Farkindamiyiz?
-
ShockMan bunu yazdı
Neyi Susuyoruz Yahu,, Sessizliğimiz Çaresizliğimizdendir... Ses Edipte Ne Edecez... Mantıklı Bişey Söyleyin Edelim Bende Varım...
Durum Kötü Ama Kalkıpta Ortalığı Karıştıracak Şeylermi Yapalım.. Bende bilmiyorum, Sabır Diyorum Ama Canlar Yanıyor, Nasıl Sabır Edilir Şaşırdım Kaldım... Ne Denebilirki, Hükümet Yetkilileri Belkide Bir Şeyler Düşünüyorlardır..
Şehitlerimize Allahtan Rahmet Diliyoruz.. Acılı Ailelerine Metanet Ve Sabır Diliyoruz.. Düz Bir Vatandaşız Elimizden Başka Ne Gelebilirki.!
Ya usta, o resimdeki cocuk butun gun aklimdan cikmiyor.
Bugun eve gelirken, biraz sonra eve gidecem, oglum her zamanki kapiyi acip kucagima atlayacak ama cocuk bir daha asla baba sevgisi goremeyecek diye dusundum.
Bugune kadar 3 tane sehit haberinden ciddi olarak etkilendim
1. si hakkari'de arkadasimi havaya ucurduklari haberi.
2. si yine hakkari de 2 uzman cavusu sokak ortasinda infaz ettikleri haberi.
3.cu ise bu haber.
Gece saat 11 bucuk ve ben halen o cocugun resmine bakiyorum.
-
farkındayız ama sorunu nedense saçma sapan yerlerde aramaya devam ettikçe kan akmaya devam edecek , gerçeği göremeyecek kadar aptal bir milet olduğumuz sürece bu tam olarak da bize müstahaktır
sorunun adı ve adresi kürttür
bir zamanlar bu topraklar üzerinde , ülkeyi türkler ile paylaşmak istemeyen ya da ellerinden almak isteyen başka etnik döküntüler vardı , mesela ruslardan silahı alıp türk köylerini basan ermeniler falan vardı yada megaloidea diye saldıran yunan vardı biryerlerden toprak koparmaya çalışan araplar vardı ...
sonra ne olduğu malum, böyle bir savaş ile nasıl başa çıkılacağı da malum tarih böyle hikayelerden ibaret zaten, bu dünya napalım işte bir savaş alanı , ya etnik döküntüyü toplu mezara gömecen ya da sınırı baştan çizcen ne şiş yansın ne kebab denildiğinden savaş uzar gider
-
Antalyadaki sehidi simdi a.u tip fak. Morguna getirdiler. Yakinlari ve 3 5 kisi disinda bir allahin kulu yok..
-
sniperscope bunu yazdıShockMan bunu yazdı
Neyi Susuyoruz Yahu,, Sessizliğimiz Çaresizliğimizdendir... Ses Edipte Ne Edecez... Mantıklı Bişey Söyleyin Edelim Bende Varım...
Durum Kötü Ama Kalkıpta Ortalığı Karıştıracak Şeylermi Yapalım.. Bende bilmiyorum, Sabır Diyorum Ama Canlar Yanıyor, Nasıl Sabır Edilir Şaşırdım Kaldım... Ne Denebilirki, Hükümet Yetkilileri Belkide Bir Şeyler Düşünüyorlardır..
Şehitlerimize Allahtan Rahmet Diliyoruz.. Acılı Ailelerine Metanet Ve Sabır Diliyoruz.. Düz Bir Vatandaşız Elimizden Başka Ne Gelebilirki.!
Ya usta, o resimdeki cocuk butun gun aklimdan cikmiyor.
Bugun eve gelirken, biraz sonra eve gidecem, oglum her zamanki kapiyi acip kucagima atlayacak ama cocuk bir daha asla baba sevgisi goremeyecek diye dusundum.
Bugune kadar 3 tane sehit haberinden ciddi olarak etkilendim
1. si hakkari'de arkadasimi havaya ucurduklari haberi.
2. si yine hakkari de 2 uzman cavusu sokak ortasinda infaz ettikleri haberi.
3.cu ise bu haber.
Gece saat 11 bucuk ve ben halen o cocugun resmine bakiyorum.
Evet Benimde Çocuklarım Var, Ne Dediğini Gayet Net Ve İyi Anlıyabiliyorum, Durumu Anlatmaya Kelimeler Kifayetsiz Kalıyor... Gerçekten İçinde Bulunduğumuz Vaziyeti Anlatmaya Yada İzahatını Yapmaya Kullanılabilecek Kelimeyi Bulamıyoruz...
Bu Durum Pek Çoğumuzda Küfür Etme Biçiminde Kendini Gösteriyor, Küfür Etmesinin Sebebi İzahatı Mümkün Olmayan Bir Durum Karşısında Bulunmasıdır... Bunu Anlıyabiliyorum.
Fakat Yinede Soruyorum, Ne Yapabiliriz.? Gerçekten Yapabilecek Pkk nında Yaptığından Farklı Tamirciliği Andıracak, Onarım Sağlayacak, Yada Birleşik Oluşumuzu Perçinleyecek Bir Uygulama, Bir Yapabilirlik Belirteci Olacak Ne Var..?
