Fethullahçılar Ve Polislik Sınavı
-
WoW bunu yazdı:
-----------------------------
Polisler arasında fethullahçı çokdur ama bu kadar olduğunu bnde bilmiyodum gerçekten çok yazık askeriyeye girerlerse halimiz vahim :S
askeriyeye de girmeye başladılar hacım hatta bi haber okumuştum kuleli de okuyan 2 tane öğrenci ışık evlerine gidiyolar diye gözaltına alınmışlardı. -
bizim arkadaşlarda öyle 1 haftada beyinlerini yıkadılar a.q çocuğun yanında geçende fetullaha o.ç dedim delirdi çıldırdı çocuk qodumun şerefsizleri hep aynı işi yapıyolar çevremde herkes fetoşcu oldu söv söv bi hal oldum
-
yalnizturk bunu yazdı:
bizim arkadaşlarda öyle 1 haftada beyinlerini yıkadılar a.q çocuğun yanında geçende fetullaha o.ç dedim delirdi çıldırdı çocuk qodumun şerefsizleri hep aynı işi yapıyolar çevremde herkes fetoşcu oldu söv söv bi hal oldum
-----------------------------Babasının oğlumuymuş ki fanatiği olmuş ?
-
kedidir o kedi. . .
-
polis olduktan sonrada iş bitmiş sayılmıyor kadroya geldiğinde bu sefer de teşkilat içinde kimler fetullahçı kimler atatürkçü fişliyorlar benim izmirin güzelbahçe ilçesinde atatürkçü polis arkadaşlar vardı tam atatürkçü vatanını milletini seven 8 kişinin tayinini çıkardılar mahkemeye başvuranların hakimleri bile kafaya almışlar açtıkları geri dönme davaları hiçbirini kabul edilmedi atatürkçü polisler boynunu büküp çogu emekli oldu olmayanlara görevde başladılar şapkan yok sakalın uzun eğri oturdu bahanelerden rapor tutup devamlı tırsıtmaya çalışıyorlar araç garajına mescit yaparak devletin arabaları yağmurun güneşin altına çıkardılar mescite gitmeyen polisleri başlarındaki amirler listeye almaya başladı onlarada tayin sırası gelelek bu dinyobazları teşkilatın ağzına belledi feto nun girmediği yer yok tuvalet kağıdının adı bile feto olmuş ne yapacan
-
Fem dershanesine gidiyorum.. lise son sınıftayım.. bizzat bu polislik sınavı sorularının muhabetini idareci olan bir hocamdan öğrendim.. soruları alıyolar.. bir arkdaşmın veliside oğlu polis olsun istiyormuş hocaya söylemiş.. hoca da o iş kolay demiş.. en kötü polis yapıyoruz demiş.. :)
-
kesinlikle var böyle bir şey ben 1 sene fem dershanesine gittim öss hazirliği için neyse sınav oldu falan ben de 250 puan falan almıştım bizim rehberlik hocamız çağirdi beni dedi olum ne düşünüyorsun ne yapacaksın falan diye sordu bende planımı söyledim derken o boşwer sen kesin polislik sınavına gir kesinlikle kazanacaksın diyince bende şaşirdim sordum hoca ya niye bu kadar eminsiniz falan diyince sen gir gerisine karişma dedi bende düşünücem diyip cıktım.
yani polislikte % 100 oldugunu söyleyebilirim ama subaylık için askeri için gözlerimle görmedim ama büyük ihtimal ondada vardir..
-
antivirus bunu yazdı:
kesinlikle var böyle bir şey ben 1 sene fem dershanesine gittim öss hazirliği için neyse sınav oldu falan ben de 250 puan falan almıştım bizim rehberlik hocamız çağirdi beni dedi olum ne düşünüyorsun ne yapacaksın falan diye sordu bende planımı söyledim derken o boşwer sen kesin polislik sınavına gir kesinlikle kazanacaksın diyince bende şaşirdim sordum hoca ya niye bu kadar eminsiniz falan diyince sen gir gerisine karişma dedi bende düşünücem diyip cıktım.
yani polislikte % 100 oldugunu söyleyebilirim ama subaylık için askeri için gözlerimle görmedim ama büyük ihtimal ondada vardir..
var hocam var ben 10 senden fazla içlerindeyim... subaylıktır diğerleridir hepsinde var gizli bir teşkilatlanma bu.. polisler arasında olduğu kanıtlandı yarın haberlerde şok şok şok subay sınavlarında nur cemaati teşkilatlanması ve bnun sonucu soruların çalınması diye birşey çıkarsa kimse şaşırmasın heryerde bir tane elleri kolları var.. -
Maalesef maddi durumu iyi olmayan gençlerimizi bazı imkanları kullanarak kandırıp kullanıyorlar.
-
Kardeşim madem o zaman bu kadar laf edeceğinize çalışın.Onlar çalışarak biryerlere geliyorlar boş adam değiller.Ben abi görmedimki lise mezunu.Yaklaşık 1.5 milyon genç abi denilen nesil var hatta daha fazladır.Bir o kadarıda devlette var.O zaman napıcaksın aklını başına alıp çalışacaksın başka yoluuuu yordamııı yoookk.Gayet çalışkanlar dnlerinide yaşıyorlar kitabınıda okuyorlar.Bir tek Fettullah Gülene saygı duydukları için bu insanlara hakaret edemezsiniaz ayptır.Ateistlere yüklenin bakalım nasıl çıngar çıkarıyolar.