Fişliyormusunuz
-
Fişlemeyi tabiki siz yapmasınız , sizde kafa yokmus Ban'i Fişleyemle Süsledim sadece
-
çok iyi de oldu, çok güzel iyi oldu...şimdi mesela fişleme olayını çok karıştırdılar, ha aralarında bir fark kaldı, o farklan çok güzel oldu...mesela herkesin hayatına kimse karışamaz, ha nasıl karışamaz, ben bu şekil post atarım, şu mürit bu şekil post atar, şu şekil post atar..daha kimsenin kimseye karışma hakkı yok..özgürlüğü bidir..Fişleme kurban olduğumun mit'in bir emridir..ama lakin ki bu böyle değildir..eyyoğlamam bu kadar,haydi hayırlı işler''
http://www.youtube.com/watch?v=voltBLnHox0&feature=player_embedded
-
-
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
bu koca foruma 4-5 admin bakamaz :|
niye bizi normal admin sanıyosun ki hocam,
jitemin 3. katında ofisimiz var oradan yönetiyoruz siteyi :D
-----------------------------tiiye alma hocam adamı. ciddi sanacak kafasına göre konuşcak başın ağricak. deme di deme bu kapasitede ki adamdan beklenir bunlar.
-----------------------------tiye alma hoca komiksin sen hocayı ne edecen tiii ( nerrdeyse cücüg diyeceksin) biraz saygılı ol
-
renegadealien bunu yazdı:
Beyler silmeyin lan adam fişliyomuşuz :D ahahaha:D
-----------------------------rene ring ajanı çıktı :/
-
Yav Arkadaslar afedersiniz ama cok kişi burda tahsilidir bilim adamıdır.
bu olaylar devlet coktandır facebook youtube netloh h5 yahoo msenger gibi ve suan genelde iddia prn ve paylasım gibi cook siteye gözetiminde yani sizce burda ve sanalın baska yerlerinde istibaratın olmadığını mı ida ediyrosunu siz gercekten yanlıyorsunuz şehleriniz bile.
ayrıca hani ben korkıuyorum yok sundan bundan değil sadece dile getirdim konuyu
-
karatahta bunu yazdı:
çok iyi de oldu, çok güzel iyi oldu...şimdi mesela fişleme olayını çok karıştırdılar, ha aralarında bir fark kaldı, o farklan çok güzel oldu...mesela herkesin hayatına kimse karışamaz, ha nasıl karışamaz, ben bu şekil post atarım, şu mürit bu şekil post atar, şu şekil post atar..daha kimsenin kimseye karışma hakkı yok..özgürlüğü bidir..Fişleme kurban olduğumun mit'in bir emridir..ama lakin ki bu böyle değildir..eyyoğlamam bu kadar,haydi hayırlı işler''
http://www.youtube.com/watch?v=voltBLnHox0&feature=player_embedded
-----------------------------zuhahaha koparttin beni ya :D
-
Tamam laa tamam deşifre ettin bizi en sonunda en büyük bdp li sensin
ben Mossad ajanı rappermcs
rene yi tam olarak şuraya bağlı diyemeyiz her operasyonda karşılaşıyoruz. bence son tufandan önce dünya üzerindeki yaşam kaybolmadan önce de yaşıyordu rene ve uzayda yaşamayı keşfetti ve tufandan kurtuldu. aslında insan üstü bir gücü var fakat daha hepsini keşfedebilmiş değil. keşfettiği gün deccal dünyaya geldi diyeceğiz:):):) hepimiz kaçacak bi köşe arıycaz ama o iyi niyetli olarak gelecek dünyaya ve senin gibileri itin götüne sokacak:):):):)
rene kızma ama bu saçma adama böyle saçma bi hikaye yazılırdı:):)
-
ulan daha bilişim yasasını çıkaramadılar sen fişlemeden bahsediyorsun fişliyorsa da fişlesin görüşlerimden dolayı yaftalanacaksam razıyım arkadaş...
-
benim fişim nerde rene :/