Evliyim Ama Uygunum / Bu Ne Rezalet !!
-
the hunturk şu anda bu siteden kaç kişi oraya gidecek allah bilir.Senin gibi 3-5 siteye yazarsak üye patlaması yaşancak belkide senin sayende bir aldatma olayı olacak.
yazman gereken yer savcılık vs.. burası değil bence. -
Şebnem A. 30 yaşında bankacı. 7 yıllık evliyim ve evliliğimin 2. yılından beri eşimi aldatıyorum eşimin de beni aldattığını düşündüğüm için içim çok rahat
ne guzel ewlilikleri bi düzene girmiş töbe töbe -
Boşverin bu şekilde toplumdaki sapıklar birbirlerini buluyorlar.Öbür türlü gidip başkasına göz dikip onun bunun aklını çelmeye çalışıyorlar.Elbet Allah belalarını verecektir.
-
FireX demiş ki:
Hoca bunlar insan değil.Hayvanlarda nasıl yerleşik aile kavramı yoksa bunlardada yok.Başkalarının akıllarına girmesinlerde kendileri ne bk yerse yesinler.Bu arada youtube"u iki günde kapatan Türk savcıları bu konuda neden sessiz kalıyor orasıda ayrı tabi.
hayvanlar bile o kadar çok eş değiştirmio beeeee.bizim kapıda dişi bi it var 6 ayda bir değiştiriyo erkeğini:D
-
"tahrbat reklam" die bi başlık açılması lazım bölece hiti arttırmak istiyen olursa yazar site uçar :D siteyi de sie edin ne bok yerlerse yesinler..
-
iyi oldu bunu yazdıgın ben duymamıştım m.k :)
hemen üye oliyim şuraya
sağolasın :)
@edit : siteye girmiyor la? adresi başkamı ki.
+ üye olursanız denk getirdiğiniz hatunları paylaşalım ha :)
bilgi paylaşımdır abi :) -
Git gide avrupalılara dönüyoruzz ne yazıkkii....
-
Kimseyi ilgilendirmez,burada veripde hitlerini iyice tavan yapmayalım.Ben bile merak edip girdim
-
tahribatciyimuygundeilim.com
-
bu haberi bir gazetede görmüştüm. asparagas sanıyordum.bir web adresi olacağını hiç düşünmemiştim
desene dünyanın bi kat daha cılkı çıktı.
yarın bunların sıpaları başımıza yönetici olacak. amir olacak memur olacak.vay memleketim...
bu siteyi yapanın . üye olanın ..
boynuz diede bi siteleri varmış. bu siteyi yapanlar kavat değilse anasına bacısına .ki kalkmıyorsa bende .bneyim !
bunların katli vacib olmalı.
Toplam Hit: 7913 Toplam Mesaj: 46