Eylemin Kirali
-
slim_38 bunu yazdıVBDream bunu yazdıslim_38 bunu yazdıBalTurk bunu yazdıCEO bunu yazdı
Özgür değilim dedikleri ülkede, başbakanın ölmüş anasına bile küfür edebiliyorlar, özgür olsalar kim bilir neler yapacaklar..
Evet çok özgürüz. Sosyal medyada başbakana küfredenler cezalandırılırken. Atatürk'e küfredenler kol geziyor.
Küfür edenler ceza alsaydı eyleme çıkacak adam kalmazdı (zaten adam yok da neyse lafın gelişi).
Kaç milyon kişi ceza almış ? Çünkü milyonu bulmuştur.
Bir kere küfür edene dava açmak hakkı...Kimse kimseye hakaret edemez.
Atatürk e kim küfür ediyor ayrıca ?
Hangi duvarda gördün,Tayyibe vs ye yazılan küfürler gibi, Atatürkle ilgili yazıları ?
Atatürk e hakaret etme yasağı var ülkede haberin yok galiba...Keşke hakaret etmemek, yasaktan dolayı değil de saygıdan dolayı olsaymış
Diktatör ülkelerde uygulanan bu kanunun, Atatürk için uygulanması ayrıca bir baskı diktenin göstergesi...
şu açıdan bakalım,
kodumun ülkesinde herhangi bir konuda davaya sıra gelmesi en 2-3 sene alırken yok twitmiş yok hakeretmiş konularında ya da gündem konularında jet hızında dava sonuçlanmaları ne oluyor ? Adaleti sikinin keyfine göre işletmek olmuyor mu ?
2-3 sene geçmiyor,2-3 sene tutuklu olarak hapiste beklemiyorlar diye mi kızıyorsun ?
bunu neden dedin zerre anlamadım kafanda beni siyasi bir görüşe falan mı oturttun ?
2-3 sene nasıl geçmiyor anlat bakalım burada tonla "eksik prim- ödenmeyen maaş" konusu açıldı süreler 2-3 seneydi, pek çok konuda süreler böyle ama işe gelen konularda öyle olmuyor, siyasi yön veren davalar jet hızıyla sonuçlanıyor hatta gezi hakkında mahkeme kararı oyun gibi bir bozuluyor bir uygulamaya konuyor.
Atatürk konusunda istediğini söyleyebilirsin, senin düşüncelerin, onu dile getirmene saygı duyarım. Atatürke küfürde edebilirsin, hatta yanımda da edebilirsin ama sonra ben senin muhameddini allahını diye girersem sen bana hoşgörü gösterecekmisin ?
Sen bana müziğin sesini kıs ezan okunuyor dediğinde ben sana ezanın sesini kıs müzik çalıyor dersem hoşgörü gösterir misin ?
Müslümanlar arası bir çatışma da tecavüz nasıl oluyor bana onu da açıklar mısın ?Çözüm sandıkta oluyorsa, seçilmeyenler orospu çocuğu mu, azınlık(bürokraside) hakka sahip değil mi ? Savaş esirleri gibi çoğunluğa mı uymak zorunda ?
Senin için iyi olan benim için kötüyse bunu dert eder misin ?
İstediğin sorulara cevap ver, istediğine verme, sana yazmadım zaten bunu biraz içinde yaptığı şey için şüphe olanlara yazdım. Yoksa sen cevaplayamadığı soruları atlayıp bunun eksikliğini hissetmeyen bir adamsın.
İnsan hakları formüle dökülecek kadar basit ve ortada, bunu ihlal eden kim olursa olsun anasını sikeyim ben de bukadar basit düşünüyorum.
Ölümü savunur, ölümle dalga geçer hale gelmişsiniz, ben daha size ne diyeyim. Ben hakkımı biliyorum, az da olsam çokta olsam bu hakkımı savunacağım, kendimden de eminim, haklarımın doğal hudutlarını korur içine elini sokanı sikerim, bu kadar basit.
