Facebook Airline Manager Oynayanlar?
-
Baya güzel oyunmuş tuutm ben bunu...
-
bilboard reklamını nerden veriyoruz ?
edit : buldum : )
-
rene isim ne senin ona göre hisse alalım stock şeyinden...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
tmm ben bi tutorial yaziim akşama
yazık dostum yazık,içersen o kadar antibiyotiği düşünemez olur beynin normal.
bende diyorum kim yolluyor bu dengesiz davetiyeleri,kim oynuyor diyorum bu dengesiz oyunları...yazık kankama genç yaşta..
-
Facebook Airline Manager Oynayanlar? :Evt beyler Kimle ve Rankları Kaç /
Msn, Icq, Yahoo, Camfrog Video Chat, Telefon, Fax, Teleks, Telefax tarzı iletişim aygıtları ve uygulamalarını; Facebook, Yonja, Hi5, Hi10, Netlog, Tagged, Habibimol tarzı arkadaşlık sitelerini kullanmıyorum... Gerekli soru ve istek ve öneriler için Tahribat.Com anasayfasındaki iletişim mailini kullanabilirsiniz... Halen beni msne eklemeye calışan bir grup öküze not : Gerekli soru ve istek ve öneriler için Tahribat.Com anasayfasındaki iletişim mailini kullanabilirsiniz...
euhauhea =P -
Evet Beyler Kimler Var Rankları Kac?
-----------------------------imzanda facebook kullanmıyorum yazıyor bide :p
edit: üstte de arkadaş belirtmiş zaten
-
scuderia bunu yazdı:
rene isim ne senin ona göre hisse alalım stock şeyinden...
-----------------------------Daha önce bazı arkadaşlarada söylemiştim, tahribat için facebook msn fln kullanmıyorum diye :))
-
Antikky bunu yazdı:
tmm ben bi tutorial yaziim akşama
yazık dostum yazık,içersen o kadar antibiyotiği düşünemez olur beynin normal.
bende diyorum kim yolluyor bu dengesiz davetiyeleri,kim oynuyor diyorum bu dengesiz oyunları...yazık kankama genç yaşta..
-----------------------------Kanka öle deme 2 gün kazındım oyunun acığını bulacam diye :|
Bu saatten sonra bırakmak olmaz oyunda ilk 1000 oynuyom şimdilik, kısa vadeli planlarım içerisinde :D
Şu anda 65 500 lerdeyim...
-
Hocam reklam nasıl alıcaz ?
-
advertising kısmından hocam, rotalara göre alabilirsin, şu anda fiyatlar taban yaptı hemen al...