folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Evlilik Teklifi İçin İlla Tek Taş Pırlanta Yüzük Mü Lazım? Yok Mu Çıkarı?

Evlilik Teklifi İçin İlla Tek Taş Pırlanta Yüzük Mü Lazım? Yok Mu Çıkarı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek

Simdi milyarlar döküp ev tadilat eşya vs halledersen ama 2 binlik yüzüğü almazsan yapilan hicbir sey gorulmeyip yüzük olayi bir ömür basina kakılabilir tabiri caizse :)

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

bir yüzük almaman = bir ömür bunu duyman. yada alıp duymaman işte bütün mesele bu  :) 

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hocam herkız yüzük ister 1 hafta sonra yüzüne bakmaz heves geçince 

ben pırlanta almadım elle tutulur bişi 2kdan başlıyor yazıktır onun yerine gidip s5 alırım senin yerinde olsam öyle teklif ederim en azından işe yarıyo

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek
    eray bunu yazdı

Simdi milyarlar döküp ev tadilat eşya vs halledersen ama 2 binlik yüzüğü almazsan yapilan hicbir sey gorulmeyip yüzük olayi bir ömür basina kakılabilir tabiri caizse :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slayshot
    slayshot's avatar
    Erkek

Eminönü tarafından 0,27 karat tek taşı 900TL' ye almıştım. Toptancısını bulunca ucuza geliyor bilgin olsun.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR-SCOPJE
    TR-SCOPJE's avatar
    Erkek
    janni bunu yazdı
    eray bunu yazdı

+1 Ne yazık ki hayatın bir gerçeği bu..

Yargılamak için bilmek, bilmek için anlamak, anlamak için dinlemek gerekir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

hocam 2k lik yuzuk almadin die trip aticak kizn izdrabina sokarim yerinde olsam :) ben 300 liraya beyaz altin mi neydi ole bisi aldim ettim taktim valla yuzuge bile bakmadi desem dogru olur zaten seni isteyen kisi yuzuk falan fis gelir akli basinda olan biride o sekilde davranir 

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Yerde çulun üzerinde otur, ama o yüzüğü al bence.

Sonra 30 yıl konuşulur...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kardeşini dinle şimdi ; al arabaya yengeyi git şöyle bir restoranta tabii önce bir restorant sahibi ile görüş böyle böyle bir evlilik teklifi yapıcam ve bu güzel anımı müdavimi olduğum restorantta gerçekleştirmenin sevincini paylaşırmısınız , yardımcı olurmusunuz de. Onlar da başım gözüm üzerine derler... Akşam saatleri yenge yanında  ( bi telefon bekliyorum hayatım gelsin çıkacaz ) gibi şeyler söylersin oyalamak için. Restorantın sahibi ile görüş ve en kalabalık anda orta yerden bi masa rezerve etsinler. Aile restorantı olsun yanlız. Böyle içkili felan değil tabii ki. Adamı aradığında  " gel abi kalabalık bi tek sizin masa kaldı " dediği an fırlayın gidin. Hiçbirşey çaktırmayın. Oturt yengeyi masaya normal hiçbirşey yokmuş , sanki herdâim ki gibi yemeğe geliyormuşsunuz gibi otur normal konuşmalar , gülüşler vs... Yemeğe başlandı Eğer ayarlayabilirsen Restorantta mikrofon ve hopörlör gibi cihazda getir sonuçta 1 kere olacak bu iş. Yemeğin ortasında Restorant sahibi yada herhangi bir şef konuşsun " Lütfen 2 dakika buraya ayırıp bakabilirmisiniz , gibi vs.vs. gibi konuşma yapıp herkesin size bakmasını sağlayın. Yemeğin ortasında 2 Kemancı ve 1 Darbukacı Gelsin yanınıza ve başlasın " Seviyorum seniii ekmeğiii tuzaaa banıppp banıp yeeer gibi " çalmasına... Sonra aldığın 300 - 400 TL lik bir yüzüğü Çıkart bak yanlız öyle kötü birşeye koyma al  ( http://www.emaxicenter.com/UrunFiles/U500/4/15243.jpg  ) buna koyup önünde eğil... Tabii o sırada aldığın gül kuruları yada gerçek gül yapraklarını başınızdan aşağı döksün ve o sırada bir kamera ile çekim yapılsın ( kendinin ayarlayabileceğin bir kamera da olabilir ) Yengenin başından aşağı gül döküldükten sonra , kemancının " seviyorum senii ekmeğe tuza banıp yer gibi  ( Onur akın ) " şarkısını çalarken , herkes size bakarken sende diz çöküp o gül şeklinde olan kutudan yüzüğü diz çöküp çıkarttıktan sonra eğer o yenge sana dehşete kapılıp rüya gibi bir evlenme teklifi olduğunu anlayıp evet demez se , Gel hocam ben evlenirim seninle... :) Hesaba gelince buyur hesap yapalım ; 

Yüzük : 300-400 TL 

Restorant : yemek , kemancı , ayarlamalar vs. ( 200 )  

Gül yaprakları ( 50 TL )  

350 TL YÜZÜK
    200 TL RESTORANT 
    50   TL  GÜL YAPRAKLARI 
    +

600-650 TL Hadi Bir Ömür Boyu Mutluluklar Hocam :) 

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nibun
    Nibun's avatar
    Dişi

Kadinlar yuzukleri omur boyu tasiyacagi icin ve arkadaslarinada aa bak mehmet bana pirlanta aldi diyecekleri icin onemli yuzuk konusu yani ya evin tadilatindan kisip para artiracaksin yahut bir arkadasindan kredi karti bulup taksitle alacaksin

hadi sevişelim..
Toplam Hit: 7831 Toplam Mesaj: 52