Fethullahçılar Ve Polislik Sınavı
-
baktılar askeriyeyi ele geçiremiyoruz ozaman emniyeti ele geçirelim bunuda gerçekleştirebilmek için nurcu polisler cogatılması gerekir.
bi saçma insanın twitterdaki yazıyı alıntılıyorum
"TARAF'ın yazdıkları doğru değilse geçmişteki faili meçhulleri, bombalamaları, darbeleri, mezhep çatışmalarını kim yaptı? Uzaylılar mı?"
niye bu kadar derinlere ucuyor ki? bu uzaylılar yerine nurcu polisleri koyun?? olamaz mı? yapılmış gibi gösterilemez mi?
-
Biz dershaneye gidiyorken arkadaş üniversiteye gitmekten vazgeçti benim fem dershanesinden tanıdığım var ben nasıl olsa sınav sorularını alırım dedi ve sınava girdi güzel bir puan ile de polis oldu. Ayrıca ilkokul arkadaşım FEM dershanelerine sırf polislik sorularını alıp sonra da polis olurum amacı ile gitmişti.Ama olamadı. Ve bir yıl önce bunların yaz kampında 60 kişi olduklarını bunların 57 sinin polislik sınavını kazandıklarını ve bunlardan biri sınava girmemiş diğer iki M*L ise durumu anlamamış yazın sıcağında burası çok sıcak deyip evlerinde çalışmışlar sınava tabi durum malum.... Bunları benim ilkokul arkadaşım kendi ağzından bana anlattı.
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------
Claros bunu yazdı:
FEM
Fetullah Egitim Merkezi
-----------------------------Fırat eğitim merkezi kayıtlarına bakabilirsin.
-----------------------------cok doğruu braz arstırsalar neler bulurlarda ama nedense yarıs atlarına takıldığı gibi düm düz bir cizgi içnde fettullahcı die değerlendiriosunuz bnce balık gözü nütakında artık etrafınızdakileri de görün...
adamlar kötü birsey mi yapıor peki? senn cok daha önceleri öss sorularını calıp satan polisler vb neyin nesi idi? onlar damı fettullahcı idi ha?
bnce onca Abi sizin bu sölediklerinizi duymuor onlar önlerine bakıp doğru işler yapmaya dewam ediyorlar...boşuna karalama ya çalışmayalaım
-
imlegend bunu yazdı:
Biz dershaneye gidiyorken arkadaş üniversiteye gitmekten vazgeçti benim fem dershanesinden tanıdığım var ben nasıl olsa sınav sorularını alırım dedi ve sınava girdi güzel bir puan ile de polis oldu. Ayrıca ilkokul arkadaşım FEM dershanelerine sırf polislik sorularını alıp sonra da polis olurum amacı ile gitmişti.Ama olamadı. Ve bir yıl önce bunların yaz kampında 60 kişi olduklarını bunların 57 sinin polislik sınavını kazandıklarını ve bunlardan biri sınava girmemiş diğer iki M*L ise durumu anlamamış yazın sıcağında burası çok sıcak deyip evlerinde çalışmışlar sınava tabi durum malum.... Bunları benim ilkokul arkadaşım kendi ağzından bana anlattı.
-----------------------------Eh o zaman yol gözüktü.Herkes Fem'e kampanyası başlatalım
-
Esconda bunu yazdı:
imlegend bunu yazdı:
-----------------------------Eh o zaman yol gözüktü.Herkes Fem'e kampanyası başlatalım
Ben gidiyorum hocam.. :) kafadan polisim öğretmennimin dedğine göre :)) he bu arada gene anlatılan bir mevzu direk konferansta dnledm hoca söyledi öss sistemi değişçeği zman dedi biz mebteki arkdaşlara sistem değişmeden öğrendk dedi ingiliz sistemi getirilcekmiş dedi hemen 10 kşilik bir ekibi ingltereye gnderdk sistemi öğrensnler diye.. geldiler sistemi ilk biz anlattık türkiyede dedi.. bu nedir ? meb .. emniyet .. ? -
OOO her diyene, her sallayana, yalan söyleyene, bol keseden atana inansak, sana salak derler ona da inanır ben salağım dersin. O yüzden böle boş kuruntulara halkımızın karnı tok.
-
-
Profil |
Alıntı yap |
Özel Mesaj rebelpirate 
İstanbuldan Polisler fethullahçı olduğu için gönderilmedi. Celalettin Cerrah geldiği zaman tüm eski yani önceden İstanbulda çalışıp şark görevini yapmış ve sonra tekrardan İstanbula dönmüş veya uzun süredir İstanbulda çalışan polisleri İstanbuldan gönderdi. bunun nedeni çok başka şeylere dayanıyor.
birşeyi tam anlamıyla araştırmadan kulaktan dolma şeylerle insanları burada karalamaya milletin anasına bacısına küfretmeye, şerefsizlikle itham etmeye hakkınız yok. herşeyi araştırın ondan sonra yorum yapın.
Femde veya başka dersanelerde o kadar iyi arkadaşlarım varki. sizin dediğiniz gibi bir yerlerden birşeyler çalıp biryerlere gelmediler. gece gündüz deli gibi çalışıyorlar ve karşılığını alıyorlar.
........................................................
tabiki bahene bulacak namaz kılmadın diye gönderiyorum denirmi böyle açık açık anlatılırmı genelde bahanesi şu olur sufli işlerle ugraşıyorlar
-
abdullahozcan bunu yazdı:
Profil |
Alıntı yap |
Özel Mesaj rebelpirate 
İstanbuldan Polisler fethullahçı olduğu için gönderilmedi. Celalettin Cerrah geldiği zaman tüm eski yani önceden İstanbulda çalışıp şark görevini yapmış ve sonra tekrardan İstanbula dönmüş veya uzun süredir İstanbulda çalışan polisleri İstanbuldan gönderdi. bunun nedeni çok başka şeylere dayanıyor.
birşeyi tam anlamıyla araştırmadan kulaktan dolma şeylerle insanları burada karalamaya milletin anasına bacısına küfretmeye, şerefsizlikle itham etmeye hakkınız yok. herşeyi araştırın ondan sonra yorum yapın.
Femde veya başka dersanelerde o kadar iyi arkadaşlarım varki. sizin dediğiniz gibi bir yerlerden birşeyler çalıp biryerlere gelmediler. gece gündüz deli gibi çalışıyorlar ve karşılığını alıyorlar.
........................................................
tabiki bahene bulacak namaz kılmadın diye gönderiyorum denirmi böyle açık açık anlatılırmı genelde bahanesi şu olur sufli işlerle ugraşıyorlar
-----------------------------sence Türkiyede polislerin % de kaçı namaz kılıyor ?
-
abdullahozcan bunu yazdı:
-----------------------------araştırabilirsin istersen fotoğrafını çekeyim kapalı garajın ortasına mescit yaptılar gel sanada gösterem ordki amir yakasında atatürk takılı polisi atatürkü baş aşağı çevirdiğini gözümle gördüm neyi anlatıyon sen şu anda orda oğlumda çalışıyor
-----------------------------garajın ortasını mescit yapmalarında ne gibi bi abeslik var. namazını nerde kılsın adamlar. senin oğlun polismiş ya, benimde babam polis. namaz kılmaz. bi rozet mozet de takmaz. kimse şu ana kadar bi yere sürmedi. görev yaptığı kadroda da yaşı,kişiliği itibari ile saygı gören bi polistir.
yaşadıkların doğru olabilir ama istisnayı tüm kuruma mal etmemek lazım.