-
slim_38 bunu yazdıc0nverse bunu yazdıslim_38 bunu yazdıBalTurk bunu yazdıCEO bunu yazdı
Özgür değilim dedikleri ülkede, başbakanın ölmüş anasına bile küfür edebiliyorlar, özgür olsalar kim bilir neler yapacaklar..
Evet çok özgürüz. Sosyal medyada başbakana küfredenler cezalandırılırken. Atatürk'e küfredenler kol geziyor.
Küfür edenler ceza alsaydı eyleme çıkacak adam kalmazdı (zaten adam yok da neyse lafın gelişi).
Hangi duvarda gördün,Tayyibe vs ye yazılan küfürler gibi, Atatürkle ilgili yazıları ?
Atatürk e hakaret etme yasağı var ülkede haberin yok galiba...Keşke hakaret etmemek, yasaktan dolayı değil de saygıdan dolayı olsaymış
Diktatör ülkelerde uygulanan bu kanunun, Atatürk için uygulanması ayrıca bir baskı diktenin göstergesi...
2 tane ayyaş diyen başbakanımızdan mı söz ediyosun ayrıca bu kesinlikle saygıdandır. ve de internette millet sağda solda ATATÜRK mason yok atatürk devleti sattı diyorlar küfürde ediyorlar. sen çok yanlış gelmişsin kardeş bu devleti ATATÜRK kurdu tayyip batırıyor.
Yani öyle bir kanun yok mu diyorsun ?
Niye "bak şöyle Bak tayyip de bunu yaptı" deniyor hemen ...Madem Atatürk e hakaret etmişler aç dava...
Ama Tahribata girip böyle konuşunca Atatürkçü olunuyor değil mi :)
--
Millet eğer onu söylüyorsa öyle bir kanun yok mu demek ?
Bu ülkede uyuşturucu kullanmak da kanuna aykırı... "eee..şey..Madem yasak. bizim mahallede biri hap atıyor, başkası da esrar içiyor,bunlar nasıl içiyor,hani yasaktı " demekle "madem kanun var youtube a niye video koyuyorlar" demenin bir farkı yok...
---
Sizden başkaları da haklı olabilir.Birgün bunu da anlarsınız umarım...Dünya ne kadar acımasız değil mi ?
bunlar işte bu bi sikim bilgileri yok
edit:bunu sadece 5 dk içinde buldum
c0nverse tarafından 13/Eyl/13 22:37 tarihinde düzenlenmiştir -
slim_38 bunu yazdı
---
Sizden başkaları da haklı olabilir.Birgün bunu da anlarsınız umarım...Dünya ne kadar acımasız değil mi ?
sen: yobaz, gerici, islamcı,tayyipci,makarnacı,kömürcü,cahil,örümcek beyinli,koyun,vatan hainisin;
bu lafları söylediklerin; çağdaş, demorkatik,ilerici,atatürkçü,kemalist,laik vs en yüce sıfatlara haiz insanlar.
sen haksızsın slim_38 yıllardır uykuda olan milleti uyandırmaya çalışma.
-
joe_black bunu yazdı
sen: yobaz, gerici, islamcı,tayyipci,makarnacı,kömürcü,cahil,örümcek beyinli,koyun,vatan hainisin;
bu lafları söylediklerin; çağdaş, demorkatik,ilerici,atatürkçü,kemalist,laik vs en yüce sıfatlara haiz insanlar.
O lafları neden söylüyoz?Bu ülkenin kurucusuna saygısızlık yaptıkları için. Ayrıca ''Yıllardır uykuda olan milleti uyandırmak'' ne oluyor. Hepiniz ağzında bu kelime kopyala yapıştır misali. Evet bu millet 1938 den beri uyuyodu.Tayyip geldi Atatürk düşmalığı yaparak, onu kötülüyerek uyandırıyor milleti.senin deyiminle heralde.
