Fişliyormusunuz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek

zatkaros bunu yazdı:
    -----------------------------

Fişlemeyi tabiki siz yapmasınız , sizde kafa yokmus   Ban'i Fişleyemle Süsledim  sadece

Hocam allah senden razı olsun sen olmassan bizim başımızdakileri kimler olduğunu bilmicektik allah ne muradın varsa versin sana inanıyorum bundan sonra bende tahribat kelimesin ağzıma almayacam bundan sonra benim şeyhim sensin nolur bizi aydınlat bizi karanlıkta koma :) adminler ve mod arkadaşlar sizinde alacanız olsun bunca sene bizi kandırdınız yazıklar olsun bir tbt girersem Lodin Olma sayım : 3707 olsun hahahahahaha:):)

TURKCELL
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    samanyolu tv tahribatı haber yapar: meğerse etö tahribatı ele geçirip vatandaşı fişlemiş :d şaka bi tarafa da tahribat özgür bir forumdur, lakin teröristleri, anarşistleri, tinercileri, bölücüleri bilimum zararli haşeratı saygıyla karşılayacak değiliz, ne yani katilleri alkişlayacakmıyız ? bu arada konuyu açan arkadaşa bir atasözü söylemek isterim, yarası olan gocunur. pkk ile bağlantın mı var ?

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

Tahribat dünden itibaren deşifre olduğu için, bu zamana kadar yapmaya çalıştığı misyonu da tamamlanmıştır, 14 Temmuz saat 00:00 da site yayınına son verecek olup site adminleri amerikadaki üslerine geri döneceklerdir.

Ramirez U.S

NS Pearl Harbor Base

0957431247

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

hocam neden öle düşündünki hadi fişlensen nolcak burdaki insanların veya adminlerin kısaca herkesin hiç bir sucu veya telike arz edicek bir davranısı yok. mis gibi özgür platform. nette ne oldugu belirsiz bir dünya site var.ve içeriklerini gördükçe tahribata laf söylemek çok gereksiz. buranın içeriğide,kuralları, insanıda, kuruldugu tarihide kısaca herseyi belli iken böle seyleri sorgulamak bayagı bi gereksiz.

isteyen eleştiriyor isteyen küfürü basıyor. ama bdp felan diosun yok yani özgür dediysek özgürlüğümüzü hiçe saycak hainlerin ne muhabbeti nede yardakçıları burda olsun istemem.

birde samimi öneri sanal alem cok baskın geliyorsa yani sürekli kafandan cıkmıyor ise pc den uzaklasman senin açındanda iyi olur veya psikolog destek.

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

OPERATION BLACK JACK!

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

nolanded bunu yazdı:

Tahribat dünden itibaren deşifre olduğu için, bu zamana kadar yapmaya çalıştığı misyonu da tamamlanmıştır, 14 Temmuz saat 00:00 da site yayınına son verecek olup site adminleri amerikadaki üslerine geri döneceklerdir.

Ramirez U.S

NS Pearl Harbor Base

0957431247

kehkehkeh

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zatkaros
    zatkaros's avatar
    Erkek

chaigg bunu yazdı:

hocam neden öle düşündünki hadi fişlensen nolcak burdaki insanların veya adminlerin kısaca herkesin hiç bir sucu veya telike arz edicek bir davranısı yok. mis gibi özgür platform. nette ne oldugu belirsiz bir dünya site var.ve içeriklerini gördükçe tahribata laf söylemek çok gereksiz. buranın içeriğide,kuralları, insanıda, kuruldugu tarihide kısaca herseyi belli iken böle seyleri sorgulamak bayagı bi gereksiz.

isteyen eleştiriyor isteyen küfürü basıyor. ama bdp felan diosun yok yani özgür dediysek özgürlüğümüzü hiçe saycak hainlerin ne muhabbeti nede yardakçıları burda olsun istemem.

birde samimi öneri sanal alem cok baskın geliyorsa yani sürekli kafandan cıkmıyor ise pc den uzaklasman senin açındanda iyi olur veya psikolog destek.

önerini dikkate alacam saol hoca

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Yeter bu kadar şaklabanlık :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 25746 Toplam Mesaj: 149