Evliyim Ama Uygunum / Bu Ne Rezalet !!
-
vay aq sen git ona buna becert kendini ona buna yalat og aq .burda diyosunuz sizene sizene bunlar cekici seyler mehil edici seyler ilerde boyle seyler siz bilmeden basınıza gelmicegi ne molum aq. sonra işte bir mutlu aile portresi daha
-
Bu tür seviyesiz şeyleri medeniyetin,modernleşmenin arkasına saklanıp onu kılıf olarak kullanarak yapmakta ayrı bir olay. Bir süre sonra bunlarda normal sıradan olaylar haline gelecektir.Tıpkı modern ve medeni kadınların kendini çıplak heykellerle sembolize ettiği gibi. Modernleşme=çıplaklık şeklinde dayatılmaya çalışılan bir anlayış var. Özellikle kendine modern ve medeni diyen birtakım çevreler bunun savaşını veriyo gibiler. En mantıksızıda bu dayatmayı yapanların kadınlar olması. Peki tmm modernleşme=çıplaklık olarak kabul ettik diyelim, o zaman erkekler sexten başka birşey düşünmüyo demeleri ayrı bir saçmalık. Zaten yarattığın imaj seni erkeğin gözünde mal olmaktan başka bir duruma getirmiyo. TV önünde modernlikve medenilik taslayan, hayat kadınlığının modernleşmiş hali olan ve hep gözönünde olan kimi manken,şarkıcı,türkücü vs oldukça bunların önü kesilmez.Çünkü başta genç kızlar olmak üzere bu tür olayları normal olarak kabul etmeye başladılar...
-
Hoca oncellikle $oyle anlatım $mdiki ewli hanımLarı ßırak genc kızlar ßiLé artıK cinseL iliskiye giriyoR.... dewiR degi$dıkce allah bilir daha neyle kar$ıla$ıcaz ewlenmek istedigimizde ewlencegimiz kızdan tedirgin bilé oLuyoruz artık... bknz: gecen gün gazetede okudum doguda kızlık zar diktirme cok artmı$ ßuLunmakda ve zaR diktirmeK icin gelen ya$ ortalamasi 18 ilé 20 ya$ arasi... daha genc"Lerde geliyoRLarmi$ama 18 ya$ı doLdurmadıgı icin kabuL oLmuyoR.... siZCé ßu zaR diktiRMe oLmasaydı acaßa ßoyle ßi $eyLer oLurmuydu.... deviR degi$dikce insan"LArda degi$iyoR.... gelecegimizden korkuyorum artık....
-
Sitede cw indexi var Amk :/
-
Sitenin yayını durdu.Bundan sonra tartışmaya devam etmek gereksiz ve wcyi reklam etmekten başka birşeye yaramaz.O yüzden kilitliyorum konuyu.
Toplam Hit: 7912 Toplam Mesaj: 46