folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Fethullahçılar Ve Polislik Sınavı

Fethullahçılar Ve Polislik Sınavı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    feel_me
    feel_me's avatar
    Erkek

WoW bunu yazdı:
    -----------------------------

Polisler arasında fethullahçı çokdur ama bu kadar olduğunu bnde bilmiyodum gerçekten çok yazık askeriyeye girerlerse halimiz vahim :S

askeriyeye de girmeye başladılar hacım hatta bi haber okumuştum kuleli de okuyan 2 tane  öğrenci ışık evlerine gidiyolar diye gözaltına alınmışlardı.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

bizim arkadaşlarda öyle 1 haftada beyinlerini yıkadılar a.q çocuğun yanında geçende fetullaha o.ç dedim delirdi çıldırdı çocuk qodumun şerefsizleri hep aynı işi yapıyolar çevremde herkes fetoşcu oldu söv söv bi hal oldum

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yalnizturk bunu yazdı:

bizim arkadaşlarda öyle 1 haftada beyinlerini yıkadılar a.q çocuğun yanında geçende fetullaha o.ç dedim delirdi çıldırdı çocuk qodumun şerefsizleri hep aynı işi yapıyolar çevremde herkes fetoşcu oldu söv söv bi hal oldum

Babasının oğlumuymuş ki fanatiği olmuş ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stringcompare
    stringcompare's avatar
    Erkek

kedidir o kedi. . .

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

polis olduktan sonrada iş bitmiş sayılmıyor kadroya geldiğinde bu sefer de teşkilat içinde kimler fetullahçı kimler atatürkçü fişliyorlar benim izmirin güzelbahçe ilçesinde atatürkçü polis  arkadaşlar vardı tam atatürkçü vatanını milletini seven 8 kişinin tayinini çıkardılar mahkemeye başvuranların hakimleri bile kafaya almışlar açtıkları geri dönme davaları hiçbirini kabul edilmedi atatürkçü polisler boynunu büküp çogu emekli oldu olmayanlara görevde başladılar şapkan yok sakalın uzun eğri oturdu bahanelerden rapor tutup devamlı tırsıtmaya çalışıyorlar araç garajına mescit yaparak devletin arabaları yağmurun güneşin altına çıkardılar mescite gitmeyen polisleri başlarındaki amirler listeye almaya başladı onlarada tayin sırası gelelek bu dinyobazları teşkilatın ağzına belledi feto nun girmediği yer yok tuvalet kağıdının adı bile feto olmuş ne yapacan

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Fem dershanesine gidiyorum.. lise son sınıftayım.. bizzat bu polislik sınavı sorularının muhabetini idareci olan bir hocamdan öğrendim.. soruları alıyolar.. bir arkdaşmın veliside oğlu polis olsun istiyormuş hocaya söylemiş.. hoca da o iş kolay demiş.. en kötü polis yapıyoruz demiş.. :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

kesinlikle var böyle bir şey ben 1 sene fem dershanesine gittim öss hazirliği için  neyse sınav oldu falan ben   de 250  puan falan almıştım  bizim rehberlik hocamız  çağirdi beni dedi olum  ne düşünüyorsun ne yapacaksın falan diye sordu bende  planımı söyledim  derken  o  boşwer  sen kesin    polislik sınavına gir   kesinlikle kazanacaksın diyince bende şaşirdim  sordum   hoca ya  niye bu kadar eminsiniz falan diyince  sen gir  gerisine karişma dedi bende düşünücem diyip cıktım.

yani  polislikte  % 100  oldugunu söyleyebilirim ama  subaylık için askeri için  gözlerimle görmedim ama  büyük ihtimal ondada  vardir..

Nev-i Şahsına Münhasır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

antivirus bunu yazdı:

kesinlikle var böyle bir şey ben 1 sene fem dershanesine gittim öss hazirliği için  neyse sınav oldu falan ben   de 250  puan falan almıştım  bizim rehberlik hocamız  çağirdi beni dedi olum  ne düşünüyorsun ne yapacaksın falan diye sordu bende  planımı söyledim  derken  o  boşwer  sen kesin    polislik sınavına gir   kesinlikle kazanacaksın diyince bende şaşirdim  sordum   hoca ya  niye bu kadar eminsiniz falan diyince  sen gir  gerisine karişma dedi bende düşünücem diyip cıktım.

yani  polislikte  % 100  oldugunu söyleyebilirim ama  subaylık için askeri için  gözlerimle görmedim ama  büyük ihtimal ondada  vardir..

var hocam var ben 10 senden fazla içlerindeyim... subaylıktır diğerleridir hepsinde var gizli bir teşkilatlanma bu.. polisler arasında olduğu kanıtlandı yarın haberlerde şok şok şok subay sınavlarında nur cemaati teşkilatlanması ve bnun sonucu soruların çalınması diye birşey çıkarsa kimse şaşırmasın heryerde bir tane elleri kolları var..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dinckal
    dinckal's avatar
    Erkek

Maalesef maddi durumu iyi olmayan gençlerimizi bazı imkanları kullanarak kandırıp kullanıyorlar.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kardeşim madem o zaman bu kadar laf edeceğinize çalışın.Onlar çalışarak biryerlere geliyorlar boş adam değiller.Ben abi görmedimki lise mezunu.Yaklaşık 1.5 milyon genç abi denilen nesil var hatta daha fazladır.Bir o kadarıda devlette var.O zaman napıcaksın aklını başına alıp çalışacaksın başka yoluuuu yordamııı yoookk.Gayet çalışkanlar dnlerinide yaşıyorlar kitabınıda okuyorlar.Bir tek Fettullah Gülene saygı duydukları için bu insanlara hakaret edemezsiniaz ayptır.Ateistlere yüklenin bakalım nasıl çıngar çıkarıyolar.

https://t.me/pump_upp
Toplam Hit: 9453 Toplam Mesaj: 61