Fırınların Kar Marjı Neden Bu Kadar Yüksek
-
Kardesim sen dunyayi iyasadigin yerden ibaret zannediyorsun.Rekabet yok diyerek.
Babam firincidir.Dusundugunuz yaptiginiz hesaplar kadar kolay degildir firincilik ve hesaplari.
Bir ay cok kazandirir bir ay iceri girersiniz. Gecmis yillara gore ekmek pahalandi %100 oraninda dogrudur ama malzemelerinin de piyasasi zaten bu derece degisti. Cikan ekmek sayisini bir gun dogru ayarlayamayin bakalim neler oluyor,Asiri tecrube gerektoiren isler bunlar oyle uzaktan yok bu kadar busu var falancanin iyi para kazaniyor oo demekle olmuyor. 7/24/365 diyebileceginiz bir is babam gun yuzu gormus insan degildir mesela sabah 5 aksam 9 garanti calisiyor gece bir problem oldugunda (ki siz sabah o sicacik simit ekmegi yemeniz icin calismalar is bitiminden hemen 6 saat sonra gece 2 de basliyor) gece yanip hemen gidiyor. Isci bulunmuyor kalifiye.Ekmek duzgun cikmiyor.Kacak firinlar piyasayi karistiyor belediyeler de bir hayli oyle.Rekabet oldugu zamanlar zarari soylemiyorum bile.
Butun bunlara ragmen firincilik iyi kazandiriyor.Kendine guvenen acsin bakalim ayakta durabilecek mi idame edebilecek mi :)
Konuyu acan arkadas cesit yok o bu tadi tuzu bellidir firincilar odasi falan demis.Kardesim bizim ufak firindan bile 24 cesit ekmek ve simit cikiyor butun bunlarin yapilisi ayri huer gerektiriyor.Devamli iyi urun cikarmak da bir hayli zor maharet istiyor.Asamalrda yaptigin en ufak hata ekmegi deyim yerindeyse yamultuyor.
Cook problem var bu iste cook beyler.
-
Fırına pek ekmek almak için gitmem ama en çok sevdiğim yanı :) Tepsi pişiriyorlar
-
Canlı Para Dönen Ve Sürekli Akan Her İş Karlıdır.
-
adamın o kadar parası varsa büyük ihtimalle bi yandan da inşaat işine de el atmıştır..
-
Abi neyi yediremiyorsunu onu anlamıyorum. Adam ekmekten çalarak paramı kazansın işte. 250 gr yerine 200 gr ekmek mi kakalasın. Ya da iyice katkı maddesi mi soksun içine. Allah daha çok kazandırsın hepsine. O iş çok mu kolay sankide yediremezcesine konuşuyorsunuz hocam. Kolaysa sende yap sende kazan. Gecesi gündüzü yok o işin.
-
whopper bunu yazdı
Kardesim sen dunyayi iyasadigin yerden ibaret zannediyorsun.Rekabet yok diyerek.
Babam firincidir.Dusundugunuz yaptiginiz hesaplar kadar kolay degildir firincilik ve hesaplari.
Bir ay cok kazandirir bir ay iceri girersiniz. Gecmis yillara gore ekmek pahalandi %100 oraninda dogrudur ama malzemelerinin de piyasasi zaten bu derece degisti. Cikan ekmek sayisini bir gun dogru ayarlayamayin bakalim neler oluyor,Asiri tecrube gerektoiren isler bunlar oyle uzaktan yok bu kadar busu var falancanin iyi para kazaniyor oo demekle olmuyor. 7/24/365 diyebileceginiz bir is babam gun yuzu gormus insan degildir mesela sabah 5 aksam 9 garanti calisiyor gece bir problem oldugunda (ki siz sabah o sicacik simit ekmegi yemeniz icin calismalar is bitiminden hemen 6 saat sonra gece 2 de basliyor) gece yanip hemen gidiyor. Isci bulunmuyor kalifiye.Ekmek duzgun cikmiyor.Kacak firinlar piyasayi karistiyor belediyeler de bir hayli oyle.Rekabet oldugu zamanlar zarari soylemiyorum bile.
