Farkindamiyiz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kazasker1 bunu yazdı

Büyük ortadoğu projesi, büyük ortadoğu ve Türkiye oyunu...

Kürtler adam olacak, ülke kuracak, ortadoğuda israille birlikte amerikanın oyuncağı olacak, amerika da ortadoğunun bütün petrol, doğalgaz vs yeraltı kaynaklarını sörürecek ve yoluna devam edecek. Herşey amerika için. pkk denilen terör örgütü te hala yok özgürlük, yok onur monur diye diye salak kürt halkını uyutmaya devam edecek. Düzeni kuran büyük amca da göbeğini kaşıya kaşıya olanları bıyık altından gülerek izlemeye devam edecek. Bizler de şehit heberlerini almaya ve gül yüzlü yetim kalmış çocukların resimlerine bakmaya devam edicez.

Artık uyanması gereken bi halk var ortada ve o halk kürt halkı değil...

Bu halkin gotune kazik soktular yine uyanmadi. Bakiniz tahribatta bile halen AQP yi destekleyen asalaklar var. Artik neyini destekliyorsa onu bilemiyorum.

Herhalde butun madenleri yabancilara satildi, veya tek bir tane kendimize ait limanimiz kalmadi, butun seker fabrikalarimiz israile satildi, Suriye'de musluman kani doktugu icin herhalde.

Veya, benzin 5tl oldugu icin.

Neyse, eskiden "bu millete kazik sokmadikca uyanmazlar" derlerdi, simdi ben burada diyorumki. Bu millete otobusu soksan yine uyanmaz.

sniperscope tarafından 29/Kas/12 11:11 tarihinde düzenlenmiştir

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı
    kazasker1 bunu yazdı

Büyük ortadoğu projesi, büyük ortadoğu ve Türkiye oyunu...

Kürtler adam olacak, ülke kuracak, ortadoğuda israille birlikte amerikanın oyuncağı olacak, amerika da ortadoğunun bütün petrol, doğalgaz vs yeraltı kaynaklarını sörürecek ve yoluna devam edecek. Herşey amerika için. pkk denilen terör örgütü te hala yok özgürlük, yok onur monur diye diye salak kürt halkını uyutmaya devam edecek. Düzeni kuran büyük amca da göbeğini kaşıya kaşıya olanları bıyık altından gülerek izlemeye devam edecek. Bizler de şehit heberlerini almaya ve gül yüzlü yetim kalmış çocukların resimlerine bakmaya devam edicez.

Artık uyanması gereken bi halk var ortada ve o halk kürt halkı değil...

Bu halkin gotune kazik soktular yine uyanmadi. Bakiniz tahribatta bile halen AQP yi destekleyen asalaklar var. Artik neyini destekliyorsa onu bilemiyorum.

Herhalde butun maadenleri yabancilara satildi, veya tek bir tane kendimize ait limanimiz kalmadi, butun seker fabrikalarimiz israile satildi, Suriye'de musluman kani doktugu icin herhalde.

Veya, benzin 5tl olmudugu icin.

Neyse, eskiden "bu millete kazik sokmadikca uyanmazlar" derlerdi, simdi ben burada diyorumki. Bu millete otobusu soksan yine uyanmaz.

Yahu Hoca Bazan Gerçekten Çok Aşırı Uclarda Yorum Yapıyorsun... Hakaret Dozajı Pompalıyorsun.. Çok Sinirleniyorsun Biliyorum Ama Ben Seni Aydınlatayım... Olan Bitenleri Belliki Sen Bilmiyorsun.. Söylemlerindekiler Yok Yada Olmadı Hükmünde Şeyler Değil Elbet, Bu Kadarını Biliyorsun Ama Sebepler İle Bilmiyorsun Demek İstedim.

Şimdi Hocam Bak, Tamam Siyasiler Her Zaman Bu Millete Bir Şeyler Sokmuşlardır, Bu Hepsi İçin Geçerli Bir Durumdur... Biz Ağanın Poğunu Yemeye Meraklı Olduğumuz Sürece Çekeceğimiz Çilemizdir Bu..

Ayrıca Amacım AQP yi Savunmakta Değildir, Bakınız Geçmişte Türkiyenin Yüz Binlerce Ton Altını Generaller Eli İle Darbeler Eli İle Çalındıydı.. Gelen Siyasi Partiler Hırsız Ve Düzmece Partilerdi, Gelen Çaldı Çırptı Giden Çaldı Çırptı. Bu Ülke Yinede İyi Dayandı, Tayyip Söylediğin Yerleri Satmış Felan Değil, Öyle Bir Şey Yok... Bunlar Devre Mülk Hükmünde Ülkeler Arasaında Belirlenmiş Kanunlar Esasına Uygun Olarak Yapılan İşlemlerdir..

