folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Fenomen Yarismacisi Berk Eratay Uzayli

Fenomen Yarismacisi Berk Eratay Uzayli

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    olabilr bu arada uzaylı muhabbetleri için bir kitabın linkini koyuyorum mutlaka okuyun http://www.ideefixe.com/Kitap/tanim.asp?sid=MOI5KAG0KA7ALMFIB9B1

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

Chaoser bunu yazdı:
    -----------------------------
    olabilr bu arada uzaylı muhabbetleri için bir kitabın linkini koyuyorum mutlaka okuyun http://www.ideefixe.com/Kitap/tanim.asp?sid=MOI5KAG0KA7ALMFIB9B1
    hacı ben sana daha baba bir kitap önereyim hemen :D

http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=4797&sa=39339026 

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    Berk Eratay uzaylı öylemi lan adamı 3 yıldır tanırım uzaylı oldugunu sanmıyorum ama iyi içer o ayrı :)

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    HoRbY bunu yazdı:
    Dünya dışı varlıklar yoktur vardır yoktur vardır yoktur vardır yoktur vardır yoktur cizik plak gibi tekrarlarsınız daha çokkkkkkkkkk :) Ama vardır... yoktur yoktur... vardırrrr :) yoktur... :D
    hah al işte korktuğum başıma geldi horby sıyırdı :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

sandman bunu yazdı:
    Berk Eratay uzaylı öylemi lan adamı 3 yıldır tanırım uzaylı oldugunu sanmıyorum ama iyi içer o ayrı :)
    nie uzaylılar içemezmi :D Türk rakısını seviyorlar diye duydum :)))

şaka bir yana adam uzaylı olsa bizle işine ? :D

berk eratay gibi bir sürü yurdum insanı var hepsine uzaylı dersek ayvayı yeriz :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek
    mantıksal olarak hepimiz uzayliyiz. sorun bi uzayliya memleket nere hemşerim dediğin zaman zigonluyum derse ordan adam çıkarmi çıkmazmi diye düşünürken devreleri yakmaman:P a.q bağliyamadim cümleyi kafam karişik bu ara:)

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PosthuM
    PosthuM's avatar
    Erkek
    nihat doganda uzaylı..

Vie
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    siganfu bunu yazdı:
    mantıksal olarak hepimiz uzayliyiz. sorun bi uzayliya memleket nere hemşerim dediğin zaman zigonluyum derse ordan adam çıkarmi çıkmazmi diye düşünürken devreleri yakmaman:P a.q bağliyamadim cümleyi kafam karişik bu ara:)
    :) kafa iyimi hocam ?  dediğin gibi gaaktik gen kitabında uzaydan geldiğimizi söylüyor çokda güzel mantıklı açıklamaları var :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

PosthuM bunu yazdı:
    nihat doganda uzaylı..

Mustafa Topaloğlu'nu yazmamıza gerek yok sanırım :) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

Aslında kendisi uzaylı degil uzak doguda gizli bir tapınakta yetiştirilmiş bir budist rahibidir bunlar vucutlarındaki tüm kasları ve pigmentleri yönetebilirler işte kanıtı :)

http://reflexionparty.deviantart.com/art/RCP-11-30227183 gördünüz mü

şimdi biri buna inanmasın sakın kostüm partisinde çekilmiş bir resim bu :d 

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
Toplam Hit: 18546 Toplam Mesaj: 65