Fazla Yolcu Alanı Şikayet Etmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

iste sen oturuyorsun da siktir et digerlerini onlarin malligi abi binmesinler bu kadar basit. Ben de istanbulda halk otobusu soforlugu yapiyorum adam dolu arabaya biniyor bir durak sonra diyoki niye aliyorsun bu kadar  ee pezevenk ben mi sana bin dedim sanki. 

fazla otobüs seferi koyun 5 dk bir kalkıyorsa yoğun saatler dk dakikada bir kaldırında millet sıkış tepiş binmesin işine gücüne gidiyor belediye bir hizmet veriyorsa vatandaşın sırtından ekmek yiyorsa hizmeti verecek bok gibib parar topluyor o otobüsler özel sektöre bağlı olsa tamam dersin binme dolmuşlara hak arayamassın özeldir vs istersen binme dersin ama belediyenin himayesinde hesaplar iettden soruluyorsa hizmeti verecek

adam işine gücüne yetişecek ona binmeyip arkadan gelen otobüsü beklese oda dolu ne yapacak tama dolu olur ama doluluğunda bir sınırı var adamlar kapıdan taşıyorsa artık almayacaksın yani...  

dolnuşlarar gelince sadece şoförler federasyonumu ne var oraya şikayet edebiliyorsun bildiğim kadarıyla 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

Yolcu taşımacılığının çözümü metrodur.

Her yere döşe bakıyım köstebek yuvası gibi bakalım oluyo mu bi daha

Tabi metro sisteminden kastım londra, paris, tokyo, frankfurt

Florenzi tarafından 15/Eyl/13 13:08 tarihinde düzenlenmiştir

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

ben de buna tutuluyorum ya binmeyin kardesim o zaman dolmusa adam kolunuzdan tutup mu bindiriyor sanki

yuh sen birde yükseklisans yapıyorsun  üzüldüm bu yorumuna

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 4012 Toplam Mesaj: 34