafile. En son Bayer K-Othrine aldık arkadaşın da bahsettiği gibi. Evin köşe bucak her yanını ilaçladım, bir hafta sonra bir kere daha yaptık. O gün bu gündür tek böcek çıkmadı. Bence mucizevi ilaç.
+11111
K-Othrine üzerine ilaç tanımam. İşin güzel tarafı çok uzun süre etkili. 6 ayda bir ilaçlasan evi kâfi. Hiçbir haşere türü başedemiyor hepsini haşamat ediyor bu ilaç
Eve gidem de yeniden ilaçlayam 6 ay filan olacak yakında
-
DrKeworks bunu yazdıcuneyd bunu yazdı
Bizim evde de yıllar yıllar önce bir sürü böcek çıkıyordu, piyasadaki ilaçları aldık ama nafile. En son Bayer K-Othrine aldık arkadaşın da bahsettiği gibi. Evin köşe bucak her yanını ilaçladım, bir hafta sonra bir kere daha yaptık. O gün bu gündür tek böcek çıkmadı. Bence mucizevi ilaç.
+11111
K-Othrine üzerine ilaç tanımam. İşin güzel tarafı çok uzun süre etkili. 6 ayda bir ilaçlasan evi kâfi. Hiçbir haşere türü başedemiyor hepsini haşamat ediyor bu ilaç
Kanser othrine lakaplı ilaçtır. Boyaya katılır dış cepheye vurulur, ev içinde kullanılmaz.
-
RETRET bunu yazdıDrKeworks bunu yazdıcuneyd bunu yazdı
+11111
Kanser othrine lakaplı ilaçtır. Boyaya katılır dış cepheye vurulur, ev içinde kullanılmaz.
ne demek ev içinde kullanılmaz? Gayet kullanılıyor kokusu yok bir şey yok hatta eczacı karı evdeyken de sıkabilirsiniz insana bir zararı yok ilacı yemedikçe demişti. Ben bu ilacı 1.5 senedir uyuduğum ranzanın altı a dahil olmak üzere heryerde kullanıyorum hiçbir sorun yaşadım. Çünkü evimde çıkan parlak gümüşçün'ler tutkal ile besleniyor, parkelerin üzerinde de tutkal var sonuçta o desenleri vermek için yapıştırıcı kullanıyorlar. Her gün sağda solda hareketsiz görüyorum ölüp kalmışlar öyle. son 1.5 senedir evimde hiç canlı böcek görmedim hep kenarıda köşede nalları dikmiş cenazesinin kaldırılmasını bekliyorlar :D
-
DrKeworks bunu yazdıRETRET bunu yazdıDrKeworks bunu yazdıcuneyd bunu yazdı
+11111
ne demek ev içinde kullanılmaz? Gayet kullanılıyor kokusu yok bir şey yok hatta eczacı karı evdeyken de sıkabilirsiniz insana bir zararı yok ilacı yemedikçe demişti. Ben bu ilacı 1.5 senedir uyuduğum ranzanın altı a dahil olmak üzere heryerde kullanıyorum hiçbir sorun yaşadım. Çünkü evimde çıkan parlak gümüşçün'ler tutkal ile besleniyor, parkelerin üzerinde de tutkal var sonuçta o desenleri vermek için yapıştırıcı kullanıyorlar. Her gün sağda solda hareketsiz görüyorum ölüp kalmışlar öyle. son 1.5 senedir evimde hiç canlı böcek görmedim hep kenarıda köşede nalları dikmiş cenazesinin kaldırılmasını bekliyorlar :D
:D:D hocam insektisit o, kokusuz da olsa insektisit, toksik yani, bütün haşeratı katleden bir şeyin sana nasıl olup da hiç zararı dokunmayacak bunu bir düşün. k-othrine ve benzerleri sıkıldığı yüzeyde partikül bırakır bu partiküllere temas eden böcükgiller zehri vücuduna alır ve ölür. senin duvara sıktığın partikül illaki cam açtığında rüzgar esintisi olduğunda havalanacak, elbisenin iç kısmına temas edebilir, soluyabilirsin kana karışınca iş bitmiştir, tabi ki seni böcek gibi öldürmez ama vücutta biriktikçe zararını göreceksin. ben epeyce çadırda yaşadım, sp-90 dan k-othrine ine kadar her ilacı kullandım kullanıyorum fakat yerine göre :) k-othrine camların dış cephelerine sıkılır, duvarlara sıkılır, dış açık hava alan koridorların 90 derece öpüşen hatlarına sıkılır ki eve girecek böcek oraya temas edince zehirlensin ölsün veya dış cephe boyasına katılır. siyanürde de koku yok, doğalgazda da koku yok :) kendini şu ana kadar zehirlemişsin şu andan sonra zehirleme bari...
-
RETRET bunu yazdıDrKeworks bunu yazdıRETRET bunu yazdıDrKeworks bunu yazdıcuneyd bunu yazdı
+11111
:D:D hocam insektisit o, kokusuz da olsa insektisit, toksik yani, bütün haşeratı katleden bir şeyin sana nasıl olup da hiç zararı dokunmayacak bunu bir düşün. k-othrine ve benzerleri sıkıldığı yüzeyde partikül bırakır bu partiküllere temas eden böcükgiller zehri vücuduna alır ve ölür. senin duvara sıktığın partikül illaki cam açtığında rüzgar esintisi olduğunda havalanacak, elbisenin iç kısmına temas edebilir, soluyabilirsin kana karışınca iş bitmiştir, tabi ki seni böcek gibi öldürmez ama vücutta biriktikçe zararını göreceksin. ben epeyce çadırda yaşadım, sp-90 dan k-othrine ine kadar her ilacı kullandım kullanıyorum fakat yerine göre :) k-othrine camların dış cephelerine sıkılır, duvarlara sıkılır, dış açık hava alan koridorların 90 derece öpüşen hatlarına sıkılır ki eve girecek böcek oraya temas edince zehirlensin ölsün veya dış cephe boyasına katılır. siyanürde de koku yok, doğalgazda da koku yok :) kendini şu ana kadar zehirlemişsin şu andan sonra zehirleme bari...
kcworks hocam zannediyor ki olmediysem zarari yoktur.
ilk ictigin dal sigaranin kanser yapmamasi gibi, toksik etkiler vucutta birikir.
vucudundaki *sadece bir hucrenin* cogalma mekanizmasini bozsa artik kansersin demektir.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/8466294/
ver elini encephaloma sonra :D
-
biz küçükken 2000 li yıllarda DDT daha yeni yeni yasaklanmaya başlanmıştı. yada kaçak göçek kullanıyorduk belki bilmiyorum.
turuncu renkte cam şişede birşeydi. bir kapağı ile litrelerce ilaçlama yapsan bile yavru farelere kadar direk öldürüyordu.
aptal gibi o şeyi sıktığımız yerde böceklerin ölmesini izliyorduk. şimdi belki bünyemde hala gezeliyordur kim bilir ne zararlar vermiştir bana.
bu akşam evi ilaçlarsam yarına kadar yatmam evde. evi komple kapatırım bütün böcekler gurup yapsın içeride.
-
zalimadam bunu yazdı
biz küçükken 2000 li yıllarda DDT daha yeni yeni yasaklanmaya başlanmıştı. yada kaçak göçek kullanıyorduk belki bilmiyorum.
turuncu renkte cam şişede birşeydi. bir kapağı ile litrelerce ilaçlama yapsan bile yavru farelere kadar direk öldürüyordu.
aptal gibi o şeyi sıktığımız yerde böceklerin ölmesini izliyorduk. şimdi belki bünyemde hala gezeliyordur kim bilir ne zararlar vermiştir bana.
bu akşam evi ilaçlarsam yarına kadar yatmam evde. evi komple kapatırım bütün böcekler gurup yapsın içeride.
Raid falan kullan en az zararlısı o, etken madde 23 saatte ölüyor.