Fazla Yolcu Alanı Şikayet Etmek
-
KaRaKuLe bunu yazdıitfaiyeci bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
ben de buna tutuluyorum ya binmeyin kardesim o zaman dolmusa adam kolunuzdan tutup mu bindiriyor sanki
ilk duraktan binmiş belki.
ilk durakta binen oturur zaten itfaiyeci saçmalama
istanbul anadolu yakası hattı söylemem :D
konuyu açan arkadaş ilk durakta binmiş belki diyorum. hattı söylesene :D
-
Trafik polisine şikayet işini çözer. Dolmuş hattı ile plaka da ver. Olay tamam. Artık gözünün yaşına bakmıyorlar.
-
opusdei bunu yazdı
Trafik polisine şikayet işini çözer. Dolmuş hattı ile plaka da ver. Olay tamam. Artık gözünün yaşına bakmıyorlar.
Dolmuş boşaldıktan sonra nasıl ispatlayacağız hocam ?
Dolmuş içinde aranmaz...
-
zeybekustasi bunu yazdıopusdei bunu yazdı
Dolmuş boşaldıktan sonra nasıl ispatlayacağız hocam ?
Dolmuş içinde aranmaz...
Genellikle yoğun olduğu saatleri belirteceksin.
Örneğin sabah saat 08:00-10:00 arası veya akşam 17:00 18:00 arası gibi..
Dolmuş hattı ve yönünü de belirt. ( Taksim-Bakırköy dolmuş hattı, Taksim=>Unkapanı yönü gibi)
Böyle şikayetlerde trafik polisleri yol kenarında çevirme yaparken o dolmuş hattındaki dolmuşları da dolu görürse çevirir. Suçüstü olmadan bişe olmz...
-
la şoför geçen dolmuşta koridoru üçleyelim dedi şok oldum :)))
-
acelem varsa dolu minibuse binerim, taksiden hizli gidiyo amk. makas atan minibus gordum umraniye/uskudar hattinda
-
KrioS bunu yazdı
Abi yaptığı elbette yanlış ama ben adanada yaşıyorum geçen hastaneden geliyorum. Dolmuşcu beklemeym diye aldı 200 300 metre gittik trafik durdu bastı cezayı herşey yerli yerinde değilmi peki
Bu devletin trafik polisi neden dolmuşa ceza yazıyorda üst üstte balık iskivi gibi iskiv yapan belediye otobüslerine ceza yazmıyor anlamakta zorluk çekiyorum. O insanların canları o kadar mı ucuz kardeşim ya
aynen hocam canlar yav şerefsizler doldurdukça dolduruyor belediye otobüsleri doldurdukça dolduruyor polisin öyle bi durumda ayaktaki yolcuları indirip sayması lazım otobüste yazıyor zaten şu kadar kişi ayakta diye fln fln 1 kişi bile fazla çıktımı yaz baba cezayı ne bu ya
seagate189 tarafından 15/Eyl/13 00:35 tarihinde düzenlenmiştir -
Ben bu konuda Karakule hocama katılıyorum;
Sonuçta ayaktaki yolcuyu şöför silah zoruyla bindirmiyor,şöför bindirmese olay çıkar. Binbir çeşit insan var adamı indireyim dese bu yüzden bir çok kavga çıkacak hatta ve hatta cinayetler bile işlenir bu ülkede. İstanbul trafiği zaten berbat bir de üstüne saçma sapan bir sürü insanla uğraşıyor bu adamlar, bence her şey bu kadar basit değil.
Ayrıca herkes bir dolmuşta mutlaka ayakta gitmiş o istifin üstüne istif olmuştur,o zaman kimi niye eleştiriyosunuz ki? Burda bence eleştirilmesi gereken ceza kesilmesi ve şikayet edilmesi gereken vatandaştır.
-
itfaiyeci bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdıitfaiyeci bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
ben de buna tutuluyorum ya binmeyin kardesim o zaman dolmusa adam kolunuzdan tutup mu bindiriyor sanki
ilk duraktan binmiş belki.
ilk durakta binen oturur zaten itfaiyeci saçmalama
istanbul anadolu yakası hattı söylemem :D
konuyu açan arkadaş ilk durakta binmiş belki diyorum. hattı söylesene :D
vayy sen ne ara geldin hacı istanbula. hangi hat özel sana* binmek için karşıdan geleyim :)
edit: * senin kullandığın otobüse
joe_black tarafından 15/Eyl/13 01:38 tarihinde düzenlenmiştir -
yunusdogan bunu yazdı
normalde ayakta yolcu almaları yasak.
Heralde tek doğru yorumu hocam yazmış da kimse okumamış bile.
Dolmuşların ve minibüslerin ayakta yolcu alması yasak. 1 kişi bile alamazlar, kanuna göre tabi. :)
14+1 kişi, yani oturan sayısı kadar yolcu alabilir. E durum böyle olunca, gidip şikayetini "Şu plakalı minibüs şoförü, ayakta çok fazla insan alıyor." diye bi suçlamada bulunamazsın, siktir git derler adama.
Otobüslerin belli bi hız sınırına sahip olduğunu sanmıyorum çünkü iki durak arasında yol boşsa gidebildikleri en hızlı şekilde gidiyo hepsi. O yüzden her yerde "güvenli, hızlı, konforlu" yazıyo. Hassiktir git demek istiyosun, diyemiyosun. :D
Minibüslerin, ayakta yolcu alma olayı da tamamen günlük kesilen cezaya bağlı para girişi için. :) 180 kağıt gömüyolar bi minibüse. Matematiği siz yapın işte amg