folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Facebook Airline Manager Oynayanlar?

Facebook Airline Manager Oynayanlar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

advertising kısmından hocam, rotalara göre alabilirsin, şu anda fiyatlar taban yaptı hemen al...

farkında olmadan almışım zaten :D ben orayı kendi reklamını yapıyosun sanmıştım o yüzden en düşükle anlaştım şirketin bütçesi iyi değil reklam aldığımı bilseydim en yüksek teklifle anlaşırdım ..

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

billboaardlara ilan muhakkak ver, ucaklar cakılı kalkıyo...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:

billboaardlara ilan muhakkak ver, ucaklar cakılı kalkıyo...

Hocam başka püf noktalar varmı geliştirelim biraz oyunu :D

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

ben oynuyodum bayaa da zengindim, feysbuku kapatınca gitti ama =)

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

rene yapcağın işe ya:/ Benm gibi iradesiz bir adam, 1 ay gece gündüz kasarım artık.

Bu arada hisselerimden alıp benimle beraber buyumek isteyen arkadaşlar, özel mesaj atın

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    444
    444's avatar
    Erkek

reklam verince beklemek gerekiyor mu?

yoksa reklam verir vermez, hemen ucu$u ba$latsak, reklamin etkisi olmaz mi?

nox...!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sosyopat
    Sosyopat's avatar
    Erkek

tam rene hocam için yapmışlar sanki oyunu :)

ayrıca açıkla şu facebook account bilgisinide millet rahata ersin :D

Eğer En İyisi Olmak İstiyorsan Sana Saygı Duymalarını Sağla, Saygı Duymalarını İstiyorsan Kimseye Saygı Gösterme, Kimseye Saygı Göstermezsen Saygıyı Sen İcat Ettin Zannederler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

yakıt fiyatları düşünce buna bağlı olarak şirketlerin değerleride düşüyo elinde cok yakıt olan şirketlere bakıp yakıt alırken hissede alın kara geçersiniz...

yada benim gibi yapıp ikinci hesapta yakıt alıp birinden diğerinin hissesine oynayın iki hesapta kazanıyo...

edit: airbus ve boeing iniz varsa bu ucaklar şirketinize diğer ucaklardan cok değer katıyo

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

lalada bunu yazdı:

yakıt fiyatları düşünce buna bağlı olarak şirketlerin değerleride düşüyo elinde cok yakıt olan şirketlere bakıp yakıt alırken hissede alın kara geçersiniz...

yada benim gibi yapıp ikinci hesapta yakıt alıp birinden diğerinin hissesine oynayın iki hesapta kazanıyo...

edit: airbus ve boeing iniz varsa bu ucaklar şirketinize diğer ucaklardan cok değer katıyo

Hisse nasıl alınıyo ki?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

bigpower bunu yazdı:

lalada bunu yazdı:

Hisse nasıl alınıyo ki?

stock - buy stock ... orda firmalar var tek tek bak büyüklere elinde cok yakıtı olanların hisselerinden yakıt fiyatları düşünce al fiyatlar yükselincede hisseleri satarsın ama 24 saat geçmeden hisseleri sattırmıyo

Toplam Hit: 12274 Toplam Mesaj: 70