folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Evlilik Teklifi İçin İlla Tek Taş Pırlanta Yüzük Mü Lazım? Yok Mu Çıkarı?

Evlilik Teklifi İçin İlla Tek Taş Pırlanta Yüzük Mü Lazım? Yok Mu Çıkarı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    cemnet bunu yazdı

bunu dene hocam yerse :D

benim hatunda istiyor

ulan 30 ağustosta nişanlancaz diyoruz

hala evlenme teklifi etmemi istiyor

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

valla hacı abi senin bu durumunu anlamayip hala inatla ben bunu istiyorum diyosa bence bi sen otur dusun bu evlilik mevzusunu tekrardan. Cunku sen sizin yasayacaginiz yuvayi kurmak icin elindeki avucundaki herseyi harciyorsun o bu ufak ayrintiya takiliyor.

ders: yabanciyla evlenmenin faydalari

delimiyim ben?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek
    KILICH bunu yazdı

Zirkon tasli al hocam...ucuz..ayni pirlanta...ama yerse...

Benimki yemedi 0.40 ct aldim sonra affettirmek icin :S

Evladim ölmus kadar acitti...

Ama hala kararliysan...zirkon...anlayana kadar kendini duzeltip bi gercek pirlanta takarsin...

Hakkidir...

Dip Not: 0.40 ct den önce bir de 0.12 ct almıştım...Artı alyansın da 5 tane pırlanta olanı var ondan aldırmıştı...

Yani sen sen ol hocam git borçlan harçlan al 0.30-0.32 ct 1400-1500 TL'ye kurtul...Ben o zirkon taş yüzünden sadece onun alyansına 4000 TL + 2500 TL Tek taş 0.32 ct + 1200 TL 0,12 ct yüzük aldım...

Zengin miyim??? Nefesim kokmasın diye sarmısak yiyorum...Ama ne dersen de hocam kafan bi rahatlıyooo inanılmaz...Ama hakkıdır da be...Bikere yaşayacak varsın olsun...Borcunu 6 ayda ödedim ve 2 ay sonra düğünüm var...Ama ne dersen de o yüzükten sonra bir değişiyorlar,kendin bile inanamazsın...Ev,araba alma yüzük al...Ama ne yap ey o yüzüğü al hocam...

Başta zirkon dedim ya yemezler :D Her kız ertesi gün kuyumcuya gider sorar :D Zaten pırlantaların kartları var...Siteee siteee onu da vereceksin..Zirkon olduğu anlaşılınca kaşıkçı elmasına kadar yolun var...

En iyisinden daire tuttum,içini istediği gibi en iyi eşyalarla doldurdum...Ama o yüzük zirkon diye tribine tribine bandı,bedava sandı,para verdirdi aldı,gelişine çaktı,ofsayta düşmedi,vurdu gol oldu,hakem görmedi,yan yattı çamura battı,inek nerde dağa kaçtı,dağ nerde yandı bitti kül oldu ameke...

Velhasıl kelam...YÜZÜK ÖNEMLİ... :))

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Erkek

Oturun adam akıllı konuşun böyle böyle bi durumdayım de. Yok olmaz diyosa zaten daha çocuktur, seninle evlenmek değil arkadaşlarına, akrabalarına hava atmak istiyodur amk. Böyle kadınların hepsini götünün üstüne oturtmak lazım, azıcık evde kalsınlar da tahta yüzüğe evet desinler. Aaa sinirlendim lan.

Şafak 1152!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

pasta

hadi yine iyisin hocam, bi tane yaptır bundan :)
    edit: resim görünmüyordu

LhaNeT tarafından 08/Ağu/14 14:20 tarihinde düzenlenmiştir

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

Arkadaşlar tüm yorumlarınız ve tavsiyeleriniz çok değerliydi. Çok teşekkür ediyorum herkese :)

Eşim olacak kişi esasen anlayışlı bir karaktere sahip; ama bunun olmasını da çok istiyor. O yüzden evlilik teklifi merasimi kaçınılmaz olacak.

yüzük için de zirkon değil de swarovski taş yüzükleri daha çok tavsiye ediyorlar. Zirkon taşlar dikkatli bakmaya bile anlaşılır dedi bir arkadaşım. Bu yüzden swarovski tek taş daha gerçekçi ve el işi dediler.

Ucuz diye gidip de 1 CT swarovski alma çünkü gerçekte bunu alamayacağın belliyse sahte olduğu da anlaşılır dediler. 0,25 CT swarovski tek taş düşünüyorum. Bu taşla ilgili bilgisi olan var mı?

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

öyle bişey alırsan kendisine söyle mutlaka. yada sende bilmiyormuş ayağına yat. sonradan öğrenirse vay haline.

bu arada ölmüşsün ağlayanın yok :)

Naber la?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    SoloTurk bunu yazdı

Eşim olacak kişi esasen anlayışlı bir karaktere sahip; ama bunun olmasını da çok istiyor. O yüzden evlilik teklifi merasimi kaçınılmaz olacak.

Hocam ne kadar anlayışlı yada iyi karakterli olursa olsun, çok istisna olmadığı sürece tüm kadınlar gelinlik, düğün ve tek taş olayını bekler. Yok istemem diyen bi kaç yıl sonra başına kakar, heleki o taşın pırlanta olmadığı ortaya çıkarsa en kaba tabirle adamın ağzına sıçar. Yani istersen 1 ay daha bekle yada git kredi çek ama 0.08 ct de olsa pırlanta al.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hardening_Temp
    Hardening_Temp's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tek taşlık kız almamak lazım, düşündüğünü gerçekleştirebilmek için.Sen zaten kendisinin yuvasını kurmaya odaklanmış ve başlamışsın.

Kalkıpta tek taşına, beş taşına bakacaksa ......

Hardening_Temp tarafından 08/Ağu/14 18:14 tarihinde düzenlenmiştir

Söyleyeceklerimin kifayesi yok...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

hocam benim görüşüm

ev almışsın yani belli bir paran varmış ve bunu ikinizin geleceği için harcamışsın.bide öle yüzük gibi zevk içinde harcamamışsın bu parayı ve "çulsuz" kalmışsın.bunu anlamayıp senden halen yüzük isteyecek kadar yüzsüz bir kızsa zaten koy götüne

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 7840 Toplam Mesaj: 52