Evliyim Ama Uygunum / Bu Ne Rezalet !!
-
Ayda 30.bin üyesi oldu
İnternette açılan www.evliyi******.com sitesi üye patlaması yaşıyor. Evli olupta kendisine yatak arkadaşı arayanların girdiği siteye 1 ayda 30 bin kişi üye oldu. üstelik üyelerin arasında kadınların sayısı hiç te azımsanmayacak bir noktaya ulaştı.
Ayda Bir Sevgili Değiştiriyorum.!!
Didem C. ; 35 yaşında doktor 9 yıldır evliyim bir kocam bir de sevgilim var artık hayatıma başkalarını dasokmak istiyorum.
Aylin S. 29 yaşında avukat eşimin beni aldattığını öğrenince intikam için spor hocamla yattım. şimdi ayda bir sevgili değiştiriyorum.
Şebnem A. 30 yaşında bankacı. 7 yıllık evliyim ve evliliğimin 2. yılından beri eşimi aldatıyorum eşimin de beni aldattığını düşündüğüm için içim çok rahat.
@yonetim
-----------------------------
İyi la a.q ne barıyonuz.!:)
@hun
---------------------------
bos gecmek istemedim benimde katkim olsun
@underzero
al içeri al içeri al içeri!! bekletme çocukları!!
@karaköy
Wikipedia gibi olmuş bura:D
-deca- -
Hoca bunlar insan değil.Hayvanlarda nasıl yerleşik aile kavramı yoksa bunlardada yok.Başkalarının akıllarına girmesinlerde kendileri ne bk yerse yesinler.Bu arada youtube'u iki günde kapatan Türk savcıları bu konuda neden sessiz kalıyor orasıda ayrı tabi.
-
Hep birlikte bu konu üzerine eğilelimmi ?
-
yaz yaz hiti artsın adamların.
zaten 2 aydır gazeteler reklamlarını yapıyo hergün bide biz yapalım a.q -
Evliyim Ama Uygunum Orosbuluk Ltd.Şti :P mk aile yapısının iyice içine ettiler ya kutluyor ve bende üye olup bitane bulmayı temenni ediyorum :D
-
yaw hocam ne hiti zaten adamlar hitin a.q muş sen daha hit diyon
-
Sizene olm başkasının ilişkisinden ya?
-
walla dunyanın civisi cıkmıs hadjı diecek bisey bulamıyorm rezaletlik yanı da kalmamıs onun da ötesinde bu
-
Bende bi zamanlar böyle bir site açmayı düşünmüştüm ama daha tahrik edici şekilde :D bence elemanlar iyi yapıyor, yapsınlar o onlara kalmış bişi...
-
Buna ben RUHUN OROSPU OLMASI DİYORUM a.q. ilerleyen yaşlarda geriye dönüp baktıklarında kendilerinden ne kadar utanıcaklar acaba :SS
-
hayat onların boşverin siktirsinler kendilerini ona buna bigün bakarsınız sizede biri gelir cakar gecersiniz :D derdinize ne boşverin :D
Toplam Hit: 7610 Toplam Mesaj: 46