Facebook"Ta Anket Yapıp Annesini Kesti!
-
satanist bile anasını öldürmez be hain evlat senin yaşaman hata
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------
10 gram bilginle konuyu yanlış yerlere çekme, HIM dediğin grup aşk şarkıları falan yapıyor, hatta satanist damgası yememek için isimlerini HIM olarak kısaltmışlar. Müziğin bazı türlerinin satanizme girmesi ile, daha doğrusu satanizm ile ne alakası var olayın? Satanizm hakkında ne biliyorsunda böyle bir yorum yapabiliyorsun? Ayrıca bu çocuk satanist falan değil, 13 sayısı satanistler için uğruluymuşta ondan cesedi 13 parçaya ayırmış. Şekil A'da görüldüğü gibi bu gerzeğinde satanizm hakkında bir bok bilgiği yok. Beyin a*cıklaması geçirmiş, kimliğini yitirmiş, psikososyal amelenin teki. Bu çocuk bu hale geldiyse, suç %90 anne ve babasındadır.
-----------------------------
sus beyinsiz niye bu kadar gocundun :D avatarından ne osuruk olduğun belli zaten internet amelesi. Laflarına da dikkat et 13 parçaya böldürtme kendini. Sizin gibi kendini bi bok zanneden gençlik anca anne-babasına suç bulur zaten. Tabii bazıları da haklı sanırım senin annen ve baban Beyin a*cıklaması geçirmiş, kimliğini yitirmiş, psikososyal amelenin teki. -
NighT-7 bunu yazdı:
-----------------------------
sus beyinsiz niye bu kadar gocundun :D avatarından ne osuruk olduğun belli zaten internet amelesi. Laflarına da dikkat et 13 parçaya böldürtme kendini. Sizin gibi kendini bi bok zanneden gençlik anca anne-babasına suç bulur zaten. Tabii bazıları da haklı sanırım snein annen ve baban Beyin a*cıklaması geçirmiş, kimliğini yitirmiş, psikososyal amelenin teki
-----------------------------Yorum yok :\
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------NighT-7 bunu yazdı:
-----------------------------
sus beyinsiz niye bu kadar gocundun :D avatarından ne osuruk olduğun belli zaten internet amelesi. Laflarına da dikkat et 13 parçaya böldürtme kendini. Sizin gibi kendini bi bok zanneden gençlik anca anne-babasına suç bulur zaten. Tabii bazıları da haklı sanırım snein annen ve baban Beyin a*cıklaması geçirmiş, kimliğini yitirmiş, psikososyal amelenin teki
-----------------------------Yorum yok :\
-----------------------------
güzel. Hadi şimdi yoluna, ben yoluma. -
Odysseus bunu yazdı:
-----------------------------kıyamet alametleri mi bunlar?
pek bilmiyorum ama ?
:|
-----------------------------aynen öyle şimdiden namaz kılmaya başla bence .
-
Omnuarliti bunu yazdı:
-----------------------------
bravo herkes bu kadar soğuk kanlı olamaz.ama biraz salaklık etmiş ki gitmiş arkadaşından yardım istemiş.zaten parçalamışın parça parça çıkar işte niye mallık yapıp başkasına söylüyosun.bu devirde kimseye güvenmeyeeksin güvenirsen sonun işte böyle olur.
-----------------------------
keşke yakalanmadan önce seni görseydi.Sanada bravo böyle bir konudaki soğuk kanlılığından dolayı... -
Bu aralar da anneleri öldürmek moda oldu
-
Ben bu HolyDemon'u yillardir tanirim,hep haberlerde bekledim 3.sayfada ciksin "annesini kesen satanist-imam" diye.Tariqatin satanisti iste :D
-
çocuğa satanist demem niye bazılarının bu kadar zoruna gitti anlamadım. ya da metal dinliyo diye satanist demem rahatsız etti arkadaşları. şuna bir açıklama yapayım, metal dinlediği, ville valo hayranı olduğu için satanist demedim. ville valonun satanist olmadığını bende biliyorum. ayrıca bende metal dinliyorum, bazen geliyo satanist black metalcileride dinliyorum, ama hiç bir zaman tırnaklarımı veya yüzümü boyamak kedi kesmek aklıma gelmedi. zaten black metalcilerde sadece sahnede yüzlerini boyuyorlar normal hayatta adam gibi geziyorlar.
ama bu çocuk, arkadaşlarının söylentilerine göre mahallede kedi bırakmamış... polisin dediğine göre de annesinin cesedi başında içki içmiş, cesedi 13 parçaya bölmüş ve sitesinde yayınlamak üzere cep telfonuyla annesinin cesedinin resmini çekmiş! saçını kırmızıya boyatmış, tırnaklarına oje sürmüş. burdan da bu ibnenin o nefret ettiğim "özenti" tiplerden biri olduğu çıkıyor.
Night-7 sana gelince, çok saçma bir karşılaştırma yapmışsın dostum. bu çocuk metal dinlediği için değil, uyuşturucu kullandığı ve manevi yönden, ruhsal olarak kendini boşlukta hissettiği için böyle birşey yapmış. rap dinleyen annesini kesmez diye bir kaide yok. dediğim gibi bende metal dinliyorum, ama beni sadece müziği ilgilendiriyor, metalcilerin yaşamı değil.
-
Satanizim Masum olan Güzel Olan Her Duygunun Karşısında Bir Duygudur. Şeytani Dürtülerin Haz Alınacak Biçimde Görülmesine Dayanır. Bu alınan haz nispetinde de Yapabilecekleri En Üst seviye Masumiyete Kastederler.
Bu Arada Night Anladım seni Kan insanın beynine Sıçrıyor ama Tartışma Üslubunu Düzeltirsen Daha Güzel olacak. Mürit Kardeşimize Olmayacak laflar Sarfetmişsin. Çok Ayıp.
Mürit Kardeşede Bir iki kelam edem, Görüyorsun Adamın Kan beynine Sıçramış Neden 10 Gram beyin felan dersinki, Neyse Adamın Sinirli Zamanına Ters Denk gelmişsin. Barışırsınız umarım. Bir Dahada Forumda Kendinizi Kontrol edin edemiyorsanız çıkın bir Hava alıp gelin.
