Fethullahçılar Ve Polislik Sınavı
-
bu ibnelerin elini kolunu baglıycak cok güzel planlarım var kucuk yardımlara ıhıtıyacım var hepsını bı anda göt altına albılırz aslında da iştee :|
-
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------
bu ibnelerin elini kolunu baglıycak cok güzel planlarım var kucuk yardımlara ıhıtıyacım var hepsını bı anda göt altına albılırz aslında da iştee :|
-----------------------------Türkiye'nin önde gelen aydınları bile korkularından susarken senin ne gibi bir etkin olabilir çok merak ediyorum (:
-
CyberAngel bunu yazdı:
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------Türkiye'nin önde gelen aydınları bile korkularından susarken senin ne gibi bir etkin olabilir çok merak ediyorum (:
-----------------------------Bende merak ediyorum.Acaba avatar resmine dayanarakmı konuşuyor dötlü mötlü. :D
Onlarda diyodu, bizi ancak mosquit bitirebilir hahaha.Sadece gülüyorum.Yıllar alarak ilerlemiş bir sisteme nasıl bir zararı olacak merak ediyorum.
-
Esconda bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------Bende merak ediyorum.Acaba avatar resmine dayanarakmı konuşuyor dötlü mötlü. :D
Onlarda diyodu, bizi ancak mosquit bitirebilir hahaha.Sadece gülüyorum.Yıllar alarak ilerlemiş bir sisteme nasıl bir zararı olacak merak ediyorum.
-----------------------------yarrroo bana 10 tane kalaşnikof, 5o tane el bombası ver 5 tane lav sılahı :D bıtane, cnc tezgah gerısını zaten bılındık senaryo 3 beş dokuman altına ıslak ımza hepsı olmasda bı cogu rahatlıkla got altına gıder bunları evlere nasıl sokucaksın dıye sorma o en kolayı :W
avatardakı resımde gunes gormeyen yerıne gırsın 8)
-
yok yok buda ergenekon işidir kesin :)
-
adamlar 116 ülkeye yayılmışlar.çok zor gibi her yıl Türkçe olimpiyatlarını düzenleyerek gövde gösteri yapıyolar.En komunist,en devrimci vs.. adamlar ağızlarını açamıyorlar.
Bildiğim çok şey varda buraya anlatsam nolcak ki hiç bi faydası olmaz.
-
Fethullah® Company'e birşey olmaz. Siz kimi yıkıyorsunuz yaw? Adamların arkasında koskoca ABD var. Bozuk din anlayışı+ticaret kültürü olan bu cemaati yıkmak imkansız gibi birşey. Birgün fetocan ölse de aynen devam edecektir. Belki üsttekiler arasında çekişme de yaşanabilir. Din para iman karı üstüne kurulu bu cemaat bu şekilde aşınabilir. Fakat tamamen dağılması söz konusu olamaz. Bunların sağladıkları istihbaratlar ABD için büyük değer taşıyor. Babasının hayrına mı barındırıyor ABD arkadaşlar yapmayın. fethullahın ABD'de ki onca elektrik su borcunu bize ödetirler sonra.
-
bizzah şahit oldugum konu bu.bundan 4-5 sene evveliydi.abilere filan gidiyordum o aralar( o aralar müslümandık işte napak) yazın not yükseltme sınavlarına çalışırken . 4-5 tane eleman polislik sınavina hazirlanıyordu.hazirlaniyordu derken yanlis anlamayin,sorular ellerine verilmiş sadece ezberliyorlardi.soruyu çözmek filan yok sadece ezber.o cocuklar şimdi polis oldularmi olmadilarmi bilmiyorum ama velevki onlar polis olduklarında psikolojik olarak onlara kendini borçlu hissedecektir.çünkü o fettoşçular olmasaydi sinavi kazanamazdi polis olamazdi.bu kendini borçlu hissetmesi yüzünden onlara karşi ılımlı davranacak bi işleri düştügünde elinden geleni yapacak.birde şöyle bir şart var polis oldugunda ilk maaşlarını fettoşçulara veriyorlar.bugun bir polisin aylıgı 2 milyar sayilir...
şu an polisligi ele gecirmiş durumdalar neredeyse.polislige soktukları nurcu beyinli adamlar onlar icin yeterlidir elbette.e o zaman niye her sene sorular fethullahcıların ellerinde diyeceksiniz.e her sene yüzlerce polis.yüzlercesi x 2milyar.maksatlari döner sermaye artik...
devletin kalkinmasi, daha güzel bi türkiye bi dünya icin gerekli olan tek şeyi yani egitim sistemini sömüren dev bir endüstriye sahipler bunlar.devletin her organina sizmis durumdalar.hukukcular,polisler,memurlar,askeriye vs.vs.vs.
bu gibi şeyleri iç yüzüyle görebilmek için, ölümüne zeitgeist diyorum...
-
şuandaki yeni polislerin çoğu bu yolla girdiler ve de çoğu nurcu arkadaşlar. hatta çevirme olduğunda camı açıp selamın aleyküm dediğimizde bırakıyolar hemen benden size tüyo ;)
-
mosquit0 bunu yazdı:
Esconda bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------yarrroo bana 10 tane kalaşnikof, 5o tane el bombası ver 5 tane lav sılahı :D bıtane, cnc tezgah gerısını zaten bılındık senaryo 3 beş dokuman altına ıslak ımza hepsı olmasda bı cogu rahatlıkla got altına gıder bunları evlere nasıl sokucaksın dıye sorma o en kolayı :W
avatardakı resımde gunes gormeyen yerıne gırsın 8)
-----------------------------Bu kadar yardımı biyerden alabileceksen.Senin pkk ile ilişkin var demektir.Ayrıca sarfettiğin küfürlerde sahibine aittir.Aynen sahibine otomatikman iade olunur.Bu umuma açık genel kabul görmüş bir prensiptir.Buradaki yazışmalarda medeni ölçüler esastır.Bu ölçülere uymayanlar eminimki bu site esaslarının 6. kuralına göre banlanacaktır.