folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Evlilik Teklifi İçin İlla Tek Taş Pırlanta Yüzük Mü Lazım? Yok Mu Çıkarı?

Evlilik Teklifi İçin İlla Tek Taş Pırlanta Yüzük Mü Lazım? Yok Mu Çıkarı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McM
    McM's avatar
    Erkek
    Tariqat_Sapiii bunu yazdı

kardeşini dinle şimdi ; al arabaya yengeyi git şöyle bir restoranta tabii önce bir restorant sahibi ile görüş böyle böyle bir evlilik teklifi yapıcam ve bu güzel anımı müdavimi olduğum restorantta gerçekleştirmenin sevincini paylaşırmısınız , yardımcı olurmusunuz de. Onlar da başım gözüm üzerine derler... Akşam saatleri yenge yanında  ( bi telefon bekliyorum hayatım gelsin çıkacaz ) gibi şeyler söylersin oyalamak için. Restorantın sahibi ile görüş ve en kalabalık anda orta yerden bi masa rezerve etsinler. Aile restorantı olsun yanlız. Böyle içkili felan değil tabii ki. Adamı aradığında  " gel abi kalabalık bi tek sizin masa kaldı " dediği an fırlayın gidin. Hiçbirşey çaktırmayın. Oturt yengeyi masaya normal hiçbirşey yokmuş , sanki herdâim ki gibi yemeğe geliyormuşsunuz gibi otur normal konuşmalar , gülüşler vs... Yemeğe başlandı Eğer ayarlayabilirsen Restorantta mikrofon ve hopörlör gibi cihazda getir sonuçta 1 kere olacak bu iş. Yemeğin ortasında Restorant sahibi yada herhangi bir şef konuşsun " Lütfen 2 dakika buraya ayırıp bakabilirmisiniz , gibi vs.vs. gibi konuşma yapıp herkesin size bakmasını sağlayın. Yemeğin ortasında 2 Kemancı ve 1 Darbukacı Gelsin yanınıza ve başlasın " Seviyorum seniii ekmeğiii tuzaaa banıppp banıp yeeer gibi " çalmasına... Sonra aldığın 300 - 400 TL lik bir yüzüğü Çıkart bak yanlız öyle kötü birşeye koyma al  ( http://www.emaxicenter.com/UrunFiles/U500/4/15243.jpg  ) buna koyup önünde eğil... Tabii o sırada aldığın gül kuruları yada gerçek gül yapraklarını başınızdan aşağı döksün ve o sırada bir kamera ile çekim yapılsın ( kendinin ayarlayabileceğin bir kamera da olabilir ) Yengenin başından aşağı gül döküldükten sonra , kemancının " seviyorum senii ekmeğe tuza banıp yer gibi  ( Onur akın ) " şarkısını çalarken , herkes size bakarken sende diz çöküp o gül şeklinde olan kutudan yüzüğü diz çöküp çıkarttıktan sonra eğer o yenge sana dehşete kapılıp rüya gibi bir evlenme teklifi olduğunu anlayıp evet demez se , Gel hocam ben evlenirim seninle... :) Hesaba gelince buyur hesap yapalım ; 

Yüzük : 300-400 TL 

Restorant : yemek , kemancı , ayarlamalar vs. ( 200 )  

Gül yaprakları ( 50 TL )  

350 TL YÜZÜK
    200 TL RESTORANT 
    50   TL  GÜL YAPRAKLARI 
    +

600-650 TL Hadi Bir Ömür Boyu Mutluluklar Hocam :) 

Hocam Eline sağlık... Nasıl anlatmışın öyle :) Okurken gülücük saçtım etrafa..

Konuyu açan murid arkadaşım... Benim fikrimde hatun milleti bu konularda çok obsesif oluyorlar.. Al kurtul.. Arkadaşlarına eşe dosta göstericekler.. Ucuz birşeyler yada zirkon fln alıp suyu bulandırma.. Battı balık yan gider.. :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam sen o tektasi almazsan bir omur sorun yasarsin. Ya borclan al yada kredi karti taksit falan yaptir. Yada 1-2 ay ertele teklif isini...

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Malesef bu tür para tuzaklarına kadınlar çok dikkat ediyor, sahte alacaksan hiç alma,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

o kadar girmiş 2000 TL denmi korkuyon .sana koymaz .

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

bunu dene hocam yerse :D

cemnet tarafından 08/Ağu/14 11:36 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

Zirkon al ve durumu söyle.Şuan ev aldığım için nakit kalmadı ama sana söz,ayağım düze basında 0.50CT Tek taş alıcam de ve gözel bir öpücükle olayı sonlandır. :)

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Tekrardan konu acmak istemiyorsan  bir sekilde o yuzugu al. 

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

daha en başta karın olacak kişinin insafına gelemiyorsan ileride gözünün yaşına bakmaz.

