Farkindamiyiz?
-
sniperscope bunu yazdı
Yukarida mesajimi editledim, bir daha okurmusun lutfen.
Valla ben bugune kadar, seker gibi bir kurt daha gormedim. Kendim dahil.
Kimsenin kimseye bir yaptigi yok. Herkes kendi ettigini cekiyor.
Yil 1980 ler.
Turkce'de kürt un karsiligi; dogru, mert, yardimsever, misafirperver, emin, sadik.... gibi bir dunya iyi meziyet belirten ifadeler.
Yil 2000 ler
Turkce'de kürt un karsiligi; hain, terorist, acgozlu, kacak elektrik, mafya, eroin, kumar, pezevenklik ... gibi butun pislik sifatlar.
Sence bu sifatlar durup durukenmi degisti?
Hocam Söylediklerini Yapmayan Yok Demedimki Zaten Bende... O Dediklerinden Yapan Türklerde Var Aç Gözlü Türklerde Var, Söylediklerin İnsanın Genelinde Olabilecek Şeyler...
Kürtçe Konuşmak İstiyorsa Konuşacak Ama Edebi İle Konuşacak, Konuştuğu Dili Anlamayan Yanında Varken Edepsizlik Edip Diğer Kanala Geçmeyecek... Kürtçe Konuşuyor Diye Sınır Dışı Edecek Adama Adam Gibi Adam Demem, Diyemem.
Bu Nefretin Bizi Paraparça Edeceğini Söylerim Söylerimde Anlayana Davul Zurna Saz.....!
-
sniperscope bunu yazdı
Yukarida mesajimi editledim, bir daha okurmusun lutfen.
Valla ben bugune kadar, seker gibi bir kurt daha gormedim. Kendim dahil.
Kimsenin kimseye bir yaptigi yok. Herkes kendi ettigini cekiyor.
Yil 1980 ler.
Turkce'de kürt un karsiligi; dogru, mert, yardimsever, misafirperver, emin, sadik.... gibi bir dunya iyi meziyet belirten ifadeler.
Yil 2000 ler
Turkce'de kürt un karsiligi; hain, terorist, acgozlu, kacak elektrik, mafya, eroin, kumar, pezevenklik ... gibi butun pislik sifatlar.
Sence bu sifatlar durup durukenmi degisti?
Bu Memlekette,
Darbe yapanlar, çocuğa tecavuz edenler, bankaları hortumlayanlar, tv lere çıkıp amcam bana tecavuz etti kaynım bana kaydı diyenler, içip için trafiğe çıkıp insan hayatıyla oynayanların hepsi kürtmü, değil.
Belli bir gruba veya belli bir kesimi genelleyici konuşan insanlardan nefret ederim.
Şimdi ben bir kürt olarak 25 yaşındayım ve bu zamana kadar devlete karşı bir şuçum yok insanlarla aram daima iyi olmuştur.
şimdi sen benic "kürt un karsiligi; hain, terorist, acgozlu, kacak elektrik, mafya, eroin, kumar, pezevenklik" gibi bir tanıma koyup neden iftir atıyorsun emin ol ben senden daha fazla üzülüyorum bu olaylara ve senden daha fazla etkileniyorum oy zamanı senin kapına 6/7 kişi gelip adayımız bu deyip oyunuzu buna verin diyen oluyormu olmuyor ama ben bir kürt olarak bunları istanbulda yaşıyorum düşün birde doğudakini
biraz düşünün mantıkla düşünün duygusal değil.
-
@SnipperScope
Hocam Kürtlere Asimile Yapılmalı Ve Geç Bile Kalınmış Demişsin Editedinde.. Zaten Yapıldı Hocam, Zaten Yapıldı, Yapılanı Sanırım Az Bulan Çevreye Mahsus Bir Görüştü Senin Görüşün... Yapıldı Ama Ters Tepti... Kürtler Asimile Olurdu Olmasına Ama Asimile Yapıldıkları İçin Kustular Durumu...
Kürtlerin Bu Ülkeye Entegre Olmasını Asimile Olmasını Engelleyen Sözüm Ona İleri Seviye Vatansever Göya Türkçüler Ve Bu Akımın Çevresinden İnsanlar Evet Bunu Yaptılar, Ama Yaptıkları İçin Kürtler Durumu Hazmedemeyip Kustular.
Oysa İnsanımız Zaten Özünde de Sağlamdı.. Bir Düşün Bu Maksatlı Bir Eylemmidir Değilmidir.?
İnsanımızı Böyle Kırdılar İşte.. Milli Bütünlük Ruhumuza İşte Böyle Bastılar Zehiri..... O Yüzden Diyorum Milliyetçiliğinizi Gözden Geçirin. Çizginiz Ne Kadar Size Yada Bize Aittir.. Sorgulayın.. Tabulara Bu Tür Şeylerin Gömdürülmesine Göz Yummayın.!
ShockMan tarafından 29/Kas/12 14:00 tarihinde düzenlenmiştir