Evrim Aptallar İçin
-
evrime inandığım için bana aptal diye insanın annesine derim ki.. Sen ne biçim bir evlat yetiştirmişsin böyle..
Alın okuyun
Richard Dawkins -> Yeryüzündeki En Büyük Gösteri
Sonrada bunu : Harun Yahya -> Darwin Amca Biz Hiç Değişmedik
İkisini de okudum karşılaştırma zahmetine bile girmiycm burada. Klavyeden yazmakla olmuyor bunlar açın ikisini de okuyun. Hatta okumayın kitapların isimlerine bakın ne deyim..
-
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------
evrime inandığım için bana aptal diye insanın annesine derim ki Sen ne biçim bir evlat yetiştirmişsin böyle..
Alın okuyun
Richard Dawkins -> Yeryüzündeki En Büyük Gösteri
Sonrada bunu : Harun Yahya -> Darwin Amca Biz Hiç Değişmedik
İkisini de okudum karşılaştırma zahmetine bile girmiycm burada. Klavyeden yazmakla olmuyor bunlar açın ikisini de okuyun. Hatta okumayın kitapların isimlerine bakın ne deyim..
İki tane din düşmanı adam ve iki tane kitapHarun Yahya [ müslüman olduğunu söyleyen ama ayetleri inkar eden bi insan]
-
başlıkta yanlış kullanılım ve direkt olarak bir saldırı var hakaret var
evrime inanlara evrimi mantıklı bulanlara aptal diyorsun açık açık
diğer konuda ise
aptallar için evrim
aptal insanlara evrimi anlatmaya yönelik bir başlık tıpkı bu
sitede bir tane o.ç. var dermek gibi.sen kendini o konumda görüyorsan üzerine alınırsın zaten.
"aptallar için evrim" konusundada kendini aptal mertebsinde görüyorsan üzerine alınıp gerekli savunmayı yaparsın.
ama bu konuda doğrudan hakaret var
herkes kendinin ne olduğunu biliyor öteki konuda biri yazmışdı zaten "sen bize aptal diyemezsin " yüzüne vurulmasını istemiyor demek ki.
-
wert bunu yazdı:
diğer konuda ise
aptallar için evrim
sitede bir tane o.ç. var dermek gibi.sen kendini o konumda görüyorsan üzerine alınırsın zaten.
"aptallar için evrim" konusundada kendini aptal mertebsinde görüyorsan üzerine alınıp gerekli savunmayı yaparsın.
herkes kendinin ne olduğunu biliyor öteki konuda biri yazmışdı zaten "sen bize aptal diyemezsin " yüzüne vurulmasını istemiyor demek ki.
Bu yoruma sadece gülüyorum , özellikle üstüne niye alınıyosun kısmına :D bi insan bu kadarmı mantıksız olur orda ne kadar saldırı varsa bu konudada o kadar var . -
bigpower bunu yazdı:
wert bunu yazdı:
diğer konuda ise
aptallar için evrim
Bu yoruma sadece gülüyorum , özellikle üstüne niye alınıyosun kısmına :D bi insan bu kadarmı mantıksız olur orda ne kadar saldırı varsa bu konudada o kadar var .
-----------------------------konun içeriğine bişey demiyorum ki ben
başlık için diyorum
neden bu kadar gocundun anlamadım başlıkta hakaret var direkt olarak insanlara nasıl hitap etme konusunda yanlışın var
bir lafı ortaya atmak ayrı
direkt olarak birine söylemek ayrı
iki konu arasında bu fark var
mantıksızlığı önce kendinde aramalısın
daha neyden bahsettiğimi bile anlmamışsın
şimdi "dangalaklar için türkçe" diye bir konu açsam
sende gidip "türkçe dangalaklar için" diye konu mu açacaksın
iki anlatım arasındaki farklı böylece daha iyi bir şekilde idrak edebilirsin sanırım
-
wert bunu yazdı:
iki anlatım arasındaki farklı böylece daha iyi bir şekilde idrak edebilirsin sanırım
ikisinin aynı şey olmadığını bildiğini umut ediyorum -
Hayalden öteye gidemeyen din ve tanrı kavramı ile modern biyolojinin temelini oluşturan evrimi inkar ediyorsunuz
-
bigpower bunu yazdı:
wert bunu yazdı:
ikisinin aynı şey olmadığını bildiğini umut ediyorum
-----------------------------bunu anlatmaya çalışıyoruz zaten sana.
sen evrime inanlara aptal diyorsun.
ama diğer konuda evrimi bilmeyenler için anlamayanlar için evrim tanımlaması var.
fark burada. senin açtığın konu başlığında hakaret var.
-
CasTeaL bunu yazdı:
Hayalden öteye gidemeyen din ve tanrı kavramı ile modern biyolojinin temelini oluşturan evrimi inkar ediyorsunuz
-----------------------------Modern biyoloji :) 10 üzeri 650 de birin olabileceğine inanan, Tanrı yoktur demek için her yolu deneyen, sıkıştığı anda içgüdü deyip kaçamaya çalışan insanlar.
Zaman-evren boyutuna hapsolmuş bizler yaratıcıyı ne kadar anlayabilir ve tarif edebilirizki?
Görmeden inanmam diyenler bilmezmiki görmek fiili; evrenin yaratılışı ile beraber gelmiş olan madderlerin yine evrenin yaratılışı ile gelmiş olan ışığın soğuramadakları kısmını saptamak değilmi? Sen maddenin, ışığın ve diğer herşeyin yaratıcısı olan Allah'ı görebilceğinimi zannediyorsun? Sen Allah(c.c.) nun madde gibi ışıkları yansıtacağınımı düşünüyorsun?
Evet, sadece hayal edebilirisin. Şuanda zaman-evren boyutunda olan bizler sadece hayal edebiliriz. Aklı yetmediği için "Yoktur" demek tamamen kibir ve gururdan başka birşey değildir. Bir adım sonra ne olacağını bilemeyecek kadar aciz insanlar, okadar çok kibirlenmişlerki bilemeyeceği her şeye "Yoktur" demeye başlamışlar.
Bizler herşeyin başı ve sonu olan, herşeyin sınırı olan bir evrende yaşıyoruz. Biz ancak yaratılmış olana bakarak yaratıcının varlığını anlayabiliriz.
Siz anlayamayacağınız şeylere engel gözüyle bakarsınız. Sizler bir arabaya bakarak onun insan yapımı olduğunu kabul eder, fakat bir canlı hücreye bakınca ki arabandan çok çok çok daha karmaşık bir yapıya sahiptir rasgele oluşmuş dersiniz.
-
Bunu yazan gitsin iki biyolojiyle ilgili kitap okusun tüm veriler neyin üzerine kuruluymuş...
Veya en basitinden git viki'ye insan yaz .. İnsanı nasıl tanımlıyor biyoloji.
2-3 çapulcunun plastik fosillerle sağda solda koşuşturmasıyla evrim çökmez.
şimdi ben bunu yazdım ya... kesin bi kaçı laf oyunu yapıcak bilgisi olmadığı halde tartışmanın akışını değiştirecek.
bakın görün.