Farkindamiyiz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Bu ülkenin başına adam gibi adam gelmedikçe maalesef bu haberleri daha çok duyacağız. 

Biz ne yapabiliriz shokman hacım biliyormusun? 1 türk dünyaya bedel sözünü alayına hatırlatabiliriz!

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı

Bu ülkenin başına adam gibi adam gelmedikçe maalesef bu haberleri daha çok duyacağız. 

Biz ne yapabiliriz shokman hacım biliyormusun? 1 türk dünyaya bedel sözünü alayına hatırlatabiliriz!

İyide Ben İster Bir Türk İsterde Bir Kürt Olarak Dünyaya Bedel Olmak İstemiyorumki. :)

Ben Sade Bir Yaşam Yaşayıp Çocuklarımı Evlendirip Ölüp Gitmek İstiyorum. Siyasi Düşünce Savı Güdenler Yüzünden Dünya Binlerce Yıldır Kan Ağlıyor. Ne Zaman Duracak İnsanlar Arası Üstünlük Savaşları Bilmiyorum.  Türkiye Korkarım Bu Günlerinide Arayacak Bu Gidişle. 

Elimizden Bir Şey Gelmez Malesef... Taşları Elinde Tutanlar Buna Karar Verecekler.. Biz Piyonlarda Uygulayacağız.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hydr
    hydr's avatar
    Erkek

insanlar arasındaki her savaş iç savaştır çünkü hepimiz kardeşiz...

herneyse....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

Pkk masum insanları değilde lüks lokantaları,en güzel villaları,devasa iş merkezlerini bombalamadıkça terör bitmez.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Kutengri bunu yazdı

Pkk masum insanları değilde lüks lokantaları,en güzel villaları,devasa iş merkezlerini bombalamadıkça terör bitmez.

Onu Bildiklerinden Karışmıyorlar Zaten.. Poposu Nazikler Taşları Ellerinde Tutanlardır.. Taşları Elinde Tutanların Canına Malına Gelirse Belki O Zaman Bu Cana Kıyımlar Biter.. Bu İnsanların Birbirine Çarpıştırılması Biter.

Gayet Güzel Bir Söylem. Tebrikler.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Bizde boyle bir kemik olduktan sonra..

Degil bicak Motorlu testere bile dayansa bize bi bok olmaz.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Hacilar

Ben yurt disinda yasiyorum ...

Turkiyenin icinde ne oluyor bilmiyorum ama hergun haberlerde 4 sehit 5 sehit diye soyluyor icim ciz ediyor.

Asil ilgimi cekende sudur burada. Olen kisilerin hemen hemen hicbiri zengin cocugu degil. Neden mi ? Cunku teroristlerin olmadigi yerlere tayin ediliyorlar (parmak davasi).

Eee peki noluyor olan yine sesini cikaramayan zavalli fakir halka oluyor. Bu insanlara dunyanin belkide en buyuk acisini evlat acisini tattiriyorlar. Uzuluyorum, cnm sikiliyor amk ibnelerini kesecegim geliyor. Ne istiyorlar yaw.... Ama cikip biri istediklerini veremiyor bunlara anlasinlar.

Arkadas, ulkenin basinda ben olsaydim acik soyluyorum, idam ederdim hepsini. Neymis AB ye girecekmisiz. Anasini AB gibi. Girmiyelim... Sallandirip hepsini kursuna dizeyimde bak g.tleri sikiyor mu bir daha terorist olmaya...

Egitimsizlikten oluyo diyorlar bunlar. Hah.... O zmn her ilkokul bitiren teroroist mi oluyor.. amk... Bir yandan olenlere uzuluyorum bir yandan da sinir kalkiyor kufur etmekten baska bisey gelmiyor elimden...

Milletin gozu onunde sallandiracan hepsini bak bakalim cikiyorlarmi ibneler daga... Serefsiz kopekler ne istiyorlar masum halktan... Gitsinler g.tleri yiyosa pasalari beyleri oldursunler amk... Tavugu bende keserim kolayca kuzuyuda... Sikiysa gitsinler aslan kiligina burunmus tavuklari kessinler...

Ama tabi devlet saliyor 1-2 sene sonra hemde besleyip daha guclendirerek. Baslamisim boyle adalete...

SU resimdeki cocugun kaybettigi gercek babaligi hangi para karsilar soyleyin hangi parayla babalik duygusu satin alinir....

Neyse devam etmeyeyim 28 senemde ogrendigim butun kufurleri sayacam ibnelere...

dhmm tarafından 29/Kas/12 10:20 tarihinde düzenlenmiştir

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

bir milletin şehit vermeye alışmasından daha acı birşey yoktur.

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Büyük ortadoğu projesi, büyük ortadoğu ve Türkiye oyunu...

Kürtler adam olacak, ülke kuracak, ortadoğuda israille birlikte amerikanın oyuncağı olacak, amerika da ortadoğunun bütün petrol, doğalgaz vs yeraltı kaynaklarını sörürecek ve yoluna devam edecek. Herşey amerika için. pkk denilen terör örgütü te hala yok özgürlük, yok onur monur diye diye salak kürt halkını uyutmaya devam edecek. Düzeni kuran büyük amca da göbeğini kaşıya kaşıya olanları bıyık altından gülerek izlemeye devam edecek. Bizler de şehit heberlerini almaya ve gül yüzlü yetim kalmış çocukların resimlerine bakmaya devam edicez.

Artık uyanması gereken bi halk var ortada ve o halk kürt halkı değil...

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    kazasker1 bunu yazdı

Büyük ortadoğu projesi, büyük ortadoğu ve Türkiye oyunu...

Kürtler adam olacak, ülke kuracak, ortadoğuda israille birlikte amerikanın oyuncağı olacak, amerika da ortadoğunun bütün petrol, doğalgaz vs yeraltı kaynaklarını sörürecek ve yoluna devam edecek. Herşey amerika için. pkk denilen terör örgütü te hala yok özgürlük, yok onur monur diye diye salak kürt halkını uyutmaya devam edecek. Düzeni kuran büyük amca da göbeğini kaşıya kaşıya olanları bıyık altından gülerek izlemeye devam edecek. Bizler de şehit heberlerini almaya ve gül yüzlü yetim kalmış çocukların resimlerine bakmaya devam edicez.

Artık uyanması gereken bi halk var ortada ve o halk kürt halkı değil...

Eee Ağzını Yamılttın Yamılttın Kürtlere Bok Kondurdun Kondurdun Ne Kazandın... Seninkiler İle İlgili Olanlara Gül Yüzlü Dedin.. Elbetteki Gül Yüzlüler Gül Yüzlülerde Bu Ayrımcılığı Ederek, Bu Millettin Damarları Üzerinde Nasıl Bir Tahribat Yaptığının Neden Farkına Varmıyorsun.

Sen Adeta Kehanette Bulunmuşsun.. Anlaşılan Bölünmeyi İstiyor Sen Gibi Düşünenler. Bilemeycem Bu Tür Fevri Yazım Ve Söylemlerin Milliyetçi Söylemler Olmadığını Net Olarak Vurguluyorum.. Mevcut Milliyetçi Fikirlerinizi Yoklamanızda Fayda Var.. Şapkanızı Önünüze Koyup İyice Düşünün.

Şimdi Bana Kürtler Böyle Kürtler Şöyle Diyeceksin Biliyorum... Öncelik Bireydir.. Birey Kendini Düzeltsin Her Şey Düzelecek. Kolay Olan Bozgunculuktur.  Kolay Olanı Seçme!

ShockMan tarafından 29/Kas/12 10:41 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 5238 Toplam Mesaj: 44