folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Fethullahçılar Ve Polislik Sınavı

Fethullahçılar Ve Polislik Sınavı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

baktılar askeriyeyi ele geçiremiyoruz ozaman emniyeti ele geçirelim bunuda gerçekleştirebilmek için nurcu polisler cogatılması gerekir.

bi saçma insanın twitterdaki yazıyı alıntılıyorum

"TARAF'ın yazdıkları doğru değilse geçmişteki faili meçhulleri, bombalamaları, darbeleri, mezhep çatışmalarını kim yaptı? Uzaylılar mı?"

niye bu kadar derinlere ucuyor ki? bu uzaylılar yerine nurcu polisleri koyun?? olamaz mı? yapılmış gibi gösterilemez mi?

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Biz dershaneye  gidiyorken arkadaş üniversiteye gitmekten vazgeçti benim fem dershanesinden tanıdığım var ben nasıl olsa sınav sorularını alırım dedi ve sınava girdi güzel bir puan ile de polis oldu. Ayrıca ilkokul arkadaşım FEM dershanelerine sırf polislik sorularını alıp sonra da polis olurum amacı ile gitmişti.Ama olamadı. Ve bir  yıl önce  bunların yaz kampında 60 kişi olduklarını bunların 57 sinin polislik sınavını kazandıklarını ve bunlardan biri sınava girmemiş diğer iki M*L ise durumu anlamamış yazın sıcağında burası çok sıcak deyip evlerinde çalışmışlar sınava tabi durum malum.... Bunları benim ilkokul arkadaşım kendi ağzından bana anlattı.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NPaX
    NPaX's avatar
    Erkek

Esconda bunu yazdı:
    -----------------------------

Claros bunu yazdı:

FEM

Fetullah Egitim Merkezi

Fırat eğitim merkezi kayıtlarına bakabilirsin.

cok doğruu braz arstırsalar neler bulurlarda ama nedense yarıs atlarına takıldığı gibi düm düz bir cizgi içnde fettullahcı die değerlendiriosunuz bnce balık gözü nütakında artık etrafınızdakileri de görün...

adamlar kötü birsey mi yapıor peki? senn cok daha önceleri öss sorularını calıp satan polisler vb neyin nesi idi? onlar damı fettullahcı idi ha?

bnce onca Abi sizin bu sölediklerinizi duymuor onlar önlerine bakıp doğru işler yapmaya dewam ediyorlar...boşuna karalama ya çalışmayalaım

Legion_of_doom
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

imlegend bunu yazdı:

Biz dershaneye  gidiyorken arkadaş üniversiteye gitmekten vazgeçti benim fem dershanesinden tanıdığım var ben nasıl olsa sınav sorularını alırım dedi ve sınava girdi güzel bir puan ile de polis oldu. Ayrıca ilkokul arkadaşım FEM dershanelerine sırf polislik sorularını alıp sonra da polis olurum amacı ile gitmişti.Ama olamadı. Ve bir  yıl önce  bunların yaz kampında 60 kişi olduklarını bunların 57 sinin polislik sınavını kazandıklarını ve bunlardan biri sınava girmemiş diğer iki M*L ise durumu anlamamış yazın sıcağında burası çok sıcak deyip evlerinde çalışmışlar sınava tabi durum malum.... Bunları benim ilkokul arkadaşım kendi ağzından bana anlattı.

Eh o zaman yol gözüktü.Herkes Fem'e kampanyası başlatalım

https://t.me/pump_upp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Esconda bunu yazdı:

imlegend bunu yazdı:

Eh o zaman yol gözüktü.Herkes Fem'e kampanyası başlatalım

Ben gidiyorum hocam.. :) kafadan polisim öğretmennimin dedğine göre :)) he bu arada gene anlatılan bir mevzu direk konferansta dnledm hoca söyledi öss sistemi değişçeği zman dedi biz mebteki arkdaşlara sistem değişmeden öğrendk dedi ingiliz sistemi getirilcekmiş dedi hemen 10 kşilik bir ekibi ingltereye gnderdk sistemi öğrensnler diye.. geldiler sistemi ilk biz anlattık türkiyede dedi.. bu nedir ? meb .. emniyet .. ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

OOO her diyene, her sallayana, yalan söyleyene, bol keseden atana inansak, sana salak derler ona da inanır ben salağım dersin. O yüzden böle boş kuruntulara halkımızın karnı tok.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek
    SPY-CX5
    (Tariqat Celladı)

Erkek%20Üye

abdullahozcan bunu yazdı:

Gözünle gördün mü? Güzel saçmalamışsın bence...

