Fetih 1453 - Yorumlar
-
c0der bunu yazdı:
-----------------------------$170k parayı hangi akla hizmet bu filme gömmüşler ilginç
parayı geri çıkarabilecekler mi acaba
bir türk yapımı için bayağ fazla bu bütçe
-----------------------------filmi 5 milyon kişi izlese 30milyontl ediyoyor her türlü kurtarırlar gibime geliyor bide tv hakları d vd felanda var heralde bi 100milyon doları bulur gibime geliyor.
-
Bütçe 17 milyon $ yanlışlık yapmayalım
-
yillardir Çin & Japon Savas oklarini gormekten bikmis birisi olarak .. Harika film . Helal olsun.
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------
Hocalar filmi cogu kisi izlemistir diye dusunuyorum. Bana gore filmde cok hata vardi fakat film olmasina yani kurgulanmasina bagliyorum. Tam olarak dusuncelerim ise burayla ayni: http://www.ahmetsimsirgil.com/component/content/article/101-fetih-1453.html
Sizlerin de yorumlarini almak isterim bu yillardir beklenen film icin :) iyi gunler...
-----------------------------Ahmet Şimşirgil sürekli bir araya geldiğim, sohbet ettiğim bir hocamdır. Kendisi Marmara Üniversitesinde profösördür. KAYI serisinin yazarıdır. Ahmet Şimşirgil hocamın ağzından çıkan hiçbir cümleye itiraz etmedim. Çünkü gerçek neyse onu söyler. Bu yüzden ben de Ahmet Şimşirgil hocamla aynı düşünüyorum. Bu yazısını okumamıştım. Ne yorum yaptıysam aynısını kaleme almış. Görüşlerimiz o kadar benzer.
-
Muhteşem Yüzyılı tek geçerim :D
-
emre_644 bunu yazdı:
-----------------------------Bütçe 17 milyon $ yanlışlık yapmayalım
-----------------------------sanırım ayrıca usadan telif falan istemişler gösterim neyim. o parayı hayli hayli çıkarır. tek takdir ettiğim yanı tarihimiz hakkında çok güzel efekt sahne kullanılmıış. ama dediğim gibi Padişah daha iyi betimlenebilirdi.Gene de ilk olduğu için takdire şayan
-
spoiler yapmayin ha takip ediyorum :)
p
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------yillardir Çin & Japon Savas oklarini gormekten bikmis birisi olarak .. Harika film . Helal olsun.
----------------------------- -
Ben Fatihi canlandıran adamın oyunculuğunu beğendim. sırıtmamış...
savaş sahneleri güzeldi.
bazı sahnelerde dekor çok yapmacık duruyodu.
final boktan olmuş.
genel olarak güzel bi film...
parasını 3 e katlar ayrıca
-
izlemedim daha ama dizi filan yapacaklarmış diye haberler var