AQP nin Bir Ton Eksisi Var, Hepside Can Yakan Eksiler, Ama Artılarıda Var, Ekonomi Devletsel Boyutta İyi Seyrediyor, Hiç Bir Parti Döneminde Olmadık Kadar Çok Yollar Yapıldı...   Ancak Vatandaş Boyutunda Hepimiz Acı Çekiyoruz, Devletimiz Sağolsun Gerisi Teferruattır Diyen Çevre Sizin Çevre Değilmi.?  O Halde Sorun Yok.

AQP Den Nefret Etme Sebebiniz Kürtlere Yaptığı Açılım, Bununda Farkındayım.. Bu Çarşaf Öyle Yada Böyle Yırtılacaktı, Ha AQP İle Ha X Parti İle, Bir Şekilde Yırtılacaktı, Çünkü Zihinlere Ekilen Nefret Tohumları Suni...

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

editto

LizardKing tarafından 29/Kas/12 11:36 tarihinde düzenlenmiştir

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

bunlar duyduklarımız acaba duymadıklarımız ?

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    AQP nin Bir Ton Eksisi Var, Hepside Can Yakan Eksiler, Ama Artılarıda Var, Ekonomi Devletsel Boyutta İyi Seyrediyor, Hiç Bir Parti Döneminde Olmadık Kadar Çok Yollar Yapıldı...   Ancak Vatandaş Boyutunda Hepimiz Acı Çekiyoruz, Devletimiz Sağolsun Gerisi Teferruattır Diyen Çevre Sizin Çevre Değilmi.?  O Halde Sorun Yok.

AQP Den Nefret Etme Sebebiniz Kürtlere Yaptığı Açılım, Bununda Farkındayım.. Bu Çarşaf Öyle Yada Böyle Yırtılacaktı, Ha AQP İle Ha X Parti İle, Bir Şekilde Yırtılacaktı, Çünkü Zihinlere Ekilen Nefret Tohumları Suni...

1 - O yollar bedavadan yapimiyor haci. Senin benim vergilerimle yapiliyor. Arada yandas kopek muteahitler koseyi donuyor.

2 - Sokayim, kurt acilimina. Kurt sorunu adam gibi biri ikitdar olsa 1 ayda cozulur.

Bknz: Dunun mucahitleri, bugunun muteahitleri. Dunun dicileri, bugunun kincileri.

Bu ibneler, Turkiye'yi bolmeye ant icmisler.

sniperscope tarafından 29/Kas/12 11:42 tarihinde düzenlenmiştir

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

1 - O yollar bedavadan yapimiyor haci. Senin benim vergilerimle yapiliyor. Arada yandas kopek muteahitler koseyi donuyor.

2 - Sokayim, kurt acilimina. Kurt sorunu adam gibi biri ikitdar olsa 1 ayda cozulur.

Bknz: Dunun mucahitleri, bugunun muteahitleri. Dunun dicileri, bugunun kincileri.

Bu ibneler, Turkiye'yi bolmeye ant icmisler.

Tamamda Neden Hırsız Generalleri Es Geçiyorsun, AQP Nin Ülkeye Verdiği Devlet Boyutunda Bir Zarar Yokki...    Ama Devlet Boyutunda Zararlar Gördük Generallerin Yani Astların Üstlere Üstünlük Kurma Yoluyla Elde Ettikleri Menfaatleri Hemde Seçilmiş Değil Atanmış Olmalarına Rağmen..   Ve Onların Estirdiği Terörüde Gördük... Bu Konu Hakkında Ne Düşünüyorsun, Eğer Dersenki Konuşursak T.S.K. Yıpranır, O Zaman Hükümeti Elinde Tutan Parti Hakkında İleri Geri Konuşmalarımıdan da Türkiye Yıpranmazmı Diye Bir Sonuçta Çıkmıyormu Ortaya.?

Sokarsın Kürt Açılımına Tabi, Zaten Sen Gibi Düşünenlerin Kürtler Söz Konusu Oldumu Ağzından Sokmakk Hiç Eksik Olmuyor.. Şöyle Bir Düşün, Bu  Kadar Fevri Davranmasaydık Yine Olaylar Böyle Olacakmıydı. Diye.

