folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Eve Giren Devasa Böceğin İçinden Akrep Yavruları Döküldü

Eve Giren Devasa Böceğin İçinden Akrep Yavruları Döküldü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

evet bugün tavsiyeler üzerine K-Othrine ilacı ziraatçiden 40 liraya aldım. internette bile 45 lira.

üzerinde sağlam güzel bandrolü var. benim bidon eve büyük gelir diye camsili boşaltıp şişesini ve fısfısını güzelce yıkadım.

içine bir kapak döktüm kıvamı katı birşey beeyaz. suyunu doldurup güzelce salladım ve ayşe fatma tatile çıksın talimatıyla paraşütçü komando gibi işlemlere başladım.

ilacın etkisini test etmek için çiçeklerdeki karıncalara köşede denk getirdiğim küçük örümceğe ve balkon köşesinde küçük tırtıla benzer küçük haşereye sıktım.

ilk izlenimim raid max yada ddt gibi anında 3 saniyede etki etmiyor.

böcek önce bir yavaşlıyor apttalaşıyor  düşünüyor hiç kaçmıyor tepki vermiyor sonra sessizliğe gömülüp derinlere dalıyor.

çok az sıkmama rağmen böcekler en fazla 15 santim hareket edip sarhoş gibi yavaşlayıp sızıyorlar.

yani bu ilaç benim düşüncem ilaçlama yaptıktan sonra en az 1 gün kapı pencere kapalı olacak ve hiç hava almayacak ev. ozaman kökünü kurutur haşerelerin.

neyse ilaçladım bakalım. sabah işe gitmeden krtitik yerlere sıkacam yine heryeri kapatacam. 

bu arada bu ilacı kokusu yok diye evine sıkıp zarar vermiyor diyen murid doktora görünsün. banyoya sıktım vücudum anında kaşıntı ile tepki verdi. tamam zehirlemiyor ama kesinlikle ilaçlanan yerde durulmamalı.

mesela şu anda bile gırtlağımda hırıltı var hafif ve ellerim biber değmiş gibi hafif yanıyor. iyi birşey değil ilaç sonuçta amk.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

evet bugün tavsiyeler üzerine K-Othrine ilacı ziraatçiden 40 liraya aldım. internette bile 45 lira.

üzerinde sağlam güzel bandrolü var. benim bidon eve büyük gelir diye camsili boşaltıp şişesini ve fısfısını güzelce yıkadım.

içine bir kapak döktüm kıvamı katı birşey beeyaz. suyunu doldurup güzelce salladım ve ayşe fatma tatile çıksın talimatıyla paraşütçü komando gibi işlemlere başladım.

ilacın etkisini test etmek için çiçeklerdeki karıncalara köşede denk getirdiğim küçük örümceğe ve balkon köşesinde küçük tırtıla benzer küçük haşereye sıktım.

ilk izlenimim raid max yada ddt gibi anında 3 saniyede etki etmiyor.

böcek önce bir yavaşlıyor apttalaşıyor  düşünüyor hiç kaçmıyor tepki vermiyor sonra sessizliğe gömülüp derinlere dalıyor.

çok az sıkmama rağmen böcekler en fazla 15 santim hareket edip sarhoş gibi yavaşlayıp sızıyorlar.

yani bu ilaç benim düşüncem ilaçlama yaptıktan sonra en az 1 gün kapı pencere kapalı olacak ve hiç hava almayacak ev. ozaman kökünü kurutur haşerelerin.

neyse ilaçladım bakalım. sabah işe gitmeden krtitik yerlere sıkacam yine heryeri kapatacam. 

bu arada bu ilacı kokusu yok diye evine sıkıp zarar vermiyor diyen murid doktora görünsün. banyoya sıktım vücudum anında kaşıntı ile tepki verdi. tamam zehirlemiyor ama kesinlikle ilaçlanan yerde durulmamalı.

mesela şu anda bile gırtlağımda hırıltı var hafif ve ellerim biber değmiş gibi hafif yanıyor. iyi birşey değil ilaç sonuçta amk.

taşak kanserine yakalanırsan görürüm seni.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Konuyu tuvalette okudum. İçinden akrebimsiler çıkıp götüme yuva yapacak diye korkudan taharet musluğunu açamıyorum. 

Böceğe acı çektirmişsin o da sana yavru akrepler s*çmış...

