Fişliyormusunuz
-
-
beyler konuyu Allah'a Havale Ettim rahat olun =)
-
bende fişlenmiş tagı istiyorum ne olcek :D Benide fişleyebilir mi burdan yetkililere sesleniyorum.....
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
Free_Mans bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
beni fişlemeyenin g*tüne koyarım !!
-----------------------------sakin ol hocam :) ne bu ciddet bu celal :)
-----------------------------:D nabza göre şerbet , dalga geçiyorum..bide bakıyorsun 15 dk sonra polisler eve egeliyor ahaha :D
-----------------------------içimizde polis olan vardır ne bilim olacak vardır asker vardır. sen şimdi böyle kayınca alayına olmaz :)) üstüne alınmasın millet. sevenimiz var sevmeyenimiz var :)) dimi ama
-
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------içimizde polis olan vardır ne bilim olacak vardır asker vardır. sen şimdi böyle kayınca alayına olmaz :)) üstüne alınmasın millet. sevenimiz var sevmeyenimiz var :)) dimi ama
-----------------------------hoca fişlesin fişleyeceği kadar, en fazla Atatürkçü diye ergenekondan içeri gireriz, 2 sene sonra çıkarız.Temizim nasıl olsa :) korkum yok.
-
Fiş Diyince İlk Okuldaki Fişler Gelir Aklıma Arkadsların Fişlerini Çalardım Benimki Kaybolunca Seninde Fişini Çaldılar Sanırım :D
-
rene hocam bak adam bas bas bağırıyor fişli madalya istiyorum diye :) hani madalya..
-
zumsuk bunu yazdı:
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------hoca fişlesin fişleyeceği kadar, en fazla Atatürkçü diye ergenekondan içeri gireriz, 2 sene sonra çıkarız.Temizim nasıl olsa :) korkum yok.
-----------------------------sırf Atatürkçü diye birisini kimse içeriye alamaz hocam. vardır sebepleri. haa alıyorlarsa taaaaaaaaaaaaaaaamına koymak gerek :) yanlış anlamayın tamamına :)
-
Ne yapacanız bu kadar fişi bende priz istiyom..xD
-
ben FBI danım =P =D =D