folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Fenomen Yarismacisi Berk Eratay Uzayli

Fenomen Yarismacisi Berk Eratay Uzayli

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mxsimgr
    mxsimgr's avatar
    Erkek

Berk Eratay i tanimayan yoktur.Insan kiligina giren uzaylilar var dunyada desem inanirmisiniz?Berk Eratay in gozlerinin nasil bir sekil aldigini gormussunuzdur.Bunu normal bir insan yapamaz,iluzyon degildir,lens falan da degildir ,isik oyunu deseniz o da degildir.Dunyada Berk Eratay gibi birsuru kisi var.

Bu konularda bilgisi olan baska kimseler varmi?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    UFO'da olabilir :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    link yokmu :S
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

lucifer olum o siz bilmiyosunuz :B

uzaylılara hakaret etmeyin :B

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    Doğru söylüyor adam. Hatta şu an uzaylı işgali altındayız, hep o küçümsediğiniz, ismini hakaret etmek için kullandığınız tavuklar aslında uzaylı. Biz onları sabahtan akşama kadar toprak deşeleyen, b.k yiyen, yumurtlayan gerzek hayvanlar sanarken onlar dünyanın dört bir yanına yayıldılar. Dünyayı karış karış işgal edecekler. Hepimiz öleceğiz.

while (1<2)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

ah şu film yapımcıları yokmu bilim kurgu gibi gösterirlerya ona yanıyorum bütün bunlar gerçek ayrıca bu fenomen yarışması çok güzel bir fikir bu fikir birde uri geller gibi bir isimle birleşince çok daha farklı oluyor.

uri yarışma sonunda elime dokunun diyor bunu bir deneyin gelecek haftada 4 kişi yoğunlaşıp sandalye veya öyle bişeye oturan birini havaya kaldıracak tabiki bu yine o 4 kişinin değil urinin işi :)  ayrıca bugünkü proğramda güzeldi yanlız yarışmacıların söyleyeceklerini ezberlemeleri bence yanlış :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    olum sizin kafanızmı güzel adamların öle yetenekleri olsa kendilerini peygamber ilan ederler:D:D

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

azrail_baba bunu yazdı:
    -----------------------------
    olum sizin kafanızmı güzel adamların öle yetenekleri olsa kendilerini peygamber ilan ederler:D:D

demekki sende bu özellikler olsa peygamber ilan edeceksin :D ilginç bi bakış açısı :D 

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mxsimgr
    mxsimgr's avatar
    Erkek
    Surekli dalga geciyorsunuz cunku inanmiyorsunuz.Ama sizinde bi sucunuz yok aslinda hepiniz kanit istiyorsunuz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

mxsimgr bunu yazdı:
    Surekli dalga geciyorsunuz cunku inanmiyorsunuz.Ama sizinde bi sucunuz yok aslinda hepiniz kanit istiyorsunuz.

Uzaylı konusunda ciddimiydin :| 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanacasta
    sanacasta's avatar
    Erkek
    sen nerden biliyorsun illizyon olmadığını?

https://twitter.com/ElliotticianRB
Toplam Hit: 18543 Toplam Mesaj: 65