polis olduktan sonrada iş bitmiş sayılmıyor kadroya geldiğinde bu sefer de teşkilat içinde kimler fetullahçı kimler atatürkçü fişliyorlar benim izmirin güzelbahçe ilçesinde atatürkçü polis  arkadaşlar vardı tam atatürkçü vatanını milletini seven 8 kişinin tayinini çıkardılar mahkemeye başvuranların hakimleri bile kafaya almışlar açtıkları geri dönme davaları hiçbirini kabul edilmedi atatürkçü polisler boynunu büküp çogu emekli oldu olmayanlara görevde başladılar şapkan yok sakalın uzun eğri oturdu bahanelerden rapor tutup devamlı tırsıtmaya çalışıyorlar araç garajına mescit yaparak devletin arabaları yağmurun güneşin altına çıkardılar mescite gitmeyen polisleri başlarındaki amirler listeye almaya başladı onlarada tayin sırası gelelek bu dinyobazları teşkilatın ağzına belledi feto nun girmediği yer yok tuvalet kağıdının adı bile feto olmuş ne yapacan

.................................................................................

araştırabilirsin istersen fotoğrafını çekeyim kapalı garajın ortasına mescit yaptılar gel sanada gösterem  ordki amir yakasında atatürk takılı polisi atatürkü baş aşağı çevirdiğini gözümle gördüm neyi anlatıyon sen şu anda orda oğlumda çalışıyor

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek
    Profil | Alıntı yap | Özel Mesaj
    rebelpirate

Erkek%20Üye

İstanbuldan Polisler fethullahçı olduğu için gönderilmedi. Celalettin Cerrah geldiği zaman tüm eski yani önceden İstanbulda çalışıp şark görevini yapmış ve sonra tekrardan İstanbula dönmüş veya uzun süredir İstanbulda  çalışan polisleri İstanbuldan gönderdi. bunun nedeni çok başka şeylere dayanıyor.

birşeyi tam anlamıyla araştırmadan kulaktan dolma şeylerle insanları burada karalamaya milletin anasına bacısına küfretmeye, şerefsizlikle itham etmeye hakkınız yok. herşeyi araştırın ondan sonra yorum yapın.

Femde veya başka dersanelerde o kadar iyi arkadaşlarım varki. sizin dediğiniz gibi bir yerlerden birşeyler çalıp biryerlere gelmediler. gece gündüz deli gibi çalışıyorlar ve karşılığını alıyorlar.

........................................................

tabiki bahene bulacak namaz kılmadın diye gönderiyorum denirmi böyle açık açık anlatılırmı genelde bahanesi şu olur sufli işlerle ugraşıyorlar

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebelpirate
    rebelpirate's avatar
    Erkek

Profil | Alıntı yap | Özel Mesaj
    rebelpirate

Erkek%20Üye

İstanbuldan Polisler fethullahçı olduğu için gönderilmedi. Celalettin Cerrah geldiği zaman tüm eski yani önceden İstanbulda çalışıp şark görevini yapmış ve sonra tekrardan İstanbula dönmüş veya uzun süredir İstanbulda  çalışan polisleri İstanbuldan gönderdi. bunun nedeni çok başka şeylere dayanıyor.

birşeyi tam anlamıyla araştırmadan kulaktan dolma şeylerle insanları burada karalamaya milletin anasına bacısına küfretmeye, şerefsizlikle itham etmeye hakkınız yok. herşeyi araştırın ondan sonra yorum yapın.

Femde veya başka dersanelerde o kadar iyi arkadaşlarım varki. sizin dediğiniz gibi bir yerlerden birşeyler çalıp biryerlere gelmediler. gece gündüz deli gibi çalışıyorlar ve karşılığını alıyorlar.

........................................................

tabiki bahene bulacak namaz kılmadın diye gönderiyorum denirmi böyle açık açık anlatılırmı genelde bahanesi şu olur sufli işlerle ugraşıyorlar

sence Türkiyede polislerin % de kaçı namaz kılıyor ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

araştırabilirsin istersen fotoğrafını çekeyim kapalı garajın ortasına mescit yaptılar gel sanada gösterem  ordki amir yakasında atatürk takılı polisi atatürkü baş aşağı çevirdiğini gözümle gördüm neyi anlatıyon sen şu anda orda oğlumda çalışıyor

garajın ortasını mescit yapmalarında ne gibi bi abeslik var. namazını nerde kılsın adamlar.  senin oğlun polismiş ya, benimde babam polis. namaz kılmaz. bi rozet mozet de takmaz. kimse şu ana kadar bi yere sürmedi. görev yaptığı kadroda da yaşı,kişiliği itibari ile saygı gören bi polistir.

yaşadıkların doğru olabilir ama istisnayı tüm kuruma mal etmemek lazım. 

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
Toplam Hit: 9457 Toplam Mesaj: 61