Fetih 1453 Film İstek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:
    -----------------------------

https://www.google.com/search?q=fetih+1453+download&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t#hl=tr&gs_nf=1&pq=fetih%201453%20download&cp=13&gs_id=q&xhr=t&q=fetih+1453+indir&pf=p&safe=off&sclient=psy-ab&oq=fetih+1453+in&aq=0&aqi=g4&aql=&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.,cf.osb&fp=5d39e80ae9e5d7b2&biw=1680&bih=925

Einstein ölmediğini biliyordum !

Googleye yazdıgımda götverenler sitemizde yayınlamıcaz yazmıslar.Ama zeki geçinen ibneler sayfalara tek link indir rapid indir vs yazıp googleden hit almayı biliyorlar.

film46.Com olarak bu filmi birçok site gibi sitemizde Sunmamaya Karar verdik. Lütfen Sinemalarda izleyelim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolat
    Bolat's avatar
    Erkek

indirebilen varmı?

İnancı doğrultusunda yaşamayan : Zamanla yaşadıklarının doğru olduğuna İnanır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

Böyle filmlere destek lazım o yüzden dvd çıkınca izleyin yada vizyonda ise hala sinemasına gidin. Mükemmel olmasa da mükemmele yakın bir TÜRK filmi olmuş

tebrik ediyorum. Bu arada cüneyt arkın vari sahneler diyen arkadaşıma; sen hiç Jason Statham filmi izlemedin herhalde. Geçen arkadaşımla izliyoruz o AUDİ 'li bir filmi var onun adam zenci ve silahlı 50 kişi içine silahsız girdi bir ceketiyle hepsini yerle bir etti ben o yüzden Türk filmine laf etmiyorum.

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ganjaboy
    ganjaboy's avatar
    Erkek

buraqgo bunu yazdı:

Kara_Mc bunu yazdı:

vaktinizi boşa harcamayın.. boşa para veripte sinemada izledik..

Bence güzeldi.Böyle projelerin desteklenmesi lazım sıkılmadan izleyebileceğiniz bir filim sonunu bildiğiniz halde.Ayrıca ilk çalışma için bir yüzüklerin efendisi beklemekte saçma umarım daha başka konulardada milli kültürümüzü anlatan filmler yapılır.Ayrıca sonuçta milli bir değer korunması gerektiğini düşünüyorum.Ve paylaşanları kınıyorum.

çokca haklısın

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

u235 bunu yazdı:

https://www.google.com/search?q=fetih+1453+download&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t#hl=tr&gs_nf=1&pq=fetih%201453%20download&cp=13&gs_id=q&xhr=t&q=fetih+1453+indir&pf=p&safe=off&sclient=psy-ab&oq=fetih+1453+in&aq=0&aqi=g4&aql=&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.,cf.osb&fp=5d39e80ae9e5d7b2&biw=1680&bih=925

Googleye yazdıgımda götverenler sitemizde yayınlamıcaz yazmıslar.Ama zeki geçinen ibneler sayfalara tek link indir rapid indir vs yazıp googleden hit almayı biliyorlar.

film46.Com olarak bu filmi birçok site gibi sitemizde Sunmamaya Karar verdik. Lütfen Sinemalarda izleyelim.

ben sinemada da izledim pc de bi kez daha izlemek istiyorum 

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sittinsene
    sittinsene's avatar
    Erkek

ganjaboy bunu yazdı:

buraqgo bunu yazdı:

Kara_Mc bunu yazdı:

Bence güzeldi.Böyle projelerin desteklenmesi lazım sıkılmadan izleyebileceğiniz bir filim sonunu bildiğiniz halde.Ayrıca ilk çalışma için bir yüzüklerin efendisi beklemekte saçma umarım daha başka konulardada milli kültürümüzü anlatan filmler yapılır.Ayrıca sonuçta milli bir değer korunması gerektiğini düşünüyorum.Ve paylaşanları kınıyorum.

sırf destek vermemek için indirip izliyorum halkın cebindeki paraya göz diken bu kan emicilerin neyini destekliyorsunuz

madem okadar düşünceliler yapsınlar bileti  2tl gidip izliyelim amk. milli değermiş vay amk. altı üstü dandik bir film çekmişler milliyetçilik adına gidip sinemada izlememiz gerekiyormuş bunun adı  soygun çok safız çok

VERENDE..."O" ALANDA..."O" NEDİR SENDEN GİDECEK?,TELAŞINI GÖRENDE "CAN" SENİN ZANNEDECEK!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

u235 bunu yazdı:

site sahibi arkadaşı tanırım. işinde gayet iyi biri. siteyide sık sık takip ederim. bu tip şeyler artık normal. seo olayı çok farklı bir boyutta artık.

günde kaç tane fetih için istek geliyor hepsine cevap işte.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snak
    snak's avatar
    Erkek

sittinsene bunu yazdı:

ganjaboy bunu yazdı:

buraqgo bunu yazdı:

Kara_Mc bunu yazdı:

sırf destek vermemek için indirip izliyorum halkın cebindeki paraya göz diken bu kan emicilerin neyini destekliyorsunuz

madem okadar düşünceliler yapsınlar bileti  2tl gidip izliyelim amk. milli değermiş vay amk. altı üstü dandik bir film çekmişler milliyetçilik adına gidip sinemada izlememiz gerekiyormuş bunun adı  soygun çok safız çok

her kez bu işi para için yapıyor ama bu adamların yaptıkları iyi bişey bence ve bileti 2 tl yapılsın diyen arkadaşım sinema biletinin 6 tl olduğu sinemalarda var sende film izlerken patlak mısır yemeyi verde sinema bilet paralarına bahane bulmaktan vaz geç altı üstü dandik film dediğinde kaç kişinin emeği var ve ben gişe yapmamış pek beyenilmemiş bir filmde figuranlık yapmama ramen 3 günde canıma okudular bu admların yaptıklarını her ne kadar doğru buluyor olsanda emeklerine haksızlık edemessin 

beni kaybetmek için uğraşanı ben kaznmak için uğraşmam
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalenes
    kartalenes's avatar
    Erkek

snak bunu yazdı:

her kez bu işi para için yapıyor ama bu adamların yaptıkları iyi bişey bence ve bileti 2 tl yapılsın diyen arkadaşım sinema biletinin 6 tl olduğu sinemalarda var sende film izlerken patlak mısır yemeyi verde sinema bilet paralarına bahane bulmaktan vaz geç altı üstü dandik film dediğinde kaç kişinin emeği var ve ben gişe yapmamış pek beyenilmemiş bir filmde figuranlık yapmama ramen 3 günde canıma okudular bu admların yaptıklarını her ne kadar doğru buluyor olsanda emeklerine haksızlık edemessin 

Olduğu kadar , Olmadığı kader ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    Hatasız film diyoruz ama ben top dökümü olayına takıldım,koca Osmanlıda sadece Macar Urban varmış gibi lanse edilmesine doğrusu üzüldüm,Saruca Sekban'ın,Müslihiddin'in esamesi okunmadı filmde.

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
Toplam Hit: 4497 Toplam Mesaj: 33