-
Vay mk konu nereye gelmiş.
-
BalTurk bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
O lafları neden söylüyoz?Bu ülkenin kurucusuna saygısızlık yaptıkları için. Ayrıca ''Yıllardır uykuda olan milleti uyandırmak'' ne oluyor. Hepiniz ağzında bu kelime kopyala yapıştır misali. Evet bu millet 1938 den beri uyuyodu.Tayyip geldi Atatürk düşmalığı yaparak, onu kötülüyerek uyandırıyor milleti.senin deyiminle heralde.
sen Türk tarihini 100yıldan ibaret sanıyorsun herhalde :D
Atatürk ve Kayıp Kıta Mu'yu oku.
Övüne övüne bahsettiğin, yere göğe sığdıramadığın, şu an onu koruduğunu zannettiğin Atatürk; neler peşindeymiş, neler neler başarmış, neleri öğrenmek istemişti. Kuru gürültü kemalizme milletin karnı tok artık. az da özünde kemalist olun..
-
joe_black bunu yazdı
Övüne övüne bahsettiğin, yere göğe sığdıramadığın, şu an onu koruduğunu zannettiğin Atatürk; neler peşindeymiş, neler neler başarmış, neleri öğrenmek istemişti. Kuru gürültü kemalizme milletin karnı tok artık. az da özünde kemalist olun..
Göktürklerden,Selçukluya,Osmanlıya tüm Türk trihi geçmişini sahipleniyorum.merak etme sen.Atatürk neler peşindemiş söyle de biz de bilelim?
-
BalTurk bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
Göktürklerden,Selçukluya,Osmanlıya tüm Türk trihi geçmişini sahipleniyorum.merak etme sen.Atatürk neler peşindemiş söyle de biz de bilelim?
hocam daha fazla tartışmaya grmiycen bunlarla faşizm yandaşı atatürkü kötülemeye çalışanlar amk bugün biz bugünlere gelebildiysek bu adama borçluyuz siz ne kadar atatürk mason gibi şeyler desenizde bu hiçbirşeyi değiştirmiycek
sanki biz göktürkten osmanlıdan övünmüyoruz jo black hocam galiba tek türk kendinizi sayıyorsunuz
çapulcuların hepsi tabi ateist ve türk düşmanıdır
-
VBDream bunu yazdıslim_38 bunu yazdıVBDream bunu yazdıslim_38 bunu yazdıBalTurk bunu yazdıCEO bunu yazdı
şu açıdan bakalım,
kodumun ülkesinde herhangi bir konuda davaya sıra gelmesi en 2-3 sene alırken yok twitmiş yok hakeretmiş konularında ya da gündem konularında jet hızında dava sonuçlanmaları ne oluyor ? Adaleti sikinin keyfine göre işletmek olmuyor mu ?
2-3 sene geçmiyor,2-3 sene tutuklu olarak hapiste beklemiyorlar diye mi kızıyorsun ?
bunu neden dedin zerre anlamadım kafanda beni siyasi bir görüşe falan mı oturttun ?
2-3 sene nasıl geçmiyor anlat bakalım burada tonla "eksik prim- ödenmeyen maaş" konusu açıldı süreler 2-3 seneydi, pek çok konuda süreler böyle ama işe gelen konularda öyle olmuyor, siyasi yön veren davalar jet hızıyla sonuçlanıyor hatta gezi hakkında mahkeme kararı oyun gibi bir bozuluyor bir uygulamaya konuyor.
Atatürk konusunda istediğini söyleyebilirsin, senin düşüncelerin, onu dile getirmene saygı duyarım. Atatürke küfürde edebilirsin, hatta yanımda da edebilirsin ama sonra ben senin muhameddini allahını diye girersem sen bana hoşgörü gösterecekmisin ?
Sen bana müziğin sesini kıs ezan okunuyor dediğinde ben sana ezanın sesini kıs müzik çalıyor dersem hoşgörü gösterir misin ?
