folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Evlilik Teklifi İçin İlla Tek Taş Pırlanta Yüzük Mü Lazım? Yok Mu Çıkarı?

Evlilik Teklifi İçin İlla Tek Taş Pırlanta Yüzük Mü Lazım? Yok Mu Çıkarı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

250 liraya tek taş altın yüzük al.

illa pırlanta gerekli değil

tahribatın psikolojisi bozuk hepten bozulmuştur

kaygusuz tarafından 08/Ağu/14 23:28 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

Eeahh o ne abi ya ,  o kadar masraf üstüne onu alacağıma gey olurum. Zaten sen şimdiye kadar kaç yüzük parası yedirdin kim bilir

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek
    Tariqat_Sapiii bunu yazdı

kardeşini dinle şimdi ; al arabaya yengeyi git şöyle bir restoranta tabii önce bir restorant sahibi ile görüş böyle böyle bir evlilik teklifi yapıcam ve bu güzel anımı müdavimi olduğum restorantta gerçekleştirmenin sevincini paylaşırmısınız , yardımcı olurmusunuz de. Onlar da başım gözüm üzerine derler... Akşam saatleri yenge yanında  ( bi telefon bekliyorum hayatım gelsin çıkacaz ) gibi şeyler söylersin oyalamak için. Restorantın sahibi ile görüş ve en kalabalık anda orta yerden bi masa rezerve etsinler. Aile restorantı olsun yanlız. Böyle içkili felan değil tabii ki. Adamı aradığında  " gel abi kalabalık bi tek sizin masa kaldı " dediği an fırlayın gidin. Hiçbirşey çaktırmayın. Oturt yengeyi masaya normal hiçbirşey yokmuş , sanki herdâim ki gibi yemeğe geliyormuşsunuz gibi otur normal konuşmalar , gülüşler vs... Yemeğe başlandı Eğer ayarlayabilirsen Restorantta mikrofon ve hopörlör gibi cihazda getir sonuçta 1 kere olacak bu iş. Yemeğin ortasında Restorant sahibi yada herhangi bir şef konuşsun " Lütfen 2 dakika buraya ayırıp bakabilirmisiniz , gibi vs.vs. gibi konuşma yapıp herkesin size bakmasını sağlayın. Yemeğin ortasında 2 Kemancı ve 1 Darbukacı Gelsin yanınıza ve başlasın " Seviyorum seniii ekmeğiii tuzaaa banıppp banıp yeeer gibi " çalmasına... Sonra aldığın 300 - 400 TL lik bir yüzüğü Çıkart bak yanlız öyle kötü birşeye koyma al  ( http://www.emaxicenter.com/UrunFiles/U500/4/15243.jpg  ) buna koyup önünde eğil... Tabii o sırada aldığın gül kuruları yada gerçek gül yapraklarını başınızdan aşağı döksün ve o sırada bir kamera ile çekim yapılsın ( kendinin ayarlayabileceğin bir kamera da olabilir ) Yengenin başından aşağı gül döküldükten sonra , kemancının " seviyorum senii ekmeğe tuza banıp yer gibi  ( Onur akın ) " şarkısını çalarken , herkes size bakarken sende diz çöküp o gül şeklinde olan kutudan yüzüğü diz çöküp çıkarttıktan sonra eğer o yenge sana dehşete kapılıp rüya gibi bir evlenme teklifi olduğunu anlayıp evet demez se , Gel hocam ben evlenirim seninle... :) Hesaba gelince buyur hesap yapalım ; 

Yüzük : 300-400 TL 

Restorant : yemek , kemancı , ayarlamalar vs. ( 200 )  

Gül yaprakları ( 50 TL )  

350 TL YÜZÜK
    200 TL RESTORANT 
    50   TL  GÜL YAPRAKLARI 
    +

600-650 TL Hadi Bir Ömür Boyu Mutluluklar Hocam :) 

kadınların en nefret ettiği şeydir kalabalık bir ortamda bağıra çağıra evlilik teklifi edilmesi sakın böyle birşey yapayım deme.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    farisenki
    farisenki's avatar
    Erkek

Kabul etmezse yüzüğü geri al bi sonrakine de sunarsın. Devir tasarruf devri sonuçta

Kaçak Marlboro
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

erospirlanta.com

erospirlanta.com/yuzuk/gumus-tektas/pirlanta-010ct-tektas-yuzuk-gm95002

en ekonomikleri burada görünüyor. taksit yaparsan iyi bir şey bile alabilirsin.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek

Blood Diamond

geldi aklıma

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutum
    tutum's avatar
    Erkek

evin anahtarını koy önüne kaç bin liralık ev kim bilir. Tek taştan daha değerli :) gereksiz masraf bence...

https://youtu.be/-bvKwS7GeVs
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek
    Altair bunu yazdı

Durumu yengeyle paylaş abi sonuçta bir ömür geçireceğin insan anlayışlı karşılayacaktır evide mobilyayıda sadece kendine almıyorsunya zaten. Hepimiz doğma büyüme varlıklı değiliz sonuçta 1500 2000 verip stres üstü stres yapmaya luzüm yok enfazla 1–2 bilemedin 3–4 aya durumlar daha iyi olur o zaman alırsın zaten. 

Hediye olayında nedense hiç çok abartı masraf yapmadım ben ya kalıcı ama bedelini yüksek tutmayan hediyeler aldım hep çünkü bir süre sonra kendimi kötü hissediyorum sanki sevgisini parayla satın almış gibi bir baskı kurmuşumda oda buna mecburmuş gibi geliyor. Banada pahalı hediyeler alınması taraftarı değilim.

Eğer bu posttaki gibi davranırsan ve hiç itiraz etmezse, aksine destek olursa kararın doğrudur ama atarlı giderli takılıyorsa yeniden düşünmen gerekebilir.

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

5000 lira da olsa kredi cek o yuzugu al. Bir omur kafan rahat olur

All I need is a possibility.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

İlla almalısın diye şartlama hocam kendini. Evlenecek insan düğün yapacak diye birşey yok mesela. Ama eşin istiyorsa bence almalısın.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
Toplam Hit: 7837 Toplam Mesaj: 52