Eylemin Kirali
-
"Milyonlarca Müslüman Yürüyor" ismiyle planlanan eyleme Amerikan motorcular aynı gün Washington'a sürerek karşılık verdiler beyler. Milyonlarca motorcu müslüman değil yani. Doğru sayımlara göre Milyonlarca Müslüman Yürüyor eylemine 59 müslüman yürüyerek katılırken, karşı protestoda 88000 motorcu başkente sürdü.
-
sLeymN bunu yazdı
sen merak etme hocam. senin verdiğin vergileri ayırıp gemicik aldık biz. Yola kaldırıma otobüse gitmedi yani. Ülkendeki vatandaşlarından daha önemli bir yere gitti. Sıkma canını böyle şeylere. Kapat hadi gözlerini rahatla.
Pardon hocam çok özür dilerim, aylık ortalama 300 tl vergimle o kadar şey alınmaz haklısın.
O eylemlere katılan her bir kişinin senelik 1 trilyon vergi verdiğini, ve istedikleri gibi otobüsüde durağıda yağmalamaya haklarının olduğunu unutmuşum bir an.
Benim vergimle en fazla gemicik alınır, sizin vergilerinizle o kadar masraf karşılanabilir, başka türlü imkanı yok karşılanmaz.
Sonuçta her biri yıllık 1 trilyon vergi verdiğine göre 20 günde ülkeye 2 milyar dolar zarar vermelerine kimse birşey diyemez..
Sabunun bittiyse vereyim, vazelinde olabilir..
-
joe_black bunu yazdıSharp bunu yazdınoname bunu yazdı
Az once alsancaktan geldim, tesaduf eseri eyleme ugramis bir yoldan gctim. Daha barikatlar duruyor dumani tutuyordu. Trafik lambalari isaretleri falan "kaldirimla beraber"(?!) sokulmus yerlerdeydirler.
Yapilan eylem degil, dupeduz orospu cocuklugu.
insanların ölümü yerine kırılan kaldırımları düşünen zihniyetler merhaba. tayyip yıllardır size ne yapıyor ?
30 yıldır ölen insanların niye hiç adı geçmiyo pankartlarınızda? 5 6 tane eleman polise taş,molotof atarken ölünce kahraman da dağın başında orospu çocuğu teröristlerle çatışırken ölen kahraman değil mi?
insanlıktan nasibinin almamış zihniyete merhaba. yıllardır vatan hainleri size ne yapıyor?
karakollarda askerler ölürken ben çıkıpta ulan karakolu yıkmasalarmış iyiymiş mi diyorum ? nerden biliyosun sesimi çıkartmadığımı ? beni ne kadar tanıyosunda bunları diyebiliyosun ? hayırdır dediğim sana çok mu dokundu yoksa sende mi din ayağıyla geçinip anlık hükümeti kullanıp para kazananlardansın
-
Türkiyede öyle eylem yapsın ebesini zikerler :)
-
DJ_Alper bunu yazdı
Türkiyede öyle eylem yapsın ebesini zikerler :)
Hiç kimse kimseyi sikemiyor, haberin yok mu sokaklardan ?
-
Recebin üniforma giyen paralı katillerine polis mi diyorlar? Diyorsa kim diyor ne diyor :|
odatv.com/vid_video.php?id=8C5G1
-
ataturkcu1 bunu yazdı
Seninle aynı havayı teneffüs etmiş olabilme ihtimalinden tiksiniyorum.
Ahaha madem bu kadar tiksiniyorsun aynı havayı solumak istemiyorsun, intihar et geber git amk çokta sikimdeydi tohumuna para saydım sanki yavşağa bak..
-
CEO bunu yazdısLeymN bunu yazdı
sen merak etme hocam. senin verdiğin vergileri ayırıp gemicik aldık biz. Yola kaldırıma otobüse gitmedi yani. Ülkendeki vatandaşlarından daha önemli bir yere gitti. Sıkma canını böyle şeylere. Kapat hadi gözlerini rahatla.
Pardon hocam çok özür dilerim, aylık ortalama 300 tl vergimle o kadar şey alınmaz haklısın.
O eylemlere katılan her bir kişinin senelik 1 trilyon vergi verdiğini, ve istedikleri gibi otobüsüde durağıda yağmalamaya haklarının olduğunu unutmuşum bir an.
Benim vergimle en fazla gemicik alınır, sizin vergilerinizle o kadar masraf karşılanabilir, başka türlü imkanı yok karşılanmaz.
Sonuçta her biri yıllık 1 trilyon vergi verdiğine göre 20 günde ülkeye 2 milyar dolar zarar vermelerine kimse birşey diyemez..
Sabunun bittiyse vereyim, vazelinde olabilir..
bak kardeşim bugüne kadar akp devletin parasını çalıyor dediğimizde ee bundan öncekilerde çalıyor diyordunuz.
ee hükümette yiyor o zaman vatandaşta yesin?
ayrıca o 2 milyar dolar zarar dediğin meblanın içerisindeki biber gazı masrafları da bizim yüzümüzden zaten. Yada inat uğruna polise gece gündüz mesai yaptırıp 3 er 4 er maaş ücret vermekte bizim yüzümüzden.
Bak güzel kardeşim eğer bu ülkede hükümete gelenlerin hortumladığı, dolandırdığı zimmetine geçirdiği parayı hesaba katmadan otobüs yaktılar, kaldırımları parçaladılar diyorsan hadi parayı siktir ettim orada ölen insanları hesaba katmadan konuşuyorsan sabuna vazeline ihtiyacı olan sensin demektir.
Yarın bir gün bağırtılarına derman olur. -
RETRET bunu yazdı
Recebin üniforma giyen paralı katillerine polis mi diyorlar? Diyorsa kim diyor ne diyor :|
odatv.com/vid_video.php?id=8C5G1
bi sike derman olamayan adamı polis yaparsan olacağı budur, adamdaki kibre bak konuşma tarzına bak yavşak herif, ne sanıyorsa kendini.
XpertVision tarafından 13/Eyl/13 14:00 tarihinde düzenlenmiştir -
Emin olun polisler, eylemcilerden daha fazla çevreye zarar veriyor. Polisler saldırmasa millet barikat kurmak zorunda kalmaz. Bağarır, çağarır eylemini yapar gider.