folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Facebook"Ta Anket Yapıp Annesini Kesti!



Facebook"Ta Anket Yapıp Annesini Kesti!

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2006
    Erkek

     17 yaşındaki bir genç, annesini öldürmeden önce internette “Nasıl öldüreyim?” anketi yaptı. Cesedi 13 parçaya ayıran genç, arkadaşlarıyla buluştu, işe gitti

    Bursa’da, çay bahçesinde garsonluk yapan M.F. (17), annesi Asiye F.’yi (46) öldürdükten sonra cesedini satırla 13 parçaya ayırdı. M.F., cesedi, denize atmaya hazırlanırken, arkadaşının ihbarıyla yakalandı. M.F.’nin internetteki bir arkadaşlık sitesinde grup kurup, “Annemi nasıl öldürebilirim?” anketi yaptığı ortaya çıktı. Polis, gruptakileri araştırıyor.

    Osmangazi’de oturan tekstil işçisi Asiye F.’nin ayrı yaşadığı eşi Halil F. Belçika’ya yerleşirken, kızları S. (25) ile N. (20) Ankara ODTÜ’de eğitim görüyordu.
    M.F., lise birinci sınıfta iki yıl üst üste kaldığı için geçen yıl okulla ilişiği kesildi. M.F., annesinin evin geçimini karşılamakta zorlanması nedeniyle Uludağ yolundaki bir çay bahçesinde garsonluk yapmaya başladı. İşten artan zamanını internet kafede geçiren, Finlandiyalı rock grubu HIM’in solisti Ville Valo’nun hayranı olan M.F., saçlarını kırmızıya boyattı.

    M.F., tırnaklarına siyah ve kırmızı ojeler sürdü. Ardından da Valo gibi giyinmeye başladı.

    İnternetteki bir arkadaşlık sitesinde grup kuran M.F., “Annemi nasıl öldürebilirim?” başlığı altında, (a) bıçakla, (b) boğarak, (c) tabancayla, (d) zehirleyerek seçeneklerinin yer aldığı bir anket düzenledi.

    Satanistlik iddiası
    Satanist bir gruba katıldığı ve uyuşturucu kullandığı ileri sürülen M.F., annesiyle sık sık tartışmaya başladı. Pazartesi akşamı da anne ile oğlu arasında yine bir tartışma çıktı. M.F., eline geçirdiği bıçağı annesine sapladı ve annesinin boğazını sıktı. M.F., daha sonra dışarı çıkarak eski bir okul arkadaşı olan K. ile görüştü. Ardından eve dönerek uyuyan M.F., salı günü hiçbir şey olmamış gibi çay bahçesine gitti.

    İşten öğle saatlerinde eve dönen M.F., annesinin cesedini 13 parçaya böldü. Ceset parçalarını çöp torbalarına koyarak, akşam gizlice götürmek üzere inşaat halindeki ikinci kata çıkardı.

    M.F., evi de deterjanla yıkadı, kokunun gitmesi için sprey sıktı ve yine arkadaşlarıyla buluşmaya gitti.

    Arkadaşı ihbar etti
    İki arkadaşına ve kimliği gizli tutulan bir kıza, annesini öldürüp parçalara ayırdığını anlatan M.F., torbalara koyduğu cesedi götürüp denize atmayı düşündüğünü söyleyerek yardım istedi. M.F.’ye fark ettirmeden yanlarından ayrılan bir arkadaşı, karakola ihbarda bulundu. Polis M.F.’yi gözaltına aldı. Polisler, evde duvardaki bazı işaretleri görüntüledi. M.F.’nin satanist olmadığını söylediği, annesini 13 parçaya ayırmasının da bir sembole gönderme olduğu iddia edildi.

