Facebook Airline Manager Oynayanlar?
-
Rene butun mali mulku oyuna yatirmis anlasilan : )
Neyse ki hisselerini satin aldim. artik sirtim yere gelmez
6: B747-400 8: A380-800 211: Il-86 96: ERJ 190-200AR 1: Il-96-400 -
O yazdigin yazilimdan da hisse satin almak istiyorum : )
-
Hocam hisse aldım senden ona göre batırma bizi :D
-
Biri hisselerle ilgili herşeyi anlatabilir mi ?
-
Şu facebook oyunlarına bir türlü takılamıyorum. Sosyal oyalyım iki muhabbet de ben açayım istedim başladım oyuna 2. uçuştan sonra darlanmaya başladım :D Allah size kolaylık versin...
-
yolcu olarak biniliyo mu len.. para olmadığından uçağa hiç binemedim zamanında kampanyalar vardı onlar da da gidecek yer bulamadım.. bu oyunun yolcu versiyonu falan varsa bineyim takılayım maksat profilde yazsın akşam dokuz da zimbabweye gidiyo.. ordan öğlen parise geçecek falan yazsın artisliğimiz olsun.. :|
-
Ya bu uçakların distance larına bakıyoruz http://airlinemanager.co.cc/ dende. Bunun gibi distance+demand gösteren site yokmudur ya? Tamam mesafeler eywallahta doluluk oranıda önemli... Bunun hala botu çıkmadımı ayrıca? Bazen pc başında olamıyorumda...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
hereisnopeace bunu yazdı:
-----------------------------
birader, imzanda basbasbağırmışsın face, arkadaşlık siteleri felan kullanmıyorum diye.şimdi ise bu başlığı açmışsın..bide profilin buram buram egoizm kokuyor.söylemeden edemicem.
-----------------------------Hocam rabbim fazlasını sana versin inşallah :)
-----------------------------bende sırf bunun için girdim konuya :D imzada face kullanmıyorum diyorsun hocam ama airline manager oynuyorsun :D:D
-
hort :D
ben oynuyordum bunu. tekrar başladım. çok zevkli ama bazı şeyler değişmiş. hisse aldım stock kısmından. ama hissemi satmak isteyince nerden satış yapıcam onu anlamadım. biri yardım etsin lütfen.