Aksi Hali Kendimiz Bir Şeyler Edelim Dersek, Örneğini Verdiğin Acıların Sayısı Kat Be Kart Artar... Ülke Kan Çanağına Döner.. Hem Pkk dan Farkımız Kalmaz... Bilemiyorum. Gerçekten Bilemiyorum. Ben Tıkandım Bu Günkü Psikolojim Sanırım Kötü.. İyi Yorum Yazamıyorum.. Karamsar Yorum Yazıyorum.
-
Bu ülkenin başına Atatürk'ün ilke ve inkilaplarını benimsemiş kişiler geçmeli ki bu tür sorunlardan kurtulabilelim.
-
cezaevlerindekini kesicen bizde 1 asker şehit olursa onlardan cezaevinde 10 tane öldürülmeli bak ondan sonra böyle haberler gelirmi
-
UzatmaNaciye bunu yazdı
cezaevlerindekini kesicen bizde 1 asker şehit olursa onlardan cezaevinde 10 tane öldürülmeli bak ondan sonra böyle haberler gelirmi
Gerçek faşisti görmemişler onlar. Hoca birde kendilerini öyle güçlü görüyorlar ki sanki herşeyi kendileri yapmış gibi. Amerika veya Rusya da böyle şeyler yapmaya kalksınlar bakayım kesip biçmiyorlar mı? Gelmişler Türkiye'ye faşist diyorlar. Amk salakları farkettiysen bunları dalga dalga şehirlere yerleştiriyorlar. Ben Sivasta da yaşadım. Neden orada çoğunlukta bunlar? Ne alakaki sivas. Bunların çoğunlukta oldukları yerleri de iyi inceleyeceksin hoca. Ama bunlara anlat anlat kafaları yokki neyi anlayacaklar.
-
ulkede 1 gram ilerleme olsa bari...
biri cikip derst cikarsan bundan dese bir seyler yapmaya kalksalar ama o da yok...
maserati tarafından 19/Kas/12 16:56 tarihinde düzenlenmiştir -
DevilRullz bunu yazdı
Hoca birde kendilerini öyle güçlü görüyorlar ki sanki herşeyi kendileri yapmış gibi.
Eeee kimin arkasinda baskbakan, cumhurbaskani ve bilimum bosbakan ve milletvekili olsa, ayni seyleri yapar.
Bu kopekleri azdiran ciban basi kopege bakmak lazim.
Bu kopeklerin degil, bunlara yuzveren en tepedeki kopeklerin basini ezmek lazim.
Oyle gibime geliyorki, tayyip ve avradinin sonuda Cavusesko gibi olacak.
-
xzxz bunu yazdı
farkındayız ama sorunu nedense saçma sapan yerlerde aramaya devam ettikçe kan akmaya devam edecek , gerçeği göremeyecek kadar aptal bir milet olduğumuz sürece bu tam olarak da bize müstahaktır
sorunun adı ve adresi kürttür
bir zamanlar bu topraklar üzerinde , ülkeyi türkler ile paylaşmak istemeyen ya da ellerinden almak isteyen başka etnik döküntüler vardı , mesela ruslardan silahı alıp türk köylerini basan ermeniler falan vardı yada megaloidea diye saldıran yunan vardı biryerlerden toprak koparmaya çalışan araplar vardı ...
sonra ne olduğu malum, böyle bir savaş ile nasıl başa çıkılacağı da malum tarih böyle hikayelerden ibaret zaten, bu dünya napalım işte bir savaş alanı , ya etnik döküntüyü toplu mezara gömecen ya da sınırı baştan çizcen ne şiş yansın ne kebab denildiğinden savaş uzar gider
Hoca Sonun Adı Kürt Değil, Malesef Sorunun Adı Türk Ve Kürt... Sorununda Oyununda Adı Bu...
Kürtlerinde Bazı Senin Gibi Türklerinde Bir Türlü Anlıyamadığıdır Bu... Ayrıca Söylem Tarzını Değiştirirsen İyi Olur... Döküntü Diye Genellemeye Alarak Söylem Türettiğinin Farkında Olduğunu Düşünüyorum.. İnsan Oğlu Sıfatındaki Kimse Cani Ve Haysiyetsiz Olmadığı Sürece, Döküntü Değildir... Aklı Başında Söylem Türetin... Senin Üstünlük Taslamalarının Benim Nazarımda da Senin Gibi Karşıt Irkçıların Nazarında da En Ufak Ehhemmiyeti Ve Değeri Yoktur... Benim Üstünlüğünü Tanımamam Tanımıyor Olmam Karşıtın Olmamdan Kaynaklanmıyor, Üstünlük Taslamaktan Nefret Etmemden Kaynaklanıyor.. Kişiliğimle İlgili Yani.
Yanılmıyorsam Bu Yaptığın Hususunda Senin İçin İyi Şeyler Düşünmem.. Etnik Döküntü.. Etnik Döküntü Dediklerin Belki Sen Onlara Böyle Demiyesin Diye Silahlanmıştır.. Etki Tepki Meselesidir Dersem Bu Ters Kulağa Ters Gelen Ama İçeriği Doğru Olan Söylem Karşısında Ne Düşünürsün Merak Ediyorum.?
Belkide Etnik Döküntü Olmamak İçin Bazıları Silahlanmıştır, Kan İle Etnik Yüksek Irk Olmaya Gayret Ediyorlardır.. Tarih Böyle Devam Eder Durur.
Aslında Zafer İle Biten Tek Bir Savaş Yok... Her Zaman İnsanlık Yeniliyor.
Fakire Fukaraya da Faturalar Çıkartılıyor.
ShockMan tarafından 19/Kas/12 17:43 tarihinde düzenlenmiştir