    Milliyet

    -----------------------------------------

    dün haberleri izlediyseniz görmüşsünüzdir. yeni moda anneyi kesmek.  godumun satanisti ya...


    uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek
    sen git 9 ay boyunca karnında taşı, onca zahmetle dünyaya getir, besle büyüt, sonra seni 13 parça yapsın, işe bak yaw..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Mayıs/2008
    Erkek
    Oha amk satanistlikle alakası yok psikopat bu herif.Ulan anne ne yaparsa yapsın böle bi pislik yapılır mı?Lanet olsun içimdeki anne sevgisine :p

    chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Eylül/2005
    Erkek

    satanistlikle alakası yoktur goduum bebesi

    HIM vkalisti gay herifin teki ville valo hayranıysa kesin gaydir tartısmalarıda hep bu yuzdendir

    edit : zaten bu ülkede kim anasını babasını kesse satanist oluyor

    gözüne kalem süren tırnagına siyah oje sürende satanist oluyor böle medyaya kayayım :D  


    Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Eylül/2007
    Erkek
    bu çocuk zaten mahallede de sevilmiyomuş haberlere göre. tipinden dolayı bide inançsızlığından dolayı sallamıyolarmış bunu bi de dövüyolarmış. Eleman mahallede kedi bırakmamış :|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek
    kansız şerefsiz.

    VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2005
    Erkek

    Kulun hesabı varsa, allah'ında kendine göre bir hesabı vardır. Böyle insanların vay haline... Günün birinde hakikat onların yüzüne bir tokat gibi çapar. Ne dünya hayatında, ne de ahiret hayatında rahat ederler. Azap üstüne azap... Allah'ın laneti işte böyle mahlukların üzerindedir.


    Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Today
    Today's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2008
    Erkek

    amerikan özentisi yavşaklar işte ne diyim sen nasıl yaparsın bunu seni istemeseeydi o yaşa kadar buyutmezdi şerefsiz besmelesiz pezevenk.

     

    Ülkemiz yozlaştı yozlaşmayada devam ediyor bundan 10 sene önce nişanlılar bile birbirini zor görürken şimdi taksim meydanlarında kucak kucaga gezıyorlar.

    böylede devam ederse kültürümüzden geriye hiç bir şey kalmıcak..


    Buraya ne yazıoz ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sosyopat
    Sosyopat's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Mayıs/2008
    Erkek
    MaşAllah ne hayırlı evlatlar var şu dünya'da...Be amk ewladı ne zorun var annenle amelemisin gitmiş gay bi adamı örnek almış zaten...Allah sizin gibileri napar hiç düşünemiyorsunuz zaten dimi...Bi'de anket yapmış puşta bak sen Bi'de Bursalısın sen elbet denk gelirsin bana amk ewladı...

    Eğer En İyisi Olmak İstiyorsan Sana Saygı Duymalarını Sağla, Saygı Duymalarını İstiyorsan Kimseye Saygı Gösterme, Kimseye Saygı Göstermezsen Saygıyı Sen İcat Ettin Zannederler
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    Today bunu yazdı:
    -----------------------------

    amerikan özentisi yavşaklar işte ne diyim sen nasıl yaparsın bunu seni istemeseeydi o yaşa kadar buyutmezdi şerefsiz besmelesiz pezevenk.

     

    Ülkemiz yozlaştı yozlaşmayada devam ediyor bundan 10 sene önce nişanlılar bile birbirini zor görürken şimdi taksim meydanlarında kucak kucaga gezıyorlar.

    böylede devam ederse kültürümüzden geriye hiç bir şey kalmıcak..


    -----------------------------

    Çocuk amerikan özentisi değil, HIM solisti Ville Valo özentisi oda Finli.Ayrıca satanizmle gram alakası yok HIM aşk metal yapan ibne bir piyasa grubu.Ayrıca senin kültüründe nişanlıların birbirinin yüzünü zor görmesi değil, kadın ve erkeğin yan yana olduğu ve bazende kararları kadınların verdiği obalar var.Ne çok seviyosunuz ezbere konuşmayı.

  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Mart/2004
    Erkek
    HIM'ın solistine özenen adam satanist mi olur lan?  Anca gay olur. Zaten nerde gencin biri değişik bir tipe bürünüp cinayet işlerse satanist diyorlar dsfsa.

    while (1<2)
Toplam Hit: 13384 Toplam Mesaj: 66