Fazla Yolcu Alanı Şikayet Etmek
-
Bugün 15 kişilik dolmuşa 25 kişi bindi.
Kimsenin sesi çıkmıyor çıksada ne yapacaksın adamla kavga mı edeceksin. Hadi ettin birdaha dolmuş milleti seni rahat bırakır mı teşkilatlar zaten.
Çok disiplinsiz korkusuz bir millet olmamızdan dolayı buna göz yumuyoruz.
Açıkca canı tehlike altına sokan bu durum karşısında oturduğumuz yerden polisi arayamayız.
Acaba polise mesaj atabiliyor muyuz ?
Poliste kimliğimizi açığa vermeden dolmuşu durdurup cezayı kesemez mi ?
-
Abi yaptığı elbette yanlış ama ben adanada yaşıyorum geçen hastaneden geliyorum. Dolmuşcu beklemeym diye aldı 200 300 metre gittik trafik durdu bastı cezayı herşey yerli yerinde değilmi peki
Bu devletin trafik polisi neden dolmuşa ceza yazıyorda üst üstte balık iskivi gibi iskiv yapan belediye otobüslerine ceza yazmıyor anlamakta zorluk çekiyorum. O insanların canları o kadar mı ucuz kardeşim ya
-
ben de buna tutuluyorum ya binmeyin kardesim o zaman dolmusa adam kolunuzdan tutup mu bindiriyor sanki
-
KrioS bunu yazdı
Abi yaptığı elbette yanlış ama ben adanada yaşıyorum geçen hastaneden geliyorum. Dolmuşcu beklemeym diye aldı 200 300 metre gittik trafik durdu bastı cezayı herşey yerli yerinde değilmi peki
Bu devletin trafik polisi neden dolmuşa ceza yazıyorda üst üstte balık iskivi gibi iskiv yapan belediye otobüslerine ceza yazmıyor anlamakta zorluk çekiyorum. O insanların canları o kadar mı ucuz kardeşim ya
Kesin bilmemekle birlikte belediye otobüslerinde düşük bir hız limiti olduğu için izin veriliyor diye düşünüyorum.
edit//
KULE ben oturuyordum zaten.
zeybekustasi tarafından 14/Eyl/13 21:47 tarihinde düzenlenmiştir -
edit/
zeybekustasi tarafından 14/Eyl/13 21:46 tarihinde düzenlenmiştir -
iste sen oturuyorsun da siktir et digerlerini onlarin malligi abi binmesinler bu kadar basit. Ben de istanbulda halk otobusu soforlugu yapiyorum adam dolu arabaya biniyor bir durak sonra diyoki niye aliyorsun bu kadar ee pezevenk ben mi sana bin dedim sanki.
-
KaRaKuLe bunu yazdı
iste sen oturuyorsun da siktir et digerlerini onlarin malligi abi binmesinler bu kadar basit. Ben de istanbulda halk otobusu soforlugu yapiyorum adam dolu arabaya biniyor bir durak sonra diyoki niye aliyorsun bu kadar ee pezevenk ben mi sana bin dedim sanki.
Sana muhalif mürit madalyası istiyom ya la :D
Onlar binince ben sıkışıyorum havasız kalıyorum arkadaş. Yasak yasaktır binmesin almasın olayı değil ki karşim.
-
zeybekustasi bunu yazdıKrioS bunu yazdı
Kesin bilmemekle birlikte belediye otobüslerinde düşük bir hız limiti olduğu için izin veriliyor diye düşünüyorum.
edit//
KULE ben oturuyordum zaten.
polisin veya jandarmanın bunu görmezden gelmesinin tek nedeni belediyenin kolluk kuvvetlerine tanımış oldugu ücretsiz biniş hakkıdır.
Şikayetini valilik makamına et. valilik kaymakamlıga gönderir kaymakımlık gereriğini yapması için kolluk kuvvetlerine verir. Fazla yolcu almasının elbette cezası vardır yerinede getirilir.
-
KaRaKuLe bunu yazdı
ben de buna tutuluyorum ya binmeyin kardesim o zaman dolmusa adam kolunuzdan tutup mu bindiriyor sanki
Avrupa ülkelerine uğramış disiplini ve sistemi görmüş birinin bunu demesi, hiç olmamış murid hiç .Elbetteki insanlar toplu taşıma araçlarına binecek nedemek binmesin.Yolcular binmesin değil o şoför kendini düzeltsin olacaktı.Ben muridin yerinde olsam adamın gözünün içine baka baka şikayet ederdim, önce bir içeriyi fotoğraflardım sonra şoförün fotoğrafını çeker kanıtlarımı suunardım.
-
KaRaKuLe bunu yazdı
su yorumu nicki görmeden okusaydım; okumamıs, cahil, bilgisiz bir insan yazmıstır derdim, he sen yine de aklıma gelirdin cünkü yerli yersiz muhalefet olusların var böyle.
yapma karakule. türkiye'nin kanayan yaralarından birisi malesef bu olay.
ondan sonra fordcu mu ararsın, yanına erkek oturtmayan mı..
-
Bide şöyle düşün sabahın erken saatleri herkes işe yetişmeye çalışıyor. Sen de dolmuş bekliyorsun ayakta 5 yolcu ile senin onunden transit geçen ve seni almayıp işe geç kalmana sebep olan dolmuşa küfür etmezmisin. Adam o sıkışıklığa rağmen biniyorsa demekki binmesi lazım o sıkışıklığa rağmen inmeyen adam içinde durum aynı. Böyle bir durumda sövmek için tek sebep olabilir az benzin harcamak için az sefer atıyorlarsa.