Geçmiş olsun:(

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

biz küçükken 2000 li yıllarda  DDT daha yeni yeni yasaklanmaya başlanmıştı. yada kaçak göçek kullanıyorduk belki bilmiyorum.

turuncu renkte cam şişede birşeydi. bir kapağı ile litrelerce ilaçlama yapsan bile yavru farelere kadar direk öldürüyordu.

aptal gibi o şeyi sıktığımız yerde böceklerin ölmesini izliyorduk. şimdi belki bünyemde hala gezeliyordur kim bilir ne zararlar vermiştir bana.

bu akşam evi ilaçlarsam yarına kadar yatmam evde. evi komple kapatırım bütün böcekler gurup yapsın içeride.

Raid falan kullan en az zararlısı o, etken madde 23 saatte ölüyor. 

KILLTOX var en iyisi o bozmadiysa corona+ekonomik kriz ile birlikte formülünü , güçlü bir kimyasal çünkü belli yarrrraak gibi kokuyo.

Sık , kapat odayı ertesi gün ( ki 1 saat surmuyor her bokun ölmesi de yuvası vs.. si varsa oralara bile infilak ediyor kokusu kafi geliyor her şeyi yok etmeye )  yasayan toz akari bile kalmıyor.

Zalimadam biraz fazla zorladı deneysel yaklaşımları jsjsjs

Kurtlar tasma takmaz....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

arkadaşlar ben çok pis bodrum gibi bir evde büyüdüm.

bizim evin temelinin altı komple hamam böceği şehri gibiydi.

evin içinde hergün en az 15 tanesini öldürüyorduk.

birgün kanalzisyon için bahçeyi kazmışlardı abartmıyorum bir el arabası kadar hamam böceği mahalleye dağılmıştı.

babam hiçbirşeye kalıcı çözüm bulmazdı. suç hep çocuklarınındı.

babamın dünya umrunda değildi. biz geceleri çiş yapmaya korkardık.

babam ev yansa umursamazdı. hamam böceği örümcek roket gibi ayağımıza tırmansa bağırır ağlardık üstüne dayak yerdik.

ama ben hamam böceklerinin kitabını yazmıştım.

artık onlarında benden korkmaya başladığını biliyordum. 

lastikli sapan, çakmak manyetosundan şoklayıcı, ucuna çakmak bağlı parfüm şişesi gibi aletler yapıyordum gizlice. kardeşlerime korkmamalarını söyleyip yaptığım şeyleri gizlice gösteriyordum.

babam görse üzerimizde denerdi çünkü kabrini miktiğim.

bu ibne böceklerin saat kaçta harekete geçtiklerini nereden su içtiklerini neyi sevdiklerini iyi bilirim.

o.çocukları musluk ağzındaki birikmiş su damlasından su içiyorlardı.

büyüdüm ve babam yok artık ondan bana tek kalan şey tramvalarım ve yaşamak zorunda olduğum bu hayat.

bundan sonraki hayatımda evime taciz ateşi açan bir böceği basitçe öldürmekle ödüllendiremezdim.

gençliğimi yiyip bitirdiler kebap kokusu gelene kadar kızartmadan brakırmıyım hiç.

sinek öldüreceğim hanım diye bahaneyle aldığım bu elektrikli alet karşılaşma ihtimalim olan kertenkele hamam böceği ve böyle büyük oç böcekler içindi.

ama stratejide bir hata yapmış olmalıyım ki sırtından dökülecek olan o laanet şeyleri hesaplayamamıştım.

eskiden ddt den başka birşey bilmezdik.

şimdi elektriklisi, ucunda uzun borusu olan raid max 3 saniyede öldürmediği haşere yok oh mis.

bugün onlara yeni k-othrine ile yeni süpriz yaptım ve geçmişimizi unutmayalım diye etkinlik olsun dedim.

onlar bu ilaçla kafa bulurken ben böceksiz güzel bir uyku çekeceğim. 

zalimadam tarafından 16/Ağu/22 23:35 tarihinde düzenlenmiştir

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

birgün kanalzisyon için bahçeyi kazmışlardı abartmıyorum bir el arabası kadar hamam böceği mahalleye dağılmıştı.

babam ev yansa umursamazdı. hamam böceği örümcek roket gibi ayağımıza tırmansa bağırır ağlardık üstüne dayak yerdik.

lastikli sapan, çakmak manyetosundan şoklayıcı, ucuna çakmak bağlı parfüm şişesi gibi aletler yapıyordum gizlice. kardeşlerime korkmamalarını söyleyip yaptığım şeyleri gizlice gösteriyordum.

bu ibne böceklerin saat kaçta harekete geçtiklerini nereden su içtiklerini neyi sevdiklerini iyi bilirim.