Adam Gibi Diye İthaf Ettiklerin Ya Bitecek Ya Bitecek Diye Türkiyeyi Bitirmedimi, Tansuyu Ve Benzerlerini Söylüyorum, Türkiye 2000 Yılında Uçurumun Kıyısından Döndümü Dönmedimi, Samimi Yanıtlamanı İstiyorum Ama..?

Bırakın Kürtsüz Bir Dünya Kurma Hayallerini, Kürtler İle Bir Arada Yaşamaya Ama Adam Gibi Yaşamaya Kendinizi Alıştırmanızı Şiddetle Öneriyorum, Aksi Hali Gereksiz Yere Bir Sürü Can Yanacak... Hali Hazırda Yanan Canların Bu Dediğim Durum Karşısında Devede Kulak Durumuna Düşeceğinide Sanırım Tahmin Edersin.

Hali Hazırda Türkiyenin Bölündüğü Yok Ama Evet Bir Bölünmeye Doğru Gidiyor, Ben Endişe İle Olacakları Takip Ediyorum... Anlamadığım Geçmişten Gelen Bir Kürt Düşmanlığı Var, Araplar Gibi Satmadıkda Caymadıkda, Neden Kürtler İle Bir Türlü Anlaşamadı Türkiyede Belli Bir Zümre.

Hayinler Çıktı Aramızda Aynısı Türklerde de Yaşandı, Türklerden de Bolca Hayin Çıktı... Peki Neden Genel Anlamda Bir Kürt Düşmanlığı Ana VatanSeverlik Temeli Haline Getirildi... Vatanını Seven Kürtten Nefret Eder Boyutuna Çılgınlığına Kadar Çıta Yükseltilmişti...

ShockMan tarafından 29/Kas/12 12:02 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

Tamamda Neden Hırsız Generalleri Es Geçiyorsun, AQP Nin Ülkeye Verdiği Devlet Boyutunda Bir Zarar Yokki...    Ama Devlet Boyutunda Zararlar Gördük Generallerin Yani Astların Üstlere Üstünlük Kurma Yoluyla Elde Ettikleri Menfaatleri Hemde Seçilmiş Değil Atanmış Olmalarına Rağmen..   Ve Onların Estirdiği Terörüde Gördük... Bu Konu Hakkında Ne Düşünüyorsun, Eğer Dersenki Konuşursak T.S.K. Yıpranır, O Zaman Hükümeti Elinde Tutan Parti Hakkında İleri Geri Konuşmalarımıdan da Türkiye Yıpranmazmı Diye Bir Sonuçta Çıkmıyormu Ortaya.?

Sokarsın Kürt Açılımına Tabi, Zaten Sen Gibi Düşünenlerin Kürtler Söz Konusu Oldumu Ağzından Sokmakk Hiç Eksik Olmuyor.. Şöyle Bir Düşün, Bu  Kadar Fevri Davranmasaydık Yine Olaylar Böyle Olacakmıydı. Diye.

Adam Gibi Diye İthaf Ettiklerin Ya Bitecek Ya Bitecek Diye Türkiyeyi Bitirmedimi, Tansuyu Ve Benzerlerini Söylüyorum, Türkiye 2000 Yılında Uçurumun Kıyısından Döndümü Dönmedimi, Samimi Yanıtlamanı İstiyorum Ama..?

Bırakın Kürtsüz Bir Dünya Kurma Hayallerini, Kürtler İle Bir Arada Yaşamaya Ama Adam Gibi Yaşamaya Kendinizi Alıştırmanızı Şiddetle Öneriyorum, Aksi Hali Gereksiz Yere Bir Sürü Can Yanacak... Hali Hazırda Yanan Canların Bu Dediğim Durum Karşısında Devede Kulak Durumuna Düşeceğinide Sanırım Tahmin Edersin.

Hali Hazırda Türkiyenin Bölündüğü Yok Ama Evet Bir Bölünmeye Doğru Gidiyor, Ben Endişe İle Olacakları Takip Ediyorum... Anlamadığım Geçmişten Gelen Bir Kürt Düşmanlığı Var, Araplar Gibi Satmadıkda Caymadıkda, Neden Kürtler İle Bir Türlü Anlaşamadı Türkiyede Belli Bir Zümre.

Hayinler Çıktı Aramızda Aynısı Türklerde de Yaşandı, Türklerden de Bolca Hayin Çıktı... Peki Neden Genel Anlamda Bir Kürt Düşmanlığı Ana VatanSeverlik Temeli Haline Getirildi... Vatanını Seven Kürtten Nefret Eder Boyutuna Çılgınlığına Kadar Çıta Yükseltilmişti...