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    Tariqat_Sapiii bunu yazdı

kardeşini dinle şimdi ; al arabaya yengeyi git şöyle bir restoranta tabii önce bir restorant sahibi ile görüş böyle böyle bir evlilik teklifi yapıcam ve bu güzel anımı müdavimi olduğum restorantta gerçekleştirmenin sevincini paylaşırmısınız , yardımcı olurmusunuz de. Onlar da başım gözüm üzerine derler... Akşam saatleri yenge yanında  ( bi telefon bekliyorum hayatım gelsin çıkacaz ) gibi şeyler söylersin oyalamak için. Restorantın sahibi ile görüş ve en kalabalık anda orta yerden bi masa rezerve etsinler. Aile restorantı olsun yanlız. Böyle içkili felan değil tabii ki. Adamı aradığında  " gel abi kalabalık bi tek sizin masa kaldı " dediği an fırlayın gidin. Hiçbirşey çaktırmayın. Oturt yengeyi masaya normal hiçbirşey yokmuş , sanki herdâim ki gibi yemeğe geliyormuşsunuz gibi otur normal konuşmalar , gülüşler vs... Yemeğe başlandı Eğer ayarlayabilirsen Restorantta mikrofon ve hopörlör gibi cihazda getir sonuçta 1 kere olacak bu iş. Yemeğin ortasında Restorant sahibi yada herhangi bir şef konuşsun " Lütfen 2 dakika buraya ayırıp bakabilirmisiniz , gibi vs.vs. gibi konuşma yapıp herkesin size bakmasını sağlayın. Yemeğin ortasında 2 Kemancı ve 1 Darbukacı Gelsin yanınıza ve başlasın " Seviyorum seniii ekmeğiii tuzaaa banıppp banıp yeeer gibi " çalmasına... Sonra aldığın 300 - 400 TL lik bir yüzüğü Çıkart bak yanlız öyle kötü birşeye koyma al  ( http://www.emaxicenter.com/UrunFiles/U500/4/15243.jpg  ) buna koyup önünde eğil... Tabii o sırada aldığın gül kuruları yada gerçek gül yapraklarını başınızdan aşağı döksün ve o sırada bir kamera ile çekim yapılsın ( kendinin ayarlayabileceğin bir kamera da olabilir ) Yengenin başından aşağı gül döküldükten sonra , kemancının " seviyorum senii ekmeğe tuza banıp yer gibi  ( Onur akın ) " şarkısını çalarken , herkes size bakarken sende diz çöküp o gül şeklinde olan kutudan yüzüğü diz çöküp çıkarttıktan sonra eğer o yenge sana dehşete kapılıp rüya gibi bir evlenme teklifi olduğunu anlayıp evet demez se , Gel hocam ben evlenirim seninle... :) Hesaba gelince buyur hesap yapalım ; 

Yüzük : 300-400 TL 

Restorant : yemek , kemancı , ayarlamalar vs. ( 200 )  

Gül yaprakları ( 50 TL )  

350 TL YÜZÜK
    200 TL RESTORANT 
    50   TL  GÜL YAPRAKLARI 
    +

600-650 TL Hadi Bir Ömür Boyu Mutluluklar Hocam :) 

bende tam böyle birşey yazacaktım. işi öyle abart ki yüzüğü unutsun :)

benim arkadaşa böyle birşey yaptılar. damat öyle bir yüzük taktı ki üstündeki taşı görmem için mikroskop lazımdı :)

ama kız diğerine takıldığından yüzük arada kaynamış.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

valla hocam ben 1,5 ay önce söz yaptım .

bu yüzük olayı ilk önce kızda bitiyor eger öyle  masrafı falan düşünmeden  sırf gösteriş meraklısı bi kızsa mecburen alıcan .

ama sagolsun benim sözlüm bu konuda çok anlayışlıydı ben dedim tek taş  alıcam falan   ne gerek var o kadar masrafa boşu boşuna gereksiz

dedi  o yüzden almadim bende.

ki haklıda  tektaşa 1500 en ucuzndan   veriyorsn ilk aldgnda ama hani  satılmaz o yüzük de hani çok kötü durumda kalıp onu satacak duruma

geldiğinde   aldıgının çok çok altına satarsın.

ama hakketten bi numarası yok yani tek taşın.

onun yerine biz kuyumcudan  14 ayar altın yüzük  üstündede yine tek taş var ama tabi pırlanta değil.

ki gerçekten çok begendi  hani klasik pırlantaya  100 basar  .

aldıgım kuyumcuda  yine kayınpederin tanıdıgıydı  sagolsun çok da uyguna verdi.

hani  tek taş olayı evlilik için gerekli mi gerekli o kadar masrafa gerek var mi tartışılır.

ama alyans için masraftan kaçma :)

bu arada bol şans  allah yardımcın olsun :)

antivirus tarafından 08/Ağu/14 12:53 tarihinde düzenlenmiştir

Nev-i Şahsına Münhasır.
Toplam Hit: 7834 Toplam Mesaj: 52