folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Evet, Türban Simgedir!



Evet, Türban Simgedir!

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ocak/2006
    Erkek
    zumsuk bunu dedi
    dinin sna başını ört diyorsa devlette sana kural koyuyor devlete özel yerlerde bunları takmayacaksın bu kadar basit.Ya girme ya takma.
    --------------------------------------------------------------------------
    hoca cevap yazmim dedim ama tutamadım.bu nası bi mantıktır.dinin yanında İslamiyetin yanında devlet kim oluyor ?

    ... sorcerer & musket ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Ocak/2006
    Erkek
    mimar demişki

    Türban devlet dairesinde çıkarıldığında bi günah olmaz merak etme."

    lafa bak hocam Allahını seversen ya.bu demek kardeşim. Kuran da diyorki örtüneceksin. bitti. nası devlet dairesinde çıkardığında günah olmaz. şimdi inanıpta örtünen şahıs sanamı inansın Kuran"a mı? lütfen biraz daha mantıklı olalım kardeşim

    kardes sen bana bu ayeti bulsana bi dinin ortun dedigi ayeti bana goster nerde yazıyor kafanı ort diye boş atıp doluyu tutturmaya kalkıyosunuz biri demis ole gidio kuranda yazıo kelimesi... biri eger dini bişi biri icin dogruysa kanıtlamak icin hemen der kuranda yazıo amk once okusana bi nerde yazıo yazıosa bana bunu goster bekliorum.ben okudum yazmıo insanlara soylemeye calısorum anlamıolar cnku onlar icin kalıplasmıs bi deger anlatamıorum bunun sadece arap kulturunun bi parcası oldugunu islamıyetten oncede arap kadınlarının turban taktıgını ve bunun sebebinin kumdan korunmak oldugunu anlatamıorum kuranda yazıo dienlere hep soledim goster ozmn inancam die daha bitanesi cıkıp gostermedi neden acaba yoksa yazmıomu ole bişi yoksa umumi yerlerinizi ortun mu yazıo yoksa senin kafandamı umumi anlamıs deilim...ayrıca bişey daha devlet bunu yasaklamıs takıosan giremezsin demiş seni zorla sokan yok hem kendi isteginle girion hem cıkarmam dion ne ala memleket

    Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qral
    qral's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    nette gezerken buldum işinizi görür mü?

    Nur suresi:

    31 - Mümin kadınlara da söyle: Gözlerini (harama bakmaktan) korusunlar; namus ve iffetlerini esirgesinler. Görünen kısımları müstesna olmak üzere, zinetlerini teşhir etmesinler. Baş örtülerini, yakalarının üzerine (kadar) örtsünler. Kocaları, babaları, kocalarının babaları, kendi oğulları, kocalarının oğulları, erkek kardeşleri, erkek kardeşlerinin oğulları, kız kardeşlerinin oğulları, kendi kadınları (mümin kadınlar), ellerinin altında bulunan (köleleri), erkeklerden, kadına ihtiyacı kalmamış (cinsî güçten düşmüş) hizmetçiler, yahut henüz kadınların gizli kadınlık hususiyetlerinin farkında olmayan çocuklardan başkasına zinetlerini göstermesinler. Gizlemekte oldukları zinetleri anlaşılsın diye, ayaklarını yere vurmasınlar. Ey müminler! Hep birden Allah'a tevbe ediniz ki, kurtuluşa eresiniz.


    bokvarsendegel@hotmail.com iletişim adresim;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ağustos/2005
    Erkek
    qral Saol kardeşim...Buda BEyinsizlere KAPAK OLSUN!

    BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2006
    Erkek
    "ben okudum yazmıo" bak seeeeennn. okumuşda yazmıyomuş. senin demekki daha ne okuduğunda haberin yok. herhalde Kuran'ın bir yerinde Türkçe olarak "kadınlar örtünmelidir" yazması lazım senin bunu anlaman için. meal diye birşey var bilmem hiç duydunmu? ahanda sana çok istediğin ayetler:
    nur suresi 31. ve 32. ayetler ve ahzab suresi 57. ayet. git şimdi, al eline bir mealli Kuran, aç bu ayetleride anlayana kadar oku bakalım yazıyomuymuş Kuran'da yazmıyomuymuş. biz okuduk biliyoruzki konuşuyoruz hadi git şimdi oku sende öğrende gel hadi koçuum. hem sonra kokainman'ın dediği gibi dinin, islamiyetin yanında devlet kim oluyorki kadınlar devletin sözüyle başlarını açsınlar? mantıklı laf edin (qral saol kardeşim)

    uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Haziran/2003
    Erkek
    zumsuk ten alıntı:
    Bu mesaj zümsüğe cevaptır.
    zumsuk bi bok bilmediğin ortada sana mı kaldı fetva vermek? Sen kimsin ki diyanette müftülük mü yapıyorsun ki fetva veriyorsun devlet dairesinde baş açmak günah değildir diye?!

    2.si kim ne yapar yapar seni ne ilgilendirir? Burada öttüğün kadar misyonerlere öttün mü? Başı kapalı birisi bu devlete bir zarar vermiş mi? Bana bunları söyle. Çıkıp her seferinde mal mal konuşuyorsun sonra da her seferinde birilerinin hışımına uğruyorsun. Saçma sapan mantıksız yozlaşmış tozlanmış haddini bilmez, kendini bilmez, lafların var. Yeter aq senin saçmalıklarını dinlemek zorunda mıyız! Senin çıkıp da bu şekilde konuşabilmen için statün olması lazım. Sen nesin necisin Allah aşkına? Bi halt olsaydın lüzumlu işlerle uğraşırdın. Diğer bir konu tayyipi sevmem ama adam türban ve imam hatip diyerek tek başına iktidar.. Konuş hadi! Sen hangi ülkede yaşıyorsun onu söyle. Git materyalist sisteme uygun bir ülke bul orada düşüncelerini paylaş. Düşüncelerinin yeri bu ülke değil.

    Sen başörtüsüne laf söyleyebiliyorsan ben de sana her türlü boku atarım. Tamam mı! Bu ülkenin %99'u da müslümandır. Hadi bizim gibi düşünene de %75 diyelim, demek ki %75i de bu ülkenin sana istediği boku atar. Çıkıp bir daha da sersem sersem konuşma. Benim alacağım eş de başı kapalı olacak. Simgesel bişey mi! Ben faziletçi miyim! Ben saadetçi miyim! Ben hizbullahçı mıyım! Ben tayyipçi miyim! Ben o muyum bu muyum! Önceki yazılarımı da nasıl düşündüğümü de biliyorsun. En azından bir fethullah gülen tartışması olunca nasıl tepki verdiğimi de biliyorsun. O yüzden densiz densiz konuşma. senin yapabileceğin en iyi iş gidip kumda oynamaktır. Bu tür lafları söylemek de sana düşmez çünkü öyle bir statün yok. Cevap vermeye de kalkma herkesin tepkisini yeterince almışsın zaten.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cran_s
    cran_s's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Haziran/2006
    Erkek
    türbanı okula sokmazlarkısmet,yakında EZANda okutmazlar, böyle düşünLERE LANET
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2006
    Erkek
    LYCRa hll be hocam kim tutar seni bea. ağzına sağlık konuş abicim konuş millet öğrensin doğruyu yanlışı

    uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Haziran/2003
    Erkek
    bunlar da zihniyet denen şey olsaydı zaten bu ülke ortaçağ karanlığındaki gibi okullarını kapatmaya çalışmazdı. hep kritik noktalarda zümsük ve benzeri "DEVEKUŞU" zihniyetinden vardır. Hep böyle şeyleri tutarlar gümdeme getirirler ve okulun kapanır, ülkenin geleceği okuluna gidemez. bu ülkenin en zeki insanları imam hatipe giderdi. Hukukçu ve siyaset okuluyduo -kritik noktalardaki- insan müsvetteleri yerimizden olacaz düşüncesiyle tırstılar ve sonuç ortada.. 80li yıllarında bir üniversite gençliği çöpe gitti! Şimdi 2000li yıllardayız 10 senelik yetişmiş çocuklarımız çöpe atıldı, sokağa itildi. Bir yerlerde toplanıp Allaha dua edince de zümsük ve benzei zümsükler tırsıp adını gerilik koydular. Ulan gerilik senin zaten kanında var. Her yerine işlemiş. Bu ülkeyi ne amerika ziker ne de başkası.. Zümsük ve benzeri adamlar işte bu şekilde mahveder. Bizi cadı kazanına çevirdiler resmen. Yazık eden sizsizniz ve irtica denen şeyi de yapan sensin!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Haziran/2003
    Erkek
    önemli deil mimar.. yeter ki zümsük gibiler zümsüklükten kurtulsun. Adını cins bişey koyup kendine saygısı olmayan adamdan ne düşünce beklersin. Ne konuşabilir, ne muhabbet edebilir? Her bi halta çıkıp atlar çok bi halt biliyormuş gibi her seferinde de gene o karanlık kafasının içinde büzülüp; sıkışıp kalır bu ve bunun gibileri..

    Yeter ulan irtica irtica! İrtica diyerek üniversitelere ülkenin geleceğini almadınız. İrtica diyerek üniversite birincilerine haince saldırdınız! İşte siz busunuz. Sizin kafanız kavgaya dövüşe çalışır. Lafa gelince de takım elbise giyinenlere mafya gözüyle bakarsınız. Bu ülkeyi türlü türlü pislikten temzilemiş adama da vatan haini damgası vurur; deniz gezmiş, ahmet kaya gibi hainleri vatanperver ilan edersiniz.. Siz ve düşünceleriniz bu ülkeyi bu hale getirdi işte..
Toplam Hit: 22192 Toplam Mesaj: 96