Fenomen Yarismacisi Berk Eratay Uzayli
-
he uzaylının ısı gucu yok star 'da fenomene katılacak. La olm hadi uzaylı var anladık ınsan şekline girip gezenınıde anladıkta şakrabanlık yapanı ayıkamadık. sen ayıktıysan ayktr bızıde bızde cahil kalmayalım.
-
hayal dünyasını nasıl bu kadar geliştiriyosunuz ak?
hatta, berk in bir allen olduğu söyleniyor
hatta woody allen , hatta allen iverson , hatta lily allen
benim uzaylıyla birebir sevişen arkadaşım var diyosan o ayrı
ama bi uzaylının mavi gözü olduğunu sanmıyorum (: -
he uzaylının ısı gucu yok star 'da fenomene katılacak. La olm hadi uzaylı var anladık ınsan şekline girip gezenınıde anladıkta şakrabanlık yapanı ayıkamadık. sen ayıktıysan ayktr bızıde bızde cahil kalmayalım.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bunlar dost uzaylı, bizleri eylendirmeye çalışıyor, hatta bak şimdi bunlar böyle şeylerle bizi oyalıyorlar diğer arkadaşlarıda sessizce dünyayı ele geçirecekler, bizleride robotlaştırıp hizmet ettircekler kendilerine...
-
Muhabbet kendini geliştirmeye bağlı diye düşünüyorum. Gerçekten uzaylı olsa kendini böyle davranarak deşifre edeceğini hiç zannetmiyorum.
-
Canlıları; Bu Dünyalı - Bu Uzaylı Diyerekten Ayrım Yapmaya Utanmıyormusunuz...?
Resmen Irkçılık Yapıyorsunuz :D
Bende Antepliyim, Hadin Bakalım Ne Olucak :D
-
bende diyodum bu tikkyler nasıl dünyalı :D
evet evet şimdi anlıyorum onlarda uzaylı :D
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------bende diyodum bu tikkyler nasıl dünyalı :D
-----------------------------
Bunun olabilitesi yüksek :)Ama anlamadığım notka,böylesine gelişmemiş bir ırk dünyamıza gelmeyi nasıl başardı? :D
-
HolySeclorum bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
Bunun olabilitesi yüksek :)Ama anlamadığım notka,böylesine gelişmemiş bir ırk dünyamıza gelmeyi nasıl başardı? :D
-----------------------------Ehheh Koptum İşte bu konudaki en güzel Yorum. :)
-
HolySeclorum bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
uzaylılar tikkylerden kurtulmak için onları buraya göndermiş olabilirler.tamam tikkyler uzaylıdır da, yok hitler gaipten geldi yok napolyon marstan geldi vs vs insanlar akıllarının ermediği herşeye olağanüstü bir hava katmaya uğraşıyorlar. o adamlar normal, burda uzaylı olan sizsiniz, aşmış insanları anlayamıyorsunuz..
-
http://www.youtube.com/watch?v=nRxW5yQr5oI
yaws bu uzaylının yaptıgı gösterideki fon muziği nerden bulabiliriz arkadaslar :|
Uzaylılar BİZİ Korusun (F)
(F)