Eylemin Kirali

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blood_rhyme
    blood_rhyme's avatar
    Erkek
    patron_38 bunu yazdı
    blood_rhyme bunu yazdı
    patron_38 bunu yazdı
    blood_rhyme bunu yazdı

Memleketimde benzin 5.10 tl/lt millet nasıl motorla arabayla eylem yapsın?

kardesim at gozlukleriyle bakmaya gerek yok , kimse demiyorki motorla eylem yapin , verilmek istenen mesaj cok acik bi sekilde ortadan 

yakmadan , yikmadan , vurmadan , kirmadan  adam akilli yapilsin .... polisiylede siviliylede 

At gözlüğü demişken seninde çıkarıp at gözlüklerini bir etrafına bakman gerek benzin neden 5,10 tl?? yakıp yıksınlar da demedim ben zaten

yazdiginin konuyla bi alakasi varmi once bi ona bak sonra gel at gozluklerini beraber cikartip benzinin 5 tl olusuna sovelim ....

He hacı hee tamam

EY YARALI KÜKREYEN ASLAN, SENİN GEZDİĞİN GÜZEL SAHRALAR ZULMÜN KÖPEKLERİNE KALDI, ARTIK GAFLET UYKUSUNDAN UYAN ! ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

kirali ney ya :)

ayrica bi sidik yaristirmasaniz olmaz amk 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

İ. Melih'in Katolik versiyonu olsa şöyle yazardı:

Kendi ülkelerinde açlıktan bithap düşüp çareyi mülteci olarak ABD'ye kapak atmakta bulan, ABD'ye yerleşip nimetlerini parazit gibi tüketen ve kendi ülkelerini mahveden kültürlerini de gittikleri yere taşımaya and içmiş terörist azınlığın kendini sevimli hoş gösterme çabası... Terörist bunlar, çapulcular.

Recebin katolik versiyonu ise şöyle yazardı:

Biz motor sürmesini sizden öğrenecek değiliz. Ben motorcunun daniskasıyım.

Habervaktim Washington şöyle yazardı

Titreşimden tahrik oldukları için motora biniyorlar! Aileler çocuklarınızı motordan uzak tutun, el haci cimbur katolik üniversitesi incil ilimleri bölümünün yapmış olduğu bilimsel çalışmaya göre motor kullanan erkeklerde kadınlaşma, motor kullanan kadınlarda yosmalaşma görüldüğü gözlemlenmiştir. Ayrıca dinimizde dildo kullanmak yasaktır.

güzel eylem olmuş beğendim ben.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blood_rhyme
    blood_rhyme's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

Ya adam "ulkemizdede eylemler devam ediyor ama arada daglar kadar fark far " bunu yazıyo sonrada benim yazıma ne alakası var diyor böyle adama ne yazabilirsinki tamam de geç :)

EY YARALI KÜKREYEN ASLAN, SENİN GEZDİĞİN GÜZEL SAHRALAR ZULMÜN KÖPEKLERİNE KALDI, ARTIK GAFLET UYKUSUNDAN UYAN ! ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek
    blood_rhyme bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

Ya adam "ulkemizdede eylemler devam ediyor ama arada daglar kadar fark far " bunu yazıyo sonrada benim yazıma ne alakası var diyor böyle adama ne yazabilirsinki tamam de geç :)

haci ne ictiysen soylede ayni telden calak :) gerci cok haklisin bizim millet motorlarla eylem yapacakda sirf benzin 5 tl diye yapamiyor ondanda

ortaligi yakip yikiyor polislerde bunlar fakir ezikler diye gaz basiyor , hatta benzin 5 tl olmasa polislerde gaz yerine benzin basacak , 

abd ile bizim ulkemizde yapilan eylemlerin tek farki onlar motorlu biz yayayiz baska bi fark yok zaten , gerci benzin 5 tl olmasaydi bizde

motorlarla cikardikda bakma iste benzin 5 tl

bu arada blood_rhyme kardesim motoruna benzini ben aliyimda buyur gel yakmadan yikmadan kirmadan beraber eylem yapalim ;)