Müslümanlar arası bir çatışma da tecavüz nasıl oluyor bana onu da açıklar mısın ?Çözüm sandıkta oluyorsa, seçilmeyenler orospu çocuğu mu, azınlık(bürokraside) hakka sahip değil mi ? Savaş esirleri gibi çoğunluğa mı uymak zorunda ?
Senin için iyi olan benim için kötüyse bunu dert eder misin ?
İstediğin sorulara cevap ver, istediğine verme, sana yazmadım zaten bunu biraz içinde yaptığı şey için şüphe olanlara yazdım. Yoksa sen cevaplayamadığı soruları atlayıp bunun eksikliğini hissetmeyen bir adamsın.
İnsan hakları formüle dökülecek kadar basit ve ortada, bunu ihlal eden kim olursa olsun anasını sikeyim ben de bukadar basit düşünüyorum.
Ölümü savunur, ölümle dalga geçer hale gelmişsiniz, ben daha size ne diyeyim. Ben hakkımı biliyorum, az da olsam çokta olsam bu hakkımı savunacağım, kendimden de eminim, haklarımın doğal hudutlarını korur içine elini sokanı sikerim, bu kadar basit.
bunu neden dedin zerre anlamadım kafanda beni siyasi bir görüşe falan mı oturttun ?Yanlış anlamışım pardon
Atatürk e niye küfür edeyim? Atatürk le bir derdim yok benim.Küfredene de karşıyım.Herkes başkasının kutsalına saygı göstermeli.
Birinin en kutsalı Allah-Muhammed dir, diğerinin ki Atatürk ,bir başkasının ki Hz İsa, başkasının ki Buda, başkasının ki İnektir.
Atatürk ün yapmış olduklarından yanlış o gördüğüm şeyler de var, desteklediğim şeyler de var...Yanlış olarak gördüklerim azınlıkta kalıyor.Bu küfretme hakkı vermez bana.Ama "her dediği doğrudur,Atatürk ten iyi mi bilecez" düşüncesinde değilim...Böyle bir hakkım vardır heralde.
Bana garip gelen yasa konması.
İnsanlar zorlanıyor sevmeye,öyle olunca kollarında Atatürk dövmesi olup tartışmaya girince savunacak kadar bilgisi olmayan sırf bakın ben atatürkcüyüm diyen gençlik ortaya çıkıyor.
Müslümanlar arası bir çatışma da tecavüz nasıl oluyor bana onu da açıklar mısın ?
Ateist-hristiyan-yahudi-budist vs toplumlarda neden oluyorsa o yüzden.Yani müslüman olunca bir melek gelip senden kötü huyları söküp almıyor.hala aynı sen oluyorsun.
Yine bir kesim tarafından kutsal olarak görülen şey.Saygı göstermek zorunda değil kimse ama saygı duymasını isterim.Çözüm sandıkta oluyorsa, seçilmeyenler orospu çocuğu mu, azınlık(bürokraside) hakka sahip değil mi ? Savaş esirleri gibi çoğunluğa mı uymak zorunda ?
Hakka sahip tabi de her istedikleri de olamaz.
Çoğunluk bir kesim ülkede cumhuriyet istiyor.Bir azınlık kesim kominizm istiyor,diğer bir azınlık da şeriat istiyor.Yılın 4 ayı cumhuriyet, 4 ayı kominizm,4 ayı da şeriatla mı yönetilicez? Yoksa çoğunluğun istediğiyle mi ?
Bu ülkede şeriat isteyen bir azınlık var.Biz çok demokratiğiz,madem istiyorlar hadi şeriat a geçelim der misin ? kabul eder misin bunu ?
-
Sen nasıl bir adamsın da 5. sayfada millete hakaret edebiliyorsun? Sonra da gelmiş "başbakanın annesine sövüyorlar" diye ağlıyorsun burda. Az delikanlı ol be !