Facebook Airline Manager Oynayanlar?
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
advertising kısmından hocam, rotalara göre alabilirsin, şu anda fiyatlar taban yaptı hemen al...
farkında olmadan almışım zaten :D ben orayı kendi reklamını yapıyosun sanmıştım o yüzden en düşükle anlaştım şirketin bütçesi iyi değil reklam aldığımı bilseydim en yüksek teklifle anlaşırdım .. -
billboaardlara ilan muhakkak ver, ucaklar cakılı kalkıyo...
-
renegadealien bunu yazdı:
billboaardlara ilan muhakkak ver, ucaklar cakılı kalkıyo...
Hocam başka püf noktalar varmı geliştirelim biraz oyunu :D -
ben oynuyodum bayaa da zengindim, feysbuku kapatınca gitti ama =)
-
rene yapcağın işe ya:/ Benm gibi iradesiz bir adam, 1 ay gece gündüz kasarım artık.
Bu arada hisselerimden alıp benimle beraber buyumek isteyen arkadaşlar, özel mesaj atın
-
reklam verince beklemek gerekiyor mu?
yoksa reklam verir vermez, hemen ucu$u ba$latsak, reklamin etkisi olmaz mi?
-
tam rene hocam için yapmışlar sanki oyunu :)
ayrıca açıkla şu facebook account bilgisinide millet rahata ersin :D
-
yakıt fiyatları düşünce buna bağlı olarak şirketlerin değerleride düşüyo elinde cok yakıt olan şirketlere bakıp yakıt alırken hissede alın kara geçersiniz...
yada benim gibi yapıp ikinci hesapta yakıt alıp birinden diğerinin hissesine oynayın iki hesapta kazanıyo...
edit: airbus ve boeing iniz varsa bu ucaklar şirketinize diğer ucaklardan cok değer katıyo
-
lalada bunu yazdı:
yakıt fiyatları düşünce buna bağlı olarak şirketlerin değerleride düşüyo elinde cok yakıt olan şirketlere bakıp yakıt alırken hissede alın kara geçersiniz...
yada benim gibi yapıp ikinci hesapta yakıt alıp birinden diğerinin hissesine oynayın iki hesapta kazanıyo...
edit: airbus ve boeing iniz varsa bu ucaklar şirketinize diğer ucaklardan cok değer katıyo
Hisse nasıl alınıyo ki? -
bigpower bunu yazdı:
lalada bunu yazdı:
Hisse nasıl alınıyo ki?
-----------------------------stock - buy stock ... orda firmalar var tek tek bak büyüklere elinde cok yakıtı olanların hisselerinden yakıt fiyatları düşünce al fiyatlar yükselincede hisseleri satarsın ama 24 saat geçmeden hisseleri sattırmıyo