yan cizdim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blood_rhyme
    blood_rhyme's avatar
    Erkek
    patron_38 bunu yazdı
    blood_rhyme bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

haci ne ictiysen soylede ayni telden calak :) gerci cok haklisin bizim millet motorlarla eylem yapacakda sirf benzin 5 tl diye yapamiyor ondanda

ortaligi yakip yikiyor polislerde bunlar fakir ezikler diye gaz basiyor , hatta benzin 5 tl olmasa polislerde gaz yerine benzin basacak , 

abd ile bizim ulkemizde yapilan eylemlerin tek farki onlar motorlu biz yayayiz baska bi fark yok zaten , gerci benzin 5 tl olmasaydi bizde

motorlarla cikardikda bakma iste benzin 5 tl

bu arada blood_rhyme kardesim motoruna benzini ben aliyimda buyur gel yakmadan yikmadan kirmadan beraber eylem yapalim ;)

Ya birader sen herhalde bişeyler içmişsinki anlaşamıyoruz... Ben bu ülkede bu oranda vergiler oldukça, götünün üstünde oturupda allaha şükür diyen herse lanet ediyorum. Gerekirse çıkıcak yakıcak yıkıcaksın gerekirse konuşacak anlatıcaksın yada arabanla motorunla başkaldıracaksın ama direneceksin yoksa semer vuran çok olur, gemicik alan çok olur... Mevzuyu benzin olarak kısıtlama ÇIKAR AT GÖZLÜKLERİNİ geniş bak biraz. Sen aldığın arabada hala TRT vergisi adı altında vergi ödüyosun niye ödediğinin farkındamısın?

blood_rhyme tarafından 12/Eyl/13 01:25 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutum
    tutum's avatar
    Erkek

Herkes atgözlüğü diyor aklıma geldi :)

www.atgozlugu.com

Bu arada ne olursa olsun yakıp yıkarak eylem yapmak herkese zarar verir ve eylem kesinlikle amacına ulaşmaz diye düşünüyorum.

https://youtu.be/-bvKwS7GeVs
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

iğneyi başkasına çuvaldızı kendimize batıralım. türkiyedeki eylemlerin yakıp yıkma boyutuna gelmesinin en temel nedeni polis şiddetidir. bir de insanlığından utanmadan buna çanak tutan insanlardır. düzgünce yapılan her eylem polis müdahalesi sonrasında savaşa dönüşüyor. uğurda gencecik insanlar ölüyor. neyse

abd ile türkiye'yi bu tarz konularda karşılaştırırken insan biraz utanır. insan haklarından nasibini almamış bir halkla-yönetimle, böyle konuları yıllar önceee eritmiş, yalayıp yutmuş bir ülkeyi karşılaştırmak ayıptır.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Az once alsancaktan geldim, tesaduf eseri eyleme ugramis bir yoldan gctim. Daha barikatlar duruyor dumani tutuyordu. Trafik lambalari isaretleri falan "kaldirimla beraber"(?!) sokulmus yerlerdeydirler.

Yapilan eylem degil, dupeduz orospu cocuklugu. 

...said addicted.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Az once alsancaktan geldim, tesaduf eseri eyleme ugramis bir yoldan gctim. Daha barikatlar duruyor dumani tutuyordu. Trafik lambalari isaretleri falan "kaldirimla beraber"(?!) sokulmus yerlerdeydirler.

Yapilan eylem degil, dupeduz orospu cocuklugu. 

düpedüz artık isyandır bu. Oçluğu değil, yıllarca kaçak elektriği kullanan kaçak mal kullanan vergisini doğru düzgün vermeyen tc yi kendilerine düşman gören azınlık oçları yakıp yıkarken hiç birisi bu kadar bastırılmadı öldürülmedi. Vergisini verdiğim direğin amk zaten oraya gitmese kimin cebine gideceği belli değil zaten

destination@tahribat.com
Toplam Hit: 11951 Toplam Mesaj: 82