Ya haci; iyisin, hossun ama kusura bakma biraz bossun. Sadece duydugun ilk seye inaniyorsun ve arastirmadan onu savunmaya kalkiyorsun.

Hirsiz general dedigin kepazelik ayri muhabbet.

Adamin, evinin adresi 16/9 dairede oturuyor. Mk tayyibin savcisi iddianemeye 169 dairede oturuyor diye yaziyor.

Edit:

Senin kurt sorunu dedigin seyi ben sorun olarak bile gormuyorum. AMA adam gibi birinin basta olmasi lazim. Yoksa bu amerika kopekleri ile bu is gitmez.

Turkiye'de kurtlere asimilasyon yapilmalimi? Evet, kurtlere asimilasyon yapilmali ve hatta gec bile kalinmis. Taaaaaaki bunlar kendi dillerini, irklarini, gelenek ve goreklerini unutuncaya kadar. kurtce konusmayi cok isteyen sinir kapisi orada siktir olur irak'in kuzeyine istedigi kadar kurtce konusur, Honik olur geri gelir. Orn: amerika yerlileri.

Tansu olayina hic girmiyorum. O sillik hakkinda yorum yazmayi bile zaman kaybi olarak goruyorum.

Neden anlasamadi?

Cunku kurtlerde anlasma diye bir bolge beyinlerinde yoktur. kurtlerin kafasi her zaman hainlige, pustluga, uckagitciliga, sahtekarliga vs vs islere calisir.

Adam(!)in 6000 metre arazisi var, halen kacak elektrik kullanir. altinda Mercedes E320 var, gider bir torba komur dilenir. Alamayincada "Vay boyle devletin amk, bize bir torba komur bile vermedi".

Kurtlerin karni toktur ama gozleri actir. Bir kurdun 3 dag dolusu altini olsa, 4. yu ister ve halen ortalikta fakir edebiyati yapar.

Soylediklerim zoruna gidecek biliyorum kusura bakma bunlar benim fikirlerim.

sniperscope tarafından 29/Kas/12 12:12 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

insan kasıt arıyor bunca yıldır kemiğe dayandı denen bıçak çoktan yürekleri parçaladı ki çoğumuz duygusuz umarsız olup çıktık. Galiba bir kaç can birkaç yitik hayat buna dur diyebileceklerin umrunda değil ya da kendilerince daha büyük hesaplar peşindeler. Lanet olsun her birimiz askere giderken vatan borcu diye gideriz ama vatan...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Ya haci; iyisin, hossun ama kusura bakma biraz bossun. Sadece duydugun ilk seye inaniyorsun ve arastirmadan onu savunmaya kalkiyorsun.

Hirsiz general dedigin kepazelik ayri muhabbet.

Adamin, evinin adresi 16/9 dairede oturuyor. Mk tayyibin savcisi iddianemeye 169 dairede oturuyor diye yaziyor.

Ama Hocam Seninle Tartışmayı Sevmem, Boş Olmakmı Yani, Düşüncelerini Sordum Yanıt Vermemişsin.. Yapmayın Etmeyin. Kürtler Sandığınız Gibi Yada Size Anlatıldığı Gibi Kötü Ve Pis Kimseler Değillerdir... 

Sadece Arkadaş Olun... Onları Biraz Anlamaya Çalışın Bakın Göreceksinizki Aslında Hepside Şeker Gibiler... Aynı Sizler Gibi.

Ben Kenan Evrenden Bahsediyorum....   Mevcut Generaller Ordu Malı Silahları Çalıyordu Sanırım... Netleşmemiş Suçlamalar Hakkında Yorum Yapmam Etik Olmaz....

ShockMan tarafından 29/Kas/12 12:09 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yukarida mesajimi editledim, bir daha okurmusun lutfen.

Valla ben bugune kadar, seker gibi bir kurt daha gormedim. Kendim dahil.

Kimsenin kimseye bir yaptigi yok. Herkes kendi ettigini cekiyor.

Yil 1980 ler.

Turkce'de kürt un karsiligi; dogru, mert, yardimsever, misafirperver, emin, sadik.... gibi bir dunya iyi meziyet belirten ifadeler.

Yil 2000 ler

Turkce'de kürt un karsiligi; hain, terorist, acgozlu, kacak elektrik, mafya, eroin, kumar, pezevenklik ... gibi butun pislik sifatlar.

Sence bu sifatlar durup durukenmi degisti?

sniperscope tarafından 29/Kas/12 12:17 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 5240 Toplam Mesaj: 44