Fişliyormusunuz
-
(Fişlenen Kullanıcı) : ))))
-
Fişi bakkaldan isteyeceğine gelip Tahribat'tan fiş ( fişlenenler listesi :P ) istiyorsun sorun buradan kaynaklanıyor...
-
MrAmor bunu yazdı:
-----------------------------
(Fişlenen Kullanıcı) : ))))
-----------------------------ahahaha bende isterim fişimi rene fişim nerde kaldı benim :)
-
Fişlendim şahitlerim var :D
-
hangisi lazımsa onu kullanınız.:D
-
tahribatın kirli çamaşırları ortaya çıktı eyw hoca ak parti gibi aydınlatın bizi :| ne boktan bi yermiş burası şimdi logout yapıyorum daha da siteye gelmem
-
Fiş almassam indirim olurmu acaba ?
Ayrıca 1 yıldır falan takip ediyorum bende yaklaşık 1,5-2 aydır üyeyim ve 4-5 yıllık internet kullanıcısıyım o 4-5 yılı nasıl boşa geçirdim diye kendime küfür ediyorum hayat burda bütün kalpler TBT'de atıyor fişlenmeye devam. -
Amele hajım senin kafan karıştı sanırım:)
Bu arada arkadaş demiş belli bir görüşü savunanlar kollanıyor. EVET haklısın kollanıyoruz. Türk Devletinin birliği ve bütünlüğünü kollayanlar bu sitede kollanıyor. Eğer asıl amacın kürt-Türk konusunda getirmek istiyorsan (ki bu vatan hainlerinin son taktikleri böyle) Sana kapak gibi bir cevabım var. ben 1 tane kürtkökenli Türk vatandaşı tanıdım o da kardelen öğretmen.. tanımıyorsan izle..
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=417735053984
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
hangisi lazımsa onu kullanınız.:D
----------------------------- -
sen bittin :) bu devlet sırrıydı daha önce bu sırrı ortaya çıkartan ergenekondan içeri girdi :) siteye kapatma süsü verdik
-