Fazla Yolcu Alanı Şikayet Etmek
-
KaRaKuLe bunu yazdı
iste sen oturuyorsun da siktir et digerlerini onlarin malligi abi binmesinler bu kadar basit. Ben de istanbulda halk otobusu soforlugu yapiyorum adam dolu arabaya biniyor bir durak sonra diyoki niye aliyorsun bu kadar ee pezevenk ben mi sana bin dedim sanki.
fazla otobüs seferi koyun 5 dk bir kalkıyorsa yoğun saatler dk dakikada bir kaldırında millet sıkış tepiş binmesin işine gücüne gidiyor belediye bir hizmet veriyorsa vatandaşın sırtından ekmek yiyorsa hizmeti verecek bok gibib parar topluyor o otobüsler özel sektöre bağlı olsa tamam dersin binme dolmuşlara hak arayamassın özeldir vs istersen binme dersin ama belediyenin himayesinde hesaplar iettden soruluyorsa hizmeti verecek
adam işine gücüne yetişecek ona binmeyip arkadan gelen otobüsü beklese oda dolu ne yapacak tama dolu olur ama doluluğunda bir sınırı var adamlar kapıdan taşıyorsa artık almayacaksın yani...
dolnuşlarar gelince sadece şoförler federasyonumu ne var oraya şikayet edebiliyorsun bildiğim kadarıyla -
Yolcu taşımacılığının çözümü metrodur.
Her yere döşe bakıyım köstebek yuvası gibi bakalım oluyo mu bi daha
Tabi metro sisteminden kastım londra, paris, tokyo, frankfurt
Florenzi tarafından 15/Eyl/13 13:08 tarihinde düzenlenmiştir -
KaRaKuLe bunu yazdı
ben de buna tutuluyorum ya binmeyin kardesim o zaman dolmusa adam kolunuzdan tutup mu bindiriyor sanki
yuh sen birde yükseklisans yapıyorsun üzüldüm bu yorumuna