büyüdüm ve babam yok artık ondan bana tek kalan şey tramvalarım ve yaşamak zorunda olduğum bu hayat.

bundan sonraki hayatımda evime taciz ateşi açan bir böceği basitçe öldürmekle ödüllendiremezdim.

gençliğimi yiyip bitirdiler kebap kokusu gelene kadar kızartmadan brakırmıyım hiç.

sinek öldüreceğim hanım diye bahaneyle aldığım bu elektrikli alet karşılaşma ihtimalim olan kertenkele hamam böceği ve böyle büyük oç böcekler içindi.

ama stratejide bir hata yapmış olmalıyım ki sırtından dökülecek olan o laanet şeyleri hesaplayamamıştım.

şimdi elektriklisi, ucunda uzun borusu olan raid max 3 saniyede öldürmediği haşere yok oh mis.

bugün onlara yeni k-othrine ile yeni süpriz yaptım ve geçmişimizi unutmayalım diye etkinlik olsun dedim.

Kulaklarıma ve gözlerime girmediği sürece karınca, böcek, arı, kertenkele hiç umrumda olmaz, açık alanda yerde çok uyudum, sürüngen teninin soğuğunu, böcek kabuğunun ıslaksı yağlımtrak hissini böceklerin kokularını çok iyi bilirim. Açık arazide yatarken kulak pamuğu tıkar başıma tül geçirirdim, bir sabah ısırılma hissiyle uyandım belgrad ormanında uyuyordum her yerim ısırılmaya başlandı taşaklarımı götümü boynumu sırtımı bir şeyler ısırıyordu yarı uykulu koşarak ağaca kafayı çaktım o acıyla ısırıkları bir an unutmuşum alnım kanamış zonkluyordu, orospu çocuğu karıncaları farkettim ve ördeklerin yüzdüğü gölete atladım soyundum karıncaları yek tek söktüm en az 60 karınca söktüm çektiğimde gövdeleri kopuyor kafaları etimde kalıyordu, siyah kafalı orman karıncalarıydı bunlar. Eve dönene kadar her yerim şişti hastaneye gittim bir sürü karınca parçası çıkardılar tentürdüyot sürdüler alerji aşısı yaptılar ısırılan yerlerin hepsi kabuk tuttu ve iltihaplandı sivilce gibi sıktım ilginç berbat bir deneyimdi. Bir daha toprak üstünde yatmadım hamak aldım, hamakta yattım. 

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

hah.. işte göğsündeki o hırıltılar rutubetli bir evde büyüdüğün için ilaç sıktığın için değil bence. 

Sıktığın ilaç ancak yenilince zarar veriyor insana. Ha demiyorum bu ilacı dondurma çubuğuna sürüp yalayalım, benim dediğim sorduğum bütün eczacıların söylediği şeyin kendisi. Bulunduğun ortama sıkabilirsin, insana zararlı değil, kapı pencere açmana da gerek yok. İnsana zararlı değil diye gidip dilimize sürelim de demiyorum sonuçta bu bir ilaç. Ama zaten bunu suya kattığında rakı gibi bir şey oluyor, böcekleri öldürmesinin sebebi ortama salınması değil, böceğin bu şeyi yemesi. Bildiğin su gibi bir şey bu alıyorsun sağa sola püskürtüyorsun gaz değil sonuçta bulunduğun ortam soluyasın.

Neyse, etkilerini görürsün bugün yarın. Sprey gibi anında öldürmez, uzun vadede kalıcı etki yaratır. sıktığın yerde 6 ay böcek yaşamaz ama sen 5 ayda bir tekrar sıkarsın.

Cigu bigule :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Forumda böcekler konusunda master yapmış biri vardı hatta örümcek koleksiyonu vardı besliyordu nickini hatırlamıyorum. Gözlerim onun yorumunu aradı.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek
    e2 bunu yazdı

Forumda böcekler konusunda master yapmış biri vardı hatta örümcek koleksiyonu vardı besliyordu nickini hatırlamıyorum. Gözlerim onun yorumunu aradı.

Forumda aktif ama konuya yazmamış. Boceklere yapilan zalimligi bunyesi kaldirmamis olabilir (:

https://www.tahribat.com/Members/Bloom

sakasi bir yana bana zarari olan mahlukati oldurebilirim, ama ben de iskenceye karsiyim.

Ali Asaf & Elif Dua & Zeynep Sena & Ayşe Zehra'nın Babası
Toplam Hit: 8104 Toplam Mesaj: 40
böcek akrep ilaç