Evliyim Ama Uygunum / Bu Ne Rezalet !!
-
ulen dunyanın civisi cıkmıssa takması bizemi kaldı...siz hayatınızı yasayın sittir edin gerisini...
-
hocam ben mi çok duyarlı davrandım siz mi çok duyarsız davrandınız amk anlamadım valla. çok normal bişi diyosunuz yani.
-
walla sen bunlara doğru yolu gosterdikce sen kotu olursun... o yuzden hiç bulaşmamak lazım... ben kendi acımdan dusunuyorumda... karımın bole bişi yaptıgını... herhalde katil olurdum !!
-
Evet malesef rezilliğin böylesi dünyada yaşanmaktadır eskiden pislikler çirkin işler gizli yapılırdı şimdi ise doğan normal karşılanır gibi internette her yerde bu tür edepsizlikler yapılmaktadır şunuda söylemek isterim ki avrupa birliği uyum yasasında da FUHUŞ var AB girmek isteyen bu tür olumsuz edepsizliklere göz yummalıdır deniliyoz ve son olarak İSLAM dini hariç bütün batıl dinler bu tür şeyleri olumlu karşılıyor izin veriyor onun için MÜSLÜMANLIMIZIN kıymetini bilelim dua edelim Selametle esende kalın...
-
hocam düşünmen hatan söylenildiği gibi dünyanın çivisi çııkmış
-
Bu devirde herkez tutunu sker olmus rezillik bence.
uygunsan bosan lan eceline mi susadin dürzü... -
RezaLet!! Hepsini Kınıyorum :P
-
Didem C. ; 35 yaşında doktor 9 yıldır evliyim bir kocam bir de sevgilim var artık hayatıma başkalarını dasokmak istiyorum.
senin hayatına sokayım emi .. bunlar türk toplumuna yakışmıyacak şeyler ne namus kalmış ne ırz . allah belalarını versin :@ -
belkide mmm nası desem boştur bunlar yani üye çekmek için yapılan bir şeydir olamazmı?
-
hea bi de candostuyuz vardı
belki dış güçlerin bi oyunudur :D
bu kadar şerefsiz insan olduğuna pek ihtimal vermiorum ben
Toplam Hit: 7907 Toplam Mesaj: 46