Evet, Türban Simgedir!
-
kİMsenin türbana karıştığı yok, olmamalı da . İsteyen türban takar, isteyen takmaz. Yeter ki resmi kurumlarda takılmasın. Takılmazda taktırtmayız da. Sen kimsin lan,sana noluyo diyenler de Bence biraz Atatürk'ü hatırlasın. Atatürk'ümüz bunu yasaklamamış mıydı? Atatürk kaldırmamışmıydı bunları?
-
qral istedigimde buydu iste bos konusmak ne konustugunu bilmek gosterdigin sey bnm icin yeterli keske herkez snn gibi olsa...
-
birsey daha devlet dairelerinde sadece turban deil butun dini simge vs. ler yasak sanki sadece muslumanlıga kasıt gibi algılıyosunuz bu yahudi icinde hristiyan icinde budist icinde musluman icinde gecerli amac devlete dini sokmamak devlet yonetimi ile din birlesirse felaket olur bu sadece muslumanlık deil butun dinler icin bole ulkemizde yasak olanda muslumanlık deil butun dinler icin gecerli
-
Eğitim şart!!
-
al a.q bide burdan yak!!!
-
Atatürk ün annesi de türbanlıydı mcking. Bak düşüncelerini çok severim ama ben türbanı nerde takarsam takarım kimseyi ilgilendirmez. Anlamıyorum ya ne demek takmaz da taktırmayız da. Ne demek mcking? Açıklayın şunu. Laiklik mi elden gidecek? Senden önce ben varım laiklik gitmesin diye. Simge mimge değildir. Ha hiçbişey değil bu ülkenin yarısından fazlası bunu istiyorsa kimseye laf düşmez.. Madem herşey Atatürk nerde Atatürk'ün ilke ve inkılapları? Neden uygulanmıyor? Nerde bağımsızlığımız? Nerde ekonomik bağımsızlığımız? Nerde çağdaş Türkiye? Nerde devletçilik ilkesi? Nerdeee aq nerde? Bu ülkenin tek sorunu türban mı? Türban ne olmuş ki sorun olmuş? Git kaplancıları al içeri, git erbakan gibileri al içeri ama gidip süleyman demirel gibi, masonları da al; tayyip gibi amerikan uşaklarını da al, türbana karşıyım diyenleri de al o zaman çünkü bu simge değildir. benim tanıdıklarımın hepsi kapalı ve dinleri öyle emrediyor diye kapalılar. Neyin simgesi Allah aşkına! hiçbiri de cemaatçi değil, hiçbiri de kaplancı değil, hiçbiri erbakancı değil, her biri dinini kendi yaşıyor, hiçbişeye bağlı değiller. Daha ne simgesi! Neyin simgesi olabilir? Ne gözlğkle bakıyorsunuz siz bu işlere! Benim sakalıma ne gözüyle bakarsın mcking? Çenemin altında sadece 5 cm lik tüy yumağı? satanist mi koydun adımı sen de? bırakın Allah aşkına! İrtica d3ediğiniz budur işte! Cevap mevapta vermeyin haketmiyorsunuz tartışmayı dahi. SAÇMA SAPAN CEVAP VE DÜŞÜNCELERİNİZ ALTINDA BİZ LAİK ve DEMOKRATİK CUMHURİYETİMİZDE AKILLICA VE HÜRCE DÜŞÜNEMEYİZ.
-
adın her neyse işte üstteki
la oğlum temin yok diodun bulup eline verdik bukez laik olak falan karıstırıon
karar ver sen aslında ne istediğine sonra yaz... -
Ne diosun la sen? Ağzındakini ve götündekini çıkar sen bi kere milletin eline bakmadan önce
-
adam akıllı konuş burda! burası ne çocuk bahçesi ne de babanın işyeri! Ayrıca Türkçe öğren de gel. Sonradan bi yazdıklarını oku da bak saçmalıklarını okuyabiliyor musun
-
sana demedim be orda Dkn_jan mı ne
ismi garip olan sen değilsin o a.q:))
Toplam Hit: 24323 Toplam Mesaj: 96