Butun bunlara ragmen firincilik iyi kazandiriyor.Kendine guvenen acsin bakalim ayakta durabilecek mi idame edebilecek mi :)
Konuyu acan arkadas cesit yok o bu tadi tuzu bellidir firincilar odasi falan demis.Kardesim bizim ufak firindan bile 24 cesit ekmek ve simit cikiyor butun bunlarin yapilisi ayri huer gerektiriyor.Devamli iyi urun cikarmak da bir hayli zor maharet istiyor.Asamalrda yaptigin en ufak hata ekmegi deyim yerindeyse yamultuyor.
o 20 cesit ekmegin lisesini bekliyorum hocam. 1.2.3...20 olarak...birde turkiyede bir cok ilde bulunmus biri olarak soyledigim seyin bulundugum yerden ibaret olmadigindan dolayi o cumleyide iade ediyorum. edit // YEDİREMEDİGİM HİC BİR HALT YOK HERKES PARA KAZANSİNCBEN OLAYİN MANTİGİNDAYİM AMA SİZ HAKARET ETMEDEN KONUSMAYİ BİLMİYORSUNUz ki YAZMAYİN ANASİNİ SATİM SORU SORDUK BİLGİ ALDİK AMACİNİZ NEY ANLAMADİM Kİ BİLADER. zeybekustasi tarafından 10/Tem/13 22:59 tarihinde düzenlenmiştir -
zeybekustasi bunu yazdıwhopper bunu yazdı
o 20 cesit ekmegin lisesini bekliyorum hocam. 1.2.3...20 olarak...birde turkiyede bir cok ilde bulunmus biri olarak soyledigim seyin bulundugum yerden ibaret olmadigindan dolayi o cumleyide iade ediyorum.halk ekmekte çeşit daha fazla :D http://www.ihe.com.tr/urun.asp
-
yunusdogan bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıwhopper bunu yazdı
o 20 cesit ekmegin lisesini bekliyorum hocam. 1.2.3...20 olarak...birde turkiyede bir cok ilde bulunmus biri olarak soyledigim seyin bulundugum yerden ibaret olmadigindan dolayi o cumleyide iade ediyorum.halk ekmekte çeşit daha fazla :D http://www.ihe.com.tr/urun.asp
Benim niyetim normal konuşmak bilgi alışverişi yapmaktı dediğim doğru demedim adamlarda zaten düzgünce açıkladı bu işlerin nasıl olduğunu yanlız adam tutmuş diyorki yok efendim dünya senin yaşadığın terden ibaret değil öbütü tutmuş neyi yediremiyorsun diyor sinir tepeme çıktı böyle bir zihin nasıl olabilir ben kimei suçladım kime ne dedimde sen kim oluyorsunda hakaret ediyorsun. Gerçekten cahillik çok büyük cahillik.
-
Yazilarinin uslubu bir meslegin esaslarini ogrenmekten cok o kisilere kucumseyici bakis acisi icerdiginden dolayi yazdim.Derdim seni bana ters dusurmek .hakaret etmem veya senin bana cahil demeni beklemek degil
Normalde isim ayri gucum ayri yazmam bile bu konuda ama su bana cok koydu `Bunda ticari bir zeka bir kampanyayla başarı reklam gücü yada işletme başarısıyla zengin olma durumu göremediğimden zengin olmalarınıda mantıklı bulmuyorum.`
beyaz,kepek,cavdar,tam bugday,misir,tahinli,hashasli,osmanli,ruseymli,tahilli,papatya,acma,simit,pogaca,galeta,pide,alasehir,yulafli,koy,katmer,tuzsuz
24 degilmis 21tane imis pardon. tuzsuz istek uzerine cikar 20 surekli cikar.
Turkiyenin bir cok yerinden firinci taniyorum ve her yerde rekabet evet var.Rekabetin olmadigi yerde baska dertler.
-
hocam eger kaliteli, isini duzgun taparsa muhakkak kazanir. En temel ihtiyaclardan biri ekmek. Ayrica arkadaslarin da dediği gibi sadece vatandas gidip almiyo ordan, bakkallar marketler şarküteriler de aliyo ee bu kadar satisa bu